GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Evet ta kendisi nasilsin 10 ekimde baslayacaktik orda kimseyi goremeyince kendimi burda buldum )
evet oraya kimse yazmayınca bende buraya katıldım seni gördüğüme çok sevindim yol arkadaşım ben 73 kiloya kadar düşmüştüm canım ama aldım geri şimdi tamamen tekrar motive oldum inşallah gidecek geri hepsi 2017 yılında da bu yağlarla uğraşmak istemiyorum

Süpersin canım akşam atıştırmalık da yok harikaaa

Günaydın kızlar ay ancak yazabildim çarşamba günü diyete pek uyamadım ama çokta abartılı yemedim dün sabah acayip bir artı vardı kilomda dün onun sytesiyle birde annemler geldi yedim de yedim ama bu gün normal diyete devam ediyorum

Çok güzel canım hemen tekrar başlamaz isen inanki tekrar abartılı bir şekilde alıyorsun benimde haftaya annemler gelecek ayrı bir sıkıntı ve bir süre kalacaklar sonraki hafta şehir dışına seminere gidiyorum ve gittiğim yerdeki otelin aşçısı bir harika kendimi nasıl tutarım bilmiyorum ama eğitimden sonraki vaktimi tamamen havuzda geçirmek istiyorum. gitsin kilolar kızlar

Simdi kac kgsun peki ? 73 bile iyi valla ...Cok gecmis olsun bu arada..Evet toplasamdik hele tubi nerde kimbilir?

Sen neyle ugrasiyodun ? Birde bebislere kim bakiyor ?

Bende ugrasmak istemiyorum ya yapisti kaldi valla kglar

Simdi kac kgsun peki ? 73 bile iyi valla ...Cok gecmis olsun bu arada..Evet toplasamdik hele tubi nerde kimbilir?
canım geçen hafta 78,500 düm, bu hafta tartılmadım çarşambayı bekliyorum tubiye bir kere vapsaptan yazdım ama bana geri dönmedi bende yazmadım canım başka

rukgus acayip stresliyim bugün iş Yok güç Yok yarın dükkanı açmayı düşünmüyorum öğleye kadar uyuyupsonra pazara gitmeyi sonrada yeğenlerimle Sinema keyfi yapmayı planlıyorum çok sıkıldım çok o yüzden yarın ve pazar günü yazamam ptesi yazarım tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…