- 26 Nisan 2012
- 746
- 510
- 123
- 37
Rica ederim canım bildiklerimizi paylaşmak için burdayız sende aklına gelen herseyi bizimle paylasirsan sevinirim şimdi Karatay diyeti yapmıyoruz dedik ama hocanın söylediği bir çok şeyi De hayatıma entegre etmeye çalışıyorum yıllarca diyetisyenler günlük 5 dilimden az ekmek yemeyin dediler geçmiş listelerime bakınca yine aynı detay ortaya çıkmış oluyor 5 dilim ekmeği yiyorduk ilk ay vücut ister istemez kilo veriyor zaten ikinci ay ya 1 yada 2 kg sonra ne oluyor 3. Ay kilo vermedim nasıl gideyim şimdi diyetisyene hep kısır döngü bize lazım olanı yani vücuda en iyi biz bilirizEkmek konusunda şaşırdım açıkçası ben daha once az yiyordum ekmeği ama daha sonra az yediğimi kilo çok olduğu için daha fazla yemem gerektiğini ve kilo verdikçe azaltmam gerektiğini söylemişlerdi.. İşyerinde yemiyorum zaten evde genelde ayaküstü yediğim için ekmekle yiyordum.. Dıkkate alayım bununteşekkür ederim .. Kahvede birisi de bal önerdi az önce.. Tatçınında deneyeyim.. Bir yolunu bulmam gerekiyor mecbur :)
Şu an ilk hedefim 88 o zaman :) inşallah yeni yıla daha zayıf biri olarak gireriz cümleten.. Çok teşekkür ederim desteğin için ..