• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

rukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
miyav_su (71,0 / 70,8 / 0,2 )
ısılduru (89,0 / 86,9 / 2,1 ):nazar::nazar::nazar:
balınmaz (88,0 / 87,3 / 0,7)

bildirim yapan arkadaşlar listeyi bozmadan isimlerini eklesin please :KK49::KK49:

rukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
miyav_su (71,0 / 70,8 / 0,2 )
ısılduru (89,0 / 86,9 / 2,1 ):nazar::nazar::nazar:
balınmaz (88,0 / 87,3 / 0,7)
selcanmeetcan (78.2 / 77,0 / 0,8)
bildirim yapan arkadaşlar listeyi bozmadan isimlerini eklesin please :KK49::KK49:

Kizlar bana iki hafta musade edin tam.olarsk ugrayamiyorum ama takip ediyorum yeni evime bi tasiniyim..evimi sattim anneme yakin yerden ev aldim zaten yürüyerek 40 dk sürüyor arabam Olmadigi icin sorun Oluyordu cocuklari emanet edecek kimsem yoktu hem evim kuzey soguktu aldigim ev güney cepheli hem tup bebek yaptirip annem bakmaya gelir gider ayyy ne bilim bide hayirli komsum.olsun daha ne isterim..herşey bir hafta icinde gelişti stresten öldüm....
Darisi evi olmayanlara ev, çocuğu olmayanlara cocuk , esi olmayanlara es nasip etsin allahimm...

Balinmaz devam canım gece yatmadan bir dişi dorde bölüp bol suyla yutuyorum hepsi bu benim tansiyon dusuk fazla yutamam

Miyav_su Miyav_su burdayim canim sorma bir hafta sinir streste yorulduk hayirlisiyla ev aldim bi tasinsam kaygimiz bitecek... boyle canim yogunum bu ara
Allah tüm dertlilere devam hastalarada şifa versin.. Gerisi çözülür. Bu arada SAFER ayına girdik kızlar 350.000 musıbet inermiş en düşüğü fakirlik olarak hergün bol salavat çekip la havle çekmek lazımmış. Allah hayırlı kader yazsın

Selcanmehmetcan bekle beni geliyorum ilk hedefim seni yakalamak kilo bazında sonra miyavsu yu:halay:

Bakk sennn :KK70: gel canim gel yeterki gel cok tebrik edrim seni inş sen bana gelene kadar 65- 67 gorsemm agir agir gidiyom kizz ama maşallah seytanin bacagini kirdin bskalim kim kimi geçiyor yaklasiyor ahaa buraya yaziyom:mapus::KK53:

Kizlar bana iki hafta musade edin tam.olarsk ugrayamiyorum ama takip ediyorum yeni evime bi tasiniyim..evimi sattim anneme yakin yerden ev aldim zaten yürüyerek 40 dk sürüyor arabam Olmadigi icin sorun Oluyordu cocuklari emanet edecek kimsem yoktu hem evim kuzey soguktu aldigim ev güney cepheli hem tup bebek yaptirip annem bakmaya gelir gider ayyy ne bilim bide hayirli komsum.olsun daha ne isterim..herşey bir hafta icinde gelişti stresten öldüm....
Darisi evi olmayanlara ev, çocuğu olmayanlara cocuk , esi olmayanlara es nasip etsin allahimm...
Ne güzel bir dua amin canım inşallah rabbim hepimize versin

Hayırlı olsun canım güle güle oturun kolay gelsin

Sagolun canlarim ISILDURU ISILDURU rabbim olmayanlarada nasip etsin miyav su sen nasilsin toparlandinmi..
Aijoo Aijoo canim tam bende dicektim sen benden cok yasayacaksin :) sefer ayi bu ay arkadaşlar bol bol sadaka verin belarlarda musibetlerden kotusun rabbim..
Kizlar sindiden kilo veren tum arkadaslarimizi tebrik ederim sindi cok isim var görüşürüz hepiniz opuldunuz mucukk mucukkk

kızlar malumunuz ben 113 kg ile başlamıştım ve toplamda 33 kg oldu verdiğim şimdi sizinle öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorum
thumbnail_IMG_2016-11-02_11-45-37.jpg
bu resimlerde yüz gizleme olayı nasıl olur tam çözemedim biraz amatör oldu ama kusura bakmayın

Back