Sağol canim grip oldugum icin once kan testi vereyim dedim klomen+catlatma ignesi olmustum. Kan sonucum negatifse en azindan serum taktirirm dedim ama 149 cikti sonucum.. iki iliski oldugu icin sadece bende erkektir diye dusundum bir an ama onemli degil saglikli olsun hayirla dogsun insallah Allah her isteyene versinGünaydın bugün sabah duyduğum en güzel haber rabbim sağlıcakla kucağına versintest mi yaptın canım içimden bir ses kızın olucak diyor
Ay çok sevindim darısı bizim başımıza canımSağol canim grip oldugum icin once kan testi vereyim dedim klomen+catlatma ignesi olmustum. Kan sonucum negatifse en azindan serum taktirirm dedim ama 149 cikti sonucum.. iki iliski oldugu icin sadece bende erkektir diye dusundum bir an ama onemli degil saglikli olsun hayirla dogsun insallah Allah her isteyene versin
günaydın tatlım mesai olmadığı günler de erken uyanmak benimde hobilerim arasında normalde alarmla zor kalkarım ama iş yoksa erkenden uyanıyorum. yarın itibari ile bende 3 gün izin yapcam kafa tatili arada yapmak lazım böyle iyi eğlenceler canımGünaydın kızlarrukgus canım herkese günaydın bende bugün evdeyim güya uyumak için geç yattım fakat yine 05.00 uyandım arkadaşım kahvaltıya gelecek sonra arkadaş toplantısı var herkese güzel bir gün dilerim
Bende canım kafamda dolu ya insan uyuyamıyor ya birde geç yattım hortladım uyandım bence sende izinde gez sinemaya git takıl canım kendimizi toplamımız Lazımgünaydın tatlım mesai olmadığı günler de erken uyanmak benimde hobilerim arasında normalde alarmla zor kalkarım ama iş yoksa erkenden uyanıyorum. yarın itibari ile bende 3 gün izin yapcam kafa tatili arada yapmak lazım böyle iyi eğlenceler canım
A öyle mi bak bunu bilmiyordum peki yoğurt içinde yada yemek içinde yersek birşey olur mu hamile ikenBalinmaz canım hamileysen sakın sarımsak yutma kanı sulandırıyor dusuk yapıyor Allah korusun bu arada tebrik ederim harika bir haber
Günaydın canım nasılsın sakın kilo verdim diye havaya girip kötü beslenmeGünaydın kızlar herkese bol eksili bir gün olsun
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinKizlar etten tiksinmemin sebebini sanirim buldumsanirim hamileyim, Allahim her isteyene versin. Bu sabahta 86.7 geldim şok oldumm
İnsallah tesekkur ederimCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım tüm bekleyenlerin, tüm isteyenlerin olsun.. bende 2 yildir bekliyordum ne zamanki vazgectim o zaman oldu stres cok onemliAy çok sevindim darısı bizim başımıza canım
Kesinlikle canım bende şu kilolardan kurtulayım hayırlısı ile rabbim ben dahil isteyen herkese versinİnşallah canım tüm bekleyenlerin, tüm isteyenlerin olsun.. bende 2 yildir bekliyordum ne zamanki vazgectim o zaman oldu stres cok onemli
Biliyorum canim sadece birkez yuttum. Ama hic istahim yok hicbirsey yemek gelmiyor icimden mide bulantisida yok ama anlamadim. Bu sabah 86 gordumBalinmaz canım hamileysen sakın sarımsak yutma kanı sulandırıyor dusuk yapıyor Allah korusun bu arada tebrik ederim harika bir haber
Tabiki alırız canım hoşgeldinBende size katilabilir miyim.bir ay once kese ameliyati oldum karacigerimde kitleler var kilo vermek zorundayim ve tek basima yapamiyorum.yardima ihtiyacim var beni de araniza alirmisiniz
Tesekkur ederim hosbuldumTabiki alırız canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?