GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bence dengelemişsin canım

Bugün ki menüm : kahvaltıda haşlanmış kuru fasulye bol yeşillikli ,1 muz ,1 kuru incir ,1 salkım üzüm öğlen :2 adet fındık lahmacunu ,ayran ,4 adet mercimek köftesi bol yeşillik,şekersiz çay ,ev yapımı ayran ,şade Türk kahvesi akşam taze fasulye ,közlenmiş patlıcan domates salatası

Meraba bu sabah kahvalti yapmadim. Evde bir tanecik yufka vardi onunla peynirli gozleme yaptim ayran+ bol su. Aksam icinde corba ve kiymali sulu yemek yaptim yanina yine ayran

rukgus canım bugün liseli arkadaşlar arası günümüz vardı arkadaşda bana özel yaptığı İçin yemek zorunda kaldım Karataya uygun
Canim bende akşama kadar süper gittim De akşam kuzenimin doğum günüydü o işi bozdu ; (
Sabah 1 rafadan yumurta 2 zeytin domates salatalık
Öğle firında tavuk sadece kekik attım üstüne ayran
Aksam lahana sarma 4 adet ayran
Tek kaçamak akşam yediğim 1 dilim pasta ve 3 mercimek köfte
Çarşamba öncesi çok yanlış oldu biliyorum ama davet olunca şimdi hiç yemesen ayıp oluyor hatta hazırlanan tabağa hiç dokunmadim ama yine de kaçırdık

Afiyet olsun canım evet haklısın mercimek köftesini kaçamaktan sayma pastayı say

canım geçen hafta 87,0 çıkmıştı benim sabah itibari ile 86,3 kg olmuşum bence regl ve dün akşam ki yemeğin artısı var daha fazla verdiğimi düşünüyorum ama tartı -700 gösterdi
Evet bencede daha fazla verdin dün akşam yediklerin ve reglin bu rakamı gösteriyor haftaya net rakam çıkar canım çok iyisin

grubumuza katılan diğer arkadaşlar sizinde kilo bildirimlerinizi alabilir miyiz ?

Ben şoklardayiimm :-( 5 günde 1 kilo almisim regl haftasi diye mi anlayamadim cok uzgunum ac kalmak istiyorum :-'(
88.4 kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…