- 26 Nisan 2012
- 746
- 510
- 123
- 37
Bende şimdi bitirdim canım iyi uykular sabah görüşürüzValla iyi olur fena olmaz birazdan ütü yapıcam arkasından yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi bitirdim canım iyi uykular sabah görüşürüzValla iyi olur fena olmaz birazdan ütü yapıcam arkasından yaparım
Afiyet olsun canım benim bugün gidip tartıya pil alman senin için çok güzel bir adım olmuş eğer diyetisyen konusunda yeterli faydayı görmem diyorsan hiç zaman kaybetme sonuç olarak dediğin gibi biz deneme yanılma yoluyla neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen insanlarız gazan mübarek olsun yıl sonuna kadar bir hedef belirle kendine ben su an icin 70 olarak belirledim yılmak usanmak bırakmak yok sen evli misin bebek falan var mı şekerim
Günaydın canimmmmGünaydın
Afiyet olsun tatlım güzel bir başlangıç yapmış oldun umarım devamı gelir nacizane bir kaç şey söylemek isterim ekmek olayını biraz daha ciddiye al bende sabah ve öğlen öğününde yerdim şimdi sadece sabah 1 ince tost ekmeği kıvamında çavdar yada tam buğday tüketiyorum en kısa zamanda onu da bırkamayı düşünüyorum çünkü ekmek yemeden daha hızlı kilo verdiğimi farkettim hatta belki saçma gelebilir ama ekmek yemediğim günler daha dinç ve hareketli oluyorum sanırım vucüda bir faydası yok alışkanlık dışında şekerli kahve olayına gelince biz çalışan bayanlar özellikle kahveden kopamıyoruz bende çaya atöadığım halde türk kahvesine 1 küp şeker atardım onu nasıl bırakıtım ilk etapta kahveyi biraz az koydum ki o tat beni çarpmasın sonrasında yoğun kahve koysamda çok az tarçın serptim içine hem tadı çok güzel oldu hemde şeker ihtiyacım kalkmış oldu ortadan tavsiye ederim kahveden vazgeçmek zorunda değiliz çünkü . son olarak sabit kilo fobisi bende de vardı eskiden uzun süre kaldığın bir kilo sanki orda duvar örmüş gibi yüksek bir kilodan gelsen bile orda takılıp kalıyor. bunun içinse ben şöyle bir uyguladım örneğin 98 ben yaklaşık 1 ay sabit kaldım ne yaparsam yapayım düşmedi son olarak 2 gün diyeti bıraktım ama bıraktım diye tüm kötü alışkanlıklarıma dönmedim abartmadan istediğim herşeyi yedim sonra 3. gün yine standart diyetime döndüm 2 gün sonra tartı 96 gösterdiTeşekkür ederim.. Ben evli değilim... Özgürlüğüne düşkün evlilikten uzak müzmin bekarlardan.. Baskılar çok fazla ne kadar dürer daha bu bilemem tabi :) benim bir 88 krizim var.. Daha doğrusu 89 diyelim.. Ne zaman diyete başladam gördüğüm son rakam 89dur.. Daha altını göremem.. Defalarca oldu bu .. O yüzden 8p krizi diyorum.. Umarım bu kez bu bünye beni yanıltır... Hedefimi 88 saysam 3 ayda 12 kilo çok rahat verilebilir diye düşünüyorum diyete yeni başladığımı ve su atacağımı düşünerekten.. Tabi umarım tartım doğrudur ve cidden 100 civarındayımdır .. 106 beklerken 100 görmek çok iyi geldi.. Diyetisyen konusuna gelince hepimiz neleri nasıl tüketeceğimizi biliyoruz bu konuda uygulamasakta.. Hele ki biz defalarca diyete kalkışanlar.. Araştırıyorum bakınıyorun ama kendim başlama ve buradaki tecrübelerden yararlanmak daha mantıklı geliyor açıkçası.. Sonuçta yememesi gereken dpor yapması gereken benim o doktor benim yerime yapmayacak ya
Bu arada menuyu toparlayayim hemen...
