GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Rica ederim canım bildiklerimizi paylaşmak için burdayız sende aklına gelen herseyi bizimle paylasirsan sevinirim şimdi Karatay diyeti yapmıyoruz dedik ama hocanın söylediği bir çok şeyi De hayatıma entegre etmeye çalışıyorum yıllarca diyetisyenler günlük 5 dilimden az ekmek yemeyin dediler geçmiş listelerime bakınca yine aynı detay ortaya çıkmış oluyor 5 dilim ekmeği yiyorduk ilk ay vücut ister istemez kilo veriyor zaten ikinci ay ya 1 yada 2 kg sonra ne oluyor 3. Ay kilo vermedim nasıl gideyim şimdi diyetisyene hep kısır döngü bize lazım olanı yani vücuda en iyi biz biliriz

evet karbonhidrat şart ekmek şart diyorlar .. kas kaybı olmaması için ekmek şart diyorlar mesela.. ben bu tarz diyetle 20 kilo verdim 3 ayda.. ama sonra o kısır döngü 88 krizi.. sonra malum kilo veremedikçe ye yedikçe kilo vereme...

canım kendin için en iyisini tabiki kendin bilirsin ama ben kendim tecrübelerimle ekmeğin hiç bir faydası olmadığını öğrendim tabiki her beden farklı ...

Selam kızlar bugün menümu paylaşayım
Sabah omlet 3 zeytin 1 parça peynir 1/2 tam buğday ekmeği
Öğle menemen şekersiz çay
Aksam 3 köfte ayran süs biberi 3 adet
Su ana kadar 2 lt su içtim spor olarak leslie yapayım diyorum

Dün ki menüm kahvaltıda08.00 :haşlanmış mercimek ,domates,salatalık,yeşillik,zeytin ,çiğ kuruyemiş öğlen 13.00: çip kuruyemiş bana uygun değildi yemek kızartma ve unlu çorba vardı akşam 18.30 :tabak üstü et döner soğan ve domates söğüş arkadaşlarda hiçbirşey yemedim çay ,su içtim

Arkadaşımda herşey vardı kısır ,her çeşit börek ,tatlı ,yoğurtlu makarna,sarma vardı ben hiçbirşey yemedim sadece su ve çay dün birde adetim başlamıştı eskiden olsa hepsini yer siler süpürürdüm ptesi günü görüşürüz rukgus birazdan dükkanı kapatım şehir dışında olucağım

Köfte kızarmış mıydı canım spor ve suyun Harika

Selamlar.. Ben dün menümü yazmadım biraz asabiydim sinirle yattım gelir gelmez.. Hemen yazayım atlamadan.. Bu arada iki haneli rakam gördüm sabah bu mutlubetti beni..
Sabah kayısılı su ve 3 kayısı
12civarı 2 haşlanmış yumurta 2dilim kepekli ekmek peynir domates ve kekikli tost cay

14 :00 bit avuç alıç ve bir avuç bizim oralarda kızamık denen dağda yetişen bi yabani meyve .. Dışardaydım cebime almıştım..

16 civarı 5 parça ceviz içi

19:00 1 kase çorba, yarım kase bulgur pilavı, yoğurt

1 haşlanmış mısır.. Saatler ve yiyecekler saçma oldu biraz.. Aralarda şekersiz çay ve limonlu form çayı..

Suya odaklanmam lazım şimdi sanırım :)

selam kızlar hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah haşlanmış yumurta 3 zeytin 1/4 köy ekmeği
öğle akşam:1 hamburger menü yarısını yedim sadece
biraz kaçamaklı bir hafta sonu oldu gece yatmadan 1 rezene içtim
gün içerisinde alışveriş derken sürekli yürüdüm umarım kaçamak +olarak dönmez bana
herkese mutlu bir hafta diliyorum

canımcım gel artık bekleniyosun

Hamburger yerine köfte ekmek yesen çok daha iyimiş canım

Bende düne kadar kaçamağım yoktu malesef eşimle gittiğimiz köy kahvaltı yeri vardı orada herşeyi kendileri yetiştiriyorlarmış kendi köy tandır ekmeği yapıyor tandırın dış kabuğundan 2 dilim kaymak sürüp yedim birde tatlı patateslerden patates salatası vardı ondan yedim evlilik yıldönüm kaçamağım oldu bakalım Çarşamba nasıl bir rakam olucak

çok etkilemez diye
çok etkilemez diye düşünüyorum canım sonuç olarak arada bir kaçamak yapmazsak rutine biniyor bu hafta ben regl dönemindeyim zaten her şekilde beni geçersin bu arada dün deli gibi alışveriş yaptım alt beden 42 üst beden L aldım kıyafetleri ve üstler bol oldu öyle güzel bir duygu ki darısı isteyen herkesin başına çünkü uzun zamandır istediğim gibi giyinme şansım olmuyordu alt 52 üst XXL olunca ne giysem de yakışmıyordu yüz gizleme olayını becerebilirsem before after fotosu atıcam size 87 kg hala çok fazla ama 113 e bakarsak değişim müthiş özlemişim seni evlilik yıldönümüzde kutlu olsun

Hamburger yerine köfte ekmek yesen çok daha iyimiş canım
yaptığım yanlışın farkındayım canım tek içimi rahatlatan pataes bi kaç tane aldım hamburgerin yarısı kaldı yanında da ayran vardı zaten hem öğlen hem akşam yemeği yerine geçince zararı olmaz diye düşünüyorum bakalım umarım yanılmam bu arada benim hergün 1 fincan kahve olayım var şu cafe crown 2si bir arada olan varya onu nasıl bırakcam bilmiuorum acayip canım istiyor pakette 34 kcal yazıyor ama içinde krema var sonuçta

Etkiler canım bende insülin direnci var birde reglim var bence çok iyi canım dediğin gibi 113 kg nerde 87 kg nerede arada dağlar kadar fark var bende dün aldım üst M beden alt M beden ünlü markanın seri sonları alt iyide üst bol geldi çok beğendim aldım sağol canım benim iyi geldi yılın 365 günü çalışınca 2 gün ilaç gibi geldi

Hamburger çok zararlı canım gerçekten içindende olduğu belli değil neyse zaten çok dolaşmışsın insan sersem gibi oluyor dolaşmaktan

selam canım tebrik ediyorum seni..yarından itibaren ben de sana katılmak istiyorum..2 yıl önce diyete başladım 98 kg dan 70 e kadar indim ve su an malesef 78 civarıyım..stresten durmadan yemek yedim ve eski halime döneceğim diye çok korkuyorum..27 yaşında 167 boy..hemen hemen yakın birbirine rakamlar.birlikte verelim mi kiloları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…