GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Eat pray love TŞK, sen kaç kilosun boy yaş çocuk varmı canım yenisin anlatsana kendini biraz

Eat pray love okudum canım tamam yazmisin zaten benimki bisey deil burda ne azimliler var başarı lilarla dolu burası rukguş ve miyavsu çok büyük kilolar verdi

Eat pray love TŞK, sen kaç kilosun boy yaş çocuk varmı canım yenisin anlatsana kendini biraz

31 yaşındayım, 1.66 boyum, 104.9 kilo (bunu söylerken utanıyorum valla). çocuk yok, 1yıl önce beklenmeyen bi süpriz olmuşştu ama düşük oldu maalesef bu olaydan sonra da 20 kilo aldım 1 yıl içerisinde. geçen günlerde adetim gecikince hamilelik var sandım heyecanla test yaptım fakat sonuç negatif çıkınca birden diyete başlamam gerektiği kararını aldım dün diyetisyene gittim ömrümde ilk kez ve bugün diyette ilk günüm. açıkcası pek zorlanmadım çünkü benim sorunum düzensiz beslenmekti, ilk kez bugün sürekli bişeyler yedim kahvaltıydı ara öğünlerdi fln hayatımda yoktular, artık varlar. inşallah senin gibi güzel sonuçlar alırım ben de canım

168 boyla evlendim şuan 165 im ilk çocuğu doğurunca kısaldım valla kemikler cokuyor demek

20 yaşındayım 1.63 boy 63 kiloyum en son tartildigimda oyleydim ideal kilom 54 diyetisyene gittim fakat zayifsin diyet listesi veremem dedi bende kendi niyetimi olusturdum ayrıca leslie sansone 3 miles videosunu yapıyorum diyete başladığımda 65.5 dim inşallah sizinle birlikte kilo verebilirim

İstemek başarmanın yarısıdır derler. ben 65i göreceğine inanıyorum. ben de göreceğim inşallah

Esrayankın hoşgeldin, senin hikayen ne?
hoş bulduk :) ben hep 54-55 kilo olan bir kizdim takı hayatimdaki hareketsizlik başlayana dek 65.5 oldum abur cubur ve usengeclik yüzünden diyetle 2.5 kilo verdim su an 63 um ama 54 olmak istiyorum :)

hoş bulduk :) ben hep 54-55 kilo olan bir kizdim takı hayatimdaki hareketsizlik başlayana dek 65.5 oldum abur cubur ve usengeclik yüzünden diyetle 2.5 kilo verdim su an 63 um ama 54 olmak istiyorum :)

Hadi bakalım, sana da kolay gelsin o halde cnm çok bi kilon yok başarırsın iradeli ol yeter ki

Spor salonuna gidemem ama evde kendimce şeyler yapıyorum leslie gibi ya da egzersiz hareketleri falan hiçbirini yapamazsam evin içinde yuruyorum :) inşallah bende veririm

Slm kizlar naptiniz iyisiniz inşallah bende bu ara stresten hic bisey düşünemiyorum ama toparlicagim tekrar araniza donecegim canlar iyi geceler. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…