• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

upload_2016-10-5_10-25-15.png

Ben şoklardayiimm :-( 5 günde 1 kilo almisim regl haftasi diye mi anlayamadim cok uzgunum ac kalmak istiyorum :-'(
88.4 kilom
canım aç kalarak inan hiç verilmiyor en güzeli düzenli ve yavaş vermek 1 kg nötr bence belki ödem bile oabilir kaçamaksız bol hareketli bir hafta geçir önümüzdeki hafta eminim ki muhteşem bir sonuç olacak

Bugün çok kötü hastayım farenjit oldum :KK1: kahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü :KK1:

Bugün çok kötü hastayım farenjit oldum :KK1: kahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü :KK1:
Çok geçmiş olsun bebeğim nazar mi oldu sana kıyamam dikkat et kendine olur mu bende yazayım menümü
Sabah 1/2 porsiyon omlet 2 zeytin şekersiz çay
Öğle 50 gr et -ayran
Aksam lahana yemeği ayran acı biber turşu
Su ana kadar 2 zencefil çayi 2 lt su icildi
Yatmadan önce leslie yapmayı düşünüyorum hatta şu ara pilates yapsam mi derdindeyim

Çok geçmiş olsun bebeğim nazar mi oldu sana kıyamam dikkat et kendine olur mu bende yazayım menümü
Sabah 1/2 porsiyon omlet 2 zeytin şekersiz çay
Öğle 50 gr et -ayran
Aksam lahana yemeği ayran acı biber turşu
Su ana kadar 2 zencefil çayi 2 lt su icildi
Yatmadan önce leslie yapmayı düşünüyorum hatta şu ara pilates yapsam mi derdindeyim
Canım afiyet olsun menün çok güzel bwnce 1 gün pilates bir gün Leslie yapsan süper olur sağol canım dün arkadaşlara giderken duş aldım sanırım çarptı birde şehirdışında hava değişikliği çarptı

Back