Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çooook şükür kilom bu sabah 86.9 geçen iki aydır 89 idim
geçen hafta ki kilomu bilmiyorum tartılmamıştım ama zaten bir aydır aynı gibiyim ben. 88 üzerindeydim ama 88 olarak ele alırsak -700 grrukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
bildirim yaparken geçen hafta ve bu haftaki kilomuz ve far olarak listeye ekleyebilirsiniz
senle yarışcam ben öyleyse bende görmek istiyorummm sarımsağa devammıKızlar çooook şükür kilom bu sabah 86.9 geçen iki aydır 89 idim
rukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
miyav_su (71,0 / 70,8 / 0,2 )
ısılduru (89,0 / 86,9 / 2,1 )
balınmaz (88,0 / 87,3 / 0,7)
selcanmeetcan (78.2 / 77,0 / 0,8)
bildirim yapan arkadaşlar listeyi bozmadan isimlerini eklesin please
Benimde tansiyonum 10u geçmez ama yatarken alınca pek etki etmez herhalde bende akşam iki dişi 4e 5e böldüm yuttumBalinmaz devam canım gece yatmadan bir dişi dorde bölüp bol suyla yutuyorum hepsi bu benim tansiyon dusuk fazla yutamam
Allah tüm dertlilere devam hastalarada şifa versin.. Gerisi çözülür. Bu arada SAFER ayına girdik kızlar 350.000 musıbet inermiş en düşüğü fakirlik olarak hergün bol salavat çekip la havle çekmek lazımmış. Allah hayırlı kader yazsınMiyav_su burdayim canim sorma bir hafta sinir streste yorulduk hayirlisiyla ev aldim bi tasinsam kaygimiz bitecek... boyle canim yogunum bu ara
Selcanmehmetcan bekle beni geliyorum ilk hedefim seni yakalamak kilo bazında sonra miyavsu yu
Hayırlı olsun canım güle güle oturun kolay gelsinMiyav_su burdayim canim sorma bir hafta sinir streste yorulduk hayirlisiyla ev aldim bi tasinsam kaygimiz bitecek... boyle canim yogunum bu ara
Ne güzel bir dua amin canım inşallah rabbim hepimize versinKizlar bana iki hafta musade edin tam.olarsk ugrayamiyorum ama takip ediyorum yeni evime bi tasiniyim..evimi sattim anneme yakin yerden ev aldim zaten yürüyerek 40 dk sürüyor arabam Olmadigi icin sorun Oluyordu cocuklari emanet edecek kimsem yoktu hem evim kuzey soguktu aldigim ev güney cepheli hem tup bebek yaptirip annem bakmaya gelir gider ayyy ne bilim bide hayirli komsum.olsun daha ne isterim..herşey bir hafta icinde gelişti stresten öldüm....
Darisi evi olmayanlara ev, çocuğu olmayanlara cocuk , esi olmayanlara es nasip etsin allahimm...
Hayırlı olsun canım güle güle oturun kolay gelsin