Ipekcim nasilsin ? Senide burda gordugume sevindim..canım teşekkür ederim inşallah tamamen geçer siz naptınız grup çoğalmış ben yokken
Evet ta kendisi nasilsin 10 ekimde baslayacaktik orda kimseyi goremeyince kendimi burda buldummislisse sen misin bu canım yoksa
Canım günlerdir giremiyorum, iş, ev, hastalık derken mahvoldum, şükür şimdi biraz daha iyi en azından ateşlenmiyor artık , özledim ben siziGeçmiş olsun, şimdi nasıl oldu kızın ? Umarım iyidir.
evet oraya kimse yazmayınca bende buraya katıldım seni gördüğüme çok sevindim yol arkadaşımEvet ta kendisi nasilsin 10 ekimde baslayacaktik orda kimseyi goremeyince kendimi burda buldum)
Süpersin canım akşam atıştırmalık da yok harikaaaDünki menüm;
Sabah: Peynir, Zeytin, Yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: Enginar
Ara: Salata, 2 erik
Akşam: Köfte , Yoğurt
Yemekten sonra açlık hissetmediğimden baharatlı yoğurt yemedim.
Yürüyüş yaptım :)
Süpersin canım akşam atıştırmalık da yok harikaaa
Çok güzel canım hemen tekrar başlamaz isen inanki tekrar abartılı bir şekilde alıyorsun benimde haftaya annemler gelecek ayrı bir sıkıntı ve bir süre kalacaklar sonraki hafta şehir dışına seminere gidiyorum ve gittiğim yerdeki otelin aşçısı bir harika kendimi nasıl tutarım bilmiyorum ama eğitimden sonraki vaktimi tamamen havuzda geçirmek istiyorum. gitsin kilolar kızlarGünaydın kızlar ay ancak yazabildim çarşamba günü diyete pek uyamadım ama çokta abartılı yemedim dün sabah acayip bir artı vardı kilomda dün onun sytesiyle birde annemler geldi yedim de yedim ama bu gün normal diyete devam ediyorum
Simdi kac kgsun peki ? 73 bile iyi valla ...Cok gecmis olsun bu arada..Evet toplasamdik hele tubi nerde kimbilir?evet oraya kimse yazmayınca bende buraya katıldım seni gördüğüme çok sevindim yol arkadaşımben 73 kiloya kadar düşmüştüm canım ama aldım geri şimdi tamamen tekrar motive oldum inşallah gidecek geri hepsi 2017 yılında da bu yağlarla uğraşmak istemiyorum
Sen neyle ugrasiyodun ? Birde bebislere kim bakiyor ?Çok güzel canım hemen tekrar başlamaz isen inanki tekrar abartılı bir şekilde alıyorsun benimde haftaya annemler gelecek ayrı bir sıkıntı ve bir süre kalacaklar sonraki hafta şehir dışına seminere gidiyorum ve gittiğim yerdeki otelin aşçısı bir harika kendimi nasıl tutarım bilmiyorum ama eğitimden sonraki vaktimi tamamen havuzda geçirmek istiyorum. gitsin kilolar kızlar
Bende ugrasmak istemiyorum ya yapisti kaldi valla kglarevet oraya kimse yazmayınca bende buraya katıldım seni gördüğüme çok sevindim yol arkadaşımben 73 kiloya kadar düşmüştüm canım ama aldım geri şimdi tamamen tekrar motive oldum inşallah gidecek geri hepsi 2017 yılında da bu yağlarla uğraşmak istemiyorum
canım geçen hafta 78,500 düm, bu hafta tartılmadım çarşambayı bekliyorum tubiye bir kere vapsaptan yazdım ama bana geri dönmedi bende yazmadım canım başkaSimdi kac kgsun peki ? 73 bile iyi valla ...Cok