GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

İyi haftasonları, kafanı boşalt , rahatla gel canım

Kızlarrrrr niye herkes çok sessizzz kaçamak yapmıyoruz değil mii ? hadi biraz hareketlenin
Haaaayiiiir kesinlikle ...bisey yiycegim zamn kalorisine bakiyorum once ) birde ben sana bi soru sormustum gozunden kacti sanirim basari hikayeni yazmismiydin sen?

canım geçen hafta 78,500 düm, bu hafta tartılmadım çarşambayı bekliyorum tubiye bir kere vapsaptan yazdım ama bana geri dönmedi bende yazmadım canım başka
Anladim ...tubiye ben de burdan mesaj attim bi iki cevap verdi sonrasi sesszlik..

Kızlar sabah sucuklu yumurta peynir domates birkaç zeytin yarım dilim ekmek akşam az pirinçli bol kıymalı dolma 3 tane pırasa bir tabak kadar yoğurt sonrasında kabuklu badem kabuklu fındık 10 ar tane falan 45/dk yürüyüş 2 litre su

Sabah : 2 dilim kizarmis ekmek , kk peynir,1 tatli kasigi helva,1 cay kasigi sekerli cay

Oglen: elma

Aksam: 1 porsiyon guvec ,cacik , bi dilim ekmek

1.5 litre su yuruyus yok ...

Alinan ort kalori:1300

Kizlar size bise soracagim ama gulmeyin sakin hani isim etiketliyosunuz ya o ne ise yariyor ve nasil yapiliyor?

Bu gün yoğundum anca bakma fırsatı buldum bu gün kaçamaksız geçti
Kahvaltı iki haşlama yumurta 50 gr peynir çay
Öğle 150 gr tavuk haşlama
Arada kahve
Akşam 150 gr tavuk haşlama

Elifim39 kız az deilmi o 150 Gr tavuk sonra acikmiyormusun gece ben ne yesem diye dusunur dururum

Haaaayiiiir kesinlikle ...bisey yiycegim zamn kalorisine bakiyorum once ) birde ben sana bi soru sormustum gozunden kacti sanirim basari hikayeni yazmismiydin sen?
Canim Özür dilerim görmedim başarı hikayesi yazmak için girdim topige ama 18 kg vermem daha gerekliydi ve biraz erteledim 80 kgya düştüğüm gün size fotoğraf ekliyim diyorum ve nasip olursa 70de söyle güzel cetrefilli bir hikaye yazıcam ; )

İnan hep aynı canım yaa aksama kadar zaman geçmiyor bende fena bunaldım güzel bi dağıt kafanı pazartesi bomba gibi başlayalım haftaya

UOTE="Mislisse, post: 48542629, member: 717310"]Kizlar size bise soracagim ama gulmeyin sakin hani isim etiketliyosunuz ya o ne ise yariyor ve nasil yapiliyor?[/QUOTE]

Mislisse diye yazdigim da sormak istedigin direk sohbet istiyorsan sana direk bildirim msj duser selcanmehmetcan seni etiketledi diye
Klavyede rakamlar bolumunde @ isim basina ekle burda kimle kimin sorusuna direk cvp vermek istiyorsan canimm ben bu kadar biliyorum :))

In
insallah cok guzel olur bizde seninle beraber yazariz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…