Merhaba,
Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem
sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok
86,7
Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.
Sakin ol canim sivi fazla almissindir belki ben hep aç tartiliyordum..
Kizlar etten tiksinmemin sebebini sanirim buldumsanirim hamileyim, Allahim her isteyene versin. Bu sabahta 86.7 geldim şok oldumm
Evet canim tesekkur ederimUmarım öyledir.
Bu arada hamile misin ? Tebrikler canım
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ins :)) çok sevindim ins hayırlı bir evlat olur :))Kizlar etten tiksinmemin sebebini sanirim buldumsanirim hamileyim, Allahim her isteyene versin. Bu sabahta 86.7 geldim şok oldumm
İlk hamileliğimde ilk aylarda 6 Kilo vermiştim o bulantılar o bulantılar off
Umarim bulanti olmaz. Doktorum illa sunu yemiyceksin diye bisey demedi ama zaten bol meyve sebze et sut urunleri yumurta falan yemeliymisim. Ceviz findik. Narın yasak olduğunu tamamen unutmuştum ya sağolasınDr.sormadan hiç bisey yeme balinmaz bitki çaylarının hiç biri icilmeyecek hemen hemen narda yeme oda kan akışını hızlandırıp düşük yapıyor benim Dr.izmirin en iyisiydi elime koca bi blok kağıt vermişti içinde hepsi yaziyordu
Aferin sana süpersinMiyavsu canım hiç kaçamak yaparmiyim iki ay sonra kilom dusmeye başlamış yoook bunu kaçıramam çok mutluyum 86.5oldum bugün
Sabahdan bu yana internet sorunlu idi yeni girdim bendeGünaydın kızlar ben buradayim
Canım hergün tartılma vücûd farklı rakam veriyorAma biraz üzgünüm dün 86.5 gormustum bugün 86.9 neden böyle oldu anlamadım sadece bir nescafe içtim kaçamak olarak oda şekersiz di
Ama biraz üzgünüm dün 86.5 gormustum bugün 86.9 neden böyle oldu anlamadım sadece bir nescafe içtim kaçamak olarak oda şekersiz di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?