• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Günaydın bugün sabah duyduğum en güzel haber rabbim sağlıcakla kucağına versin :KK46:test mi yaptın canım :KK68::KK68:içimden bir ses kızın olucak diyor :KK36::KK36:
Sağol canim grip oldugum icin once kan testi vereyim dedim klomen+catlatma ignesi olmustum. Kan sonucum negatifse en azindan serum taktirirm dedim ama 149 cikti sonucum.. iki iliski oldugu icin sadece bende erkektir diye dusundum bir an ama onemli degil saglikli olsun hayirla dogsun insallah Allah her isteyene versin

Sağol canim grip oldugum icin once kan testi vereyim dedim klomen+catlatma ignesi olmustum. Kan sonucum negatifse en azindan serum taktirirm dedim ama 149 cikti sonucum.. iki iliski oldugu icin sadece bende erkektir diye dusundum bir an ama onemli degil saglikli olsun hayirla dogsun insallah Allah her isteyene versin
Ay çok sevindim darısı bizim başımıza canım :dua:

Günaydın kızlar rukgus rukgus canım herkese günaydın bende bugün evdeyim güya uyumak için geç yattım fakat yine 05.00 uyandım arkadaşım kahvaltıya gelecek sonra arkadaş toplantısı var herkese güzel bir gün dilerim :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
günaydın tatlım mesai olmadığı günler de erken uyanmak benimde hobilerim arasında normalde alarmla zor kalkarım ama iş yoksa erkenden uyanıyorum. yarın itibari ile bende 3 gün izin yapcam kafa tatili arada yapmak lazım böyle iyi eğlenceler canım :eek::eek::eek::eek:

günaydın tatlım mesai olmadığı günler de erken uyanmak benimde hobilerim arasında normalde alarmla zor kalkarım ama iş yoksa erkenden uyanıyorum. yarın itibari ile bende 3 gün izin yapcam kafa tatili arada yapmak lazım böyle iyi eğlenceler canım :eek::eek::eek::eek:
Bende canım kafamda dolu ya insan uyuyamıyor ya birde geç yattım hortladım uyandım bence sende izinde gez sinemaya git takıl canım kendimizi toplamımız Lazım

Balinmaz canım hamileysen sakın sarımsak yutma kanı sulandırıyor dusuk yapıyor Allah korusun bu arada tebrik ederim harika bir haber :anneadayı::nazar::KK15:
Biliyorum canim sadece birkez yuttum. Ama hic istahim yok hicbirsey yemek gelmiyor icimden mide bulantisida yok ama anlamadim. Bu sabah 86 gordum

Bende size katilabilir miyim.bir ay once kese ameliyati oldum karacigerimde kitleler var kilo vermek zorundayim ve tek basima yapamiyorum.yardima ihtiyacim var beni de araniza alirmisiniz

Back