• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Miyavsu kilom yükselişte gene, iki gündür turşu suyu turşu yiyorum sanırım su tuttu vücut şişim ellerim bile kapanmiyor kız baya sisim iste:bicak:

Herkese günaydın :KK25:yeni uyandigim için kahvaltimi şimdi yapacağım ardından da leslie 3 miles

Kahvaltı yapicam dedim ama canım hiçbir şey istemedi 3-4 yemek kaşığı yoğurt yedim sadece acikirsam meyve ve leblebi ile telafi ederim artik

Günaydın kızlar bende bu aralar hiç diyet modunda değilim bir kaç güne regl olucam şişim ve sürekli acıkıyorum

Günaydın kızlar bende bu aralar hiç diyet modunda değilim bir kaç güne regl olucam şişim ve sürekli acıkıyorum
Öyle söyleyerek modunuzu dusurmeyin regl olmanız buna engel değil isterseniz her şekilde kilo verebilirsiniz yeter ki vazgecmeyin

Öyle söyleyerek modunuzu dusurmeyin regl olmanız buna engel değil isterseniz her şekilde kilo verebilirsiniz yeter ki vazgecmeyin
Yok canım modum düşük ama vazgeçmedim uzun zaman diyet yapınca sıkıldım sanırım birde kendimi çok sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum bu şekilde yaklaşık 15 kilo verdim bir kaç gün böyle gider sonra devam
Bu arada cvp yazarken kahvemi taşırdım ocak kahve oldu :KK45:

Hayy Allah :kahve::-) darısı bana 9 kilo vermem lazım inatciyimdir inanıyorum kendime sizlerden de destek alarak en kısa zamanda vericem inşallah 15 kilo hiçte yabana atılır bir kilo değil tebrik ediyorum sizi

Hayy Allah :kahve::-) darısı bana 9 kilo vermem lazım inatciyimdir inanıyorum kendime sizlerden de destek alarak en kısa zamanda vericem inşallah 15 kilo hiçte yabana atılır bir kilo değil tebrik ediyorum sizi
Canım verirsin isteyince her şey olur ben spor yapmadan arada pasta börekler götürerek verdim bu kiloyu kendimi sıksam 30 kilo vermiştim belki bunada şükür diyelim daha yolum uzun yavaş yavaş gidecek bu kilolar
spor yapabiliyorsan güzel toparlar sende verirsin kiloları

Canım verirsin isteyince her şey olur ben spor yapmadan arada pasta börekler götürerek verdim bu kiloyu kendimi sıksam 30 kilo vermiştim belki bunada şükür diyelim daha yolum uzun yavaş yavaş gidecek bu kilolar
spor yapabiliyorsan güzel toparlar sende verirsin kiloları
Hadi inşallah :) siz spor yaptınız mı bahseder misiniz biraz

Back