Sabah 11 kayisili su ve 3 kayisi ( gun kurusu)
12de 1 haslanmis yumurta, 1.5 kk peynir. Domates biber. 1 buyuk dilim koy ekmegi(tam bugday,cavdar, bugday)
13:30 limonlu yesilcay (sallama)
15:10 civari kepekli ekmekten tost ( peynir biraz fazla) ,5 zeytin,domates salatalik,sekersiz cay
17:30 2. bardak az tuzlu ayran, cay
19:05 1 kase mahluta corba, salata, yogurt, 3 catal tavuk izgara, patates izgara 2 dilim
Sonrasinda sadece cay.. Cayi yillardir sekersiz tuketirim.. Normalde eve her geldigimde Turk kahvesi icerim.. Onu sekersiz icemedigim icin yapmadim bugun... Ama kahvesizlige dayanamam buna bir cozum bulmam lazim..
Ay ceneme vurdu galiba.. :) iyi geceler... 1 de bir patates haric ama cok yogundu bugun is yakmisimdir belki de
Günaydın canimmmm
Geldik bir ayın en çetrefilli ve en zor dönemine sabaha itibari ile regl oldum ve ağrıdan kıvranıyorum konu ile ilgili tavsiyeleriniz var mıdır canımcım işte en korktuğum günler bu 3 gün tatloya karşı değil bu korkum ama bildiğin iştahım açılıyor bide ağrı azaltma konusunda fikirler varsa can kulağıyla dinlerim :)
Ay canım geçmiş olsun bende önceden çok ağrı çekerdim düzenli spor yapınca şükür artık hiç Ağrı'm yok Rezene içebilirsin Ağrı'ya iyi gelir tatlı İçin şunu öneriyorum ya kuru incir ye glisemik indeksi 40 yada şu çayı iç olur muGeldik bir ayın en çetrefilli ve en zor dönemine sabaha itibari ile regl oldum ve ağrıdan kıvranıyorum konu ile ilgili tavsiyeleriniz var mıdır canımcım işte en korktuğum günler bu 3 gün tatloya karşı değil bu korkum ama bildiğin iştahım açılıyor bide ağrı azaltma konusunda fikirler varsa can kulağıyla dinlerim :)
selam kızlar 113 kilo ile başlayıp 88 kilo ile devam eden hikayemde kendime yol arkadaşı arıyorum
Eki Görüntüle 1891568
Ay canım geçmiş olsun bende önceden çok ağrı çekerdim düzenli spor yapınca şükür artık hiç Ağrı'm yok Rezene içebilirsin Ağrı'ya iyi gelir tatlı İçin şunu öneriyorum ya kuru incir ye glisemik indeksi 40 yada şu çayı iç olur mu
Canım benim utandırdın beniCanım harikasın... Maşallah
Heryere yetişmeye ve herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun .
Bende öyleyim canım tabiki hoşgeldinTopiğinizin bir kısmını okudum.
Başka bir gruba daha katılmış durumdayım.
Sizlere de uyarsa buraya da gelmek isterim .
Yazıştıkça hem motivasyonum artıyor hem de yararlı bilgiler öğreniyorum.
rukgus çok güzel kilo vermiş bir insan ve azimli maşallahı varİnşallah sağlıkla hedef kilona ulaşırsın umarım. :)
teşekkür ederiz efendim size çekmişiz :)
hoşgeldin canım kendinden bahseder misin biraz yaş boy kilo ve hedef ?Topiğinizin bir kısmını okudum.
Başka bir gruba daha katılmış durumdayım.
Sizlere de uyarsa buraya da gelmek isterim .
Yazıştıkça hem motivasyonum artıyor hem de yararlı bilgiler öğreniyorum.
keyfine bak şekerim beni fazla sensiz bırakma bende seni kocaman öptümrukgus canım benim eşim bu akşam Allah nasip ederse şehirdışında geliyor bir aksilik olmazsa ben ptesi kadar yazamam çünkü yarın evlilik yıldönümümüz fakat cuma-ctesi_pazar ortak yazarım öpüyorum seni