• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

kızlar malumunuz ben 113 kg ile başlamıştım ve toplamda 33 kg oldu verdiğim şimdi sizinle öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorumEki Görüntüle 1906366 bu resimlerde yüz gizleme olayı nasıl olur tam çözemedim biraz amatör oldu ama kusura bakmayın
harika vermişsin gerçekten bende 80 i görebilsem ilk etapta ama ben dirayetli olamıyorum kendimi mahvediyorum...

Merhaba,

Kilo bildiriminde geçiktim ...

Geçen Hafta : 84.7
Bu Hafta: 84.8
Fark +100 gr

rukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
miyav_su (71,0 / 70,8 / 0,2 )
ısılduru (89,0 / 86,9 / 2,1 ):nazar::nazar::nazar:
balınmaz (88,0 / 87,3 / 0,7)
selcanmeetcan (78.2 / 77,0 / 0,8)
Vilma37 (84.7/84.8/ +0.1)

kızlar malumunuz ben 113 kg ile başlamıştım ve toplamda 33 kg oldu verdiğim şimdi sizinle öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorumEki Görüntüle 1906366 bu resimlerde yüz gizleme olayı nasıl olur tam çözemedim biraz amatör oldu ama kusura bakmayın

Tebrikler çok güzel kilo vermişsin :nazar::nazar::nazar:

Uzun bir aradan sonra gelebildim :( inşallah iyi gidiyordur kilo verme sureciniz bundan sonra ins aralıksız burda olacağım ara verdiğim zamandaki mesajları okuyamadım :(
Rukgus çok iyi kilo vermişsin bence sevindim ins devamida gelir :)

benimde bugünki menüm
sabah: haslanmıs yumurta 1 domastes 1 salata az peynir 1 fincan balllı süt
arada mandalina , yeşilçay
öğlen: çorba, haşlama et yemeği çok az, 2-3 yemek kaşığı şehriye pilavı
yeşilçay, türk kahvesi
akşamda ıspanak yemeği ve çorba yiyeceğim

benimde bugünki menüm
sabah: haslanmıs yumurta 1 domastes 1 salata az peynir 1 fincan balllı süt
arada mandalina , yeşilçay
öğlen: çorba, haşlama et yemeği çok az, 2-3 yemek kaşığı şehriye pilavı
yeşilçay, türk kahvesi
akşamda ıspanak yemeği ve çorba yiyeceğim
Afiyet olsun canım bende haşlanmış Eti akşama yiyeceğim

İyi akşamlar canlar sabah Karatay kahvaltısı akşam sebze bakliyat karışımı bir çorba az taze fasulye az kereviz ayran birde cevizli sucuk yedim ya o kaçamak mı şimdi miyavsu, inş.deildir su kahve yürüyus

Kızlar az önce adalet bakanlığından bir mail aldım önemli bir konu var kötü niyetli kişiler hepatit ve AIDS hastalığı yaymak için uğraşıyor muş lütfen sinema tiyatro konser salonu gibi yerlerde oturmadan koltugunuzu kontrol edin iğne olmasın diye ankesörlü telefonlar da işiniz bitince jeton iade bölümüne el sokmayin restoranlar da kürdan kullanmayın bunu tüm sevdiklerinizle yayın uyumadim bende herkese yolladım

Back