harika vermişsin gerçekten bende 80 i görebilsem ilk etapta ama ben dirayetli olamıyorum kendimi mahvediyorum...kızlar malumunuz ben 113 kg ile başlamıştım ve toplamda 33 kg oldu verdiğim şimdi sizinle öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorumEki Görüntüle 1906366 bu resimlerde yüz gizleme olayı nasıl olur tam çözemedim biraz amatör oldu ama kusura bakmayın
kızlar malumunuz ben 113 kg ile başlamıştım ve toplamda 33 kg oldu verdiğim şimdi sizinle öncesi ve sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorumEki Görüntüle 1906366 bu resimlerde yüz gizleme olayı nasıl olur tam çözemedim biraz amatör oldu ama kusura bakmayın
rukgus (81,4 / 80,4 / 1,0 )
miyav_su (71,0 / 70,8 / 0,2 )
ısılduru (89,0 / 86,9 / 2,1 )
balınmaz (88,0 / 87,3 / 0,7)
selcanmeetcan (78.2 / 77,0 / 0,8)
Vilma37 (84.7/84.8/ +0.1)
Elifimm39 ( 94.5 /94.6 /+0.1 )
Afiyet olsun canım bende haşlanmış Eti akşama yiyeceğimbenimde bugünki menüm
sabah: haslanmıs yumurta 1 domastes 1 salata az peynir 1 fincan balllı süt
arada mandalina , yeşilçay
öğlen: çorba, haşlama et yemeği çok az, 2-3 yemek kaşığı şehriye pilavı
yeşilçay, türk kahvesi
akşamda ıspanak yemeği ve çorba yiyeceğim
Bu aralar evde et yiyemiyorum. İsyerinde cikinca yiyorum bende. Bi tiksinti geldi buzdolabim bozulunca o dolabi temizlerken :-(Afiyet olsun canım bende haşlanmış Eti akşama yiyeceğim
Hadi ya üzüldüm canım en kısa zamanda umarım geçerBu aralar evde et yiyemiyorum. İsyerinde cikinca yiyorum bende. Bi tiksinti geldi buzdolabim bozulunca o dolabi temizlerken :-(
Afiyet olsun bakliyatları beyaz etli bir menü canımMenümü yazayım kızlar
Sabah yarım simit şekersiz çay
Öğle 3 tavuk köfte salata
Akşam nohut yemeği ve mor lahana salatası
Evet canım kaçamak malesefİyi akşamlar canlar sabah Karatay kahvaltısı akşam sebze bakliyat karışımı bir çorba az taze fasulye az kereviz ayran birde cevizli sucuk yedim ya o kaçamak mı şimdi miyavsu, inş.deildir su kahve yürüyus
Günaydın bugün sabah duyduğum en güzel haber rabbim sağlıcakla kucağına versinKizlar etten tiksinmemin sebebini sanirim buldumsanirim hamileyim, Allahim her isteyene versin. Bu sabahta 86.7 geldim şok oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?