Sende iyi ve güzel kilo verdin canım lütfen kendini küçümsemeEat pray love okudum canım tamam yazmisin zaten benimki bisey deil burda ne azimliler var başarı lilarla dolu burası rukguş ve miyavsu çok büyük kilolar verdi
Canım ne yaptın evini taşındın mıSlm kizlar naptiniz iyisiniz inşallah bende bu ara stresten hic bisey düşünemiyorum ama toparlicagim tekrar araniza donecegim canlar iyi geceler. ..
Kesin o yüzdendir canım bol su tüket hareket etMiyavsu kilom yükselişte gene, iki gündür turşu suyu turşu yiyorum sanırım su tuttu vücut şişim ellerim bile kapanmiyor kız baya sisim iste
Sorma canım benimde yolum uzunMiyavsu 16 kilo verdim canım tam yarisindayim 16 daha vermem lazım maalesef 70 olmak icin ayyy yolum cook uzun
Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin bol sporlarHerkese günaydınyeni uyandigim için kahvaltimi şimdi yapacağım ardından da leslie 3 miles
Tesekkur ederim sizin sayenizde 9 kilo verebilirim umarım :)Günaydın canım afiyet olsun kolay gelsin bol sporlar
Öyle söyleyerek modunuzu dusurmeyin regl olmanız buna engel değil isterseniz her şekilde kilo verebilirsiniz yeter ki vazgecmeyinGünaydın kızlar bende bu aralar hiç diyet modunda değilim bir kaç güne regl olucam şişim ve sürekli acıkıyorum
Yok canım modum düşük ama vazgeçmedim uzun zaman diyet yapınca sıkıldım sanırım birde kendimi çok sıkmadan diyet yapmaya çalışıyorum bu şekilde yaklaşık 15 kilo verdim bir kaç gün böyle gider sonra devamÖyle söyleyerek modunuzu dusurmeyin regl olmanız buna engel değil isterseniz her şekilde kilo verebilirsiniz yeter ki vazgecmeyin
Canım verirsin isteyince her şey olur ben spor yapmadan arada pasta börekler götürerek verdim bu kiloyu kendimi sıksam 30 kilo vermiştim belki bunada şükür diyelim daha yolum uzun yavaş yavaş gidecek bu kilolarHayy Allahdarısı bana 9 kilo vermem lazım inatciyimdir inanıyorum kendime sizlerden de destek alarak en kısa zamanda vericem inşallah 15 kilo hiçte yabana atılır bir kilo değil tebrik ediyorum sizi
Hadi inşallah :) siz spor yaptınız mı bahseder misiniz birazCanım verirsin isteyince her şey olur ben spor yapmadan arada pasta börekler götürerek verdim bu kiloyu kendimi sıksam 30 kilo vermiştim belki bunada şükür diyelim daha yolum uzun yavaş yavaş gidecek bu kilolar
spor yapabiliyorsan güzel toparlar sende verirsin kiloları
İnşallah kaç güne bir tartiliyorsunuzSabah çocuklar uyurken yarım saat koşu bandında yürüdüm geçecek inş.odem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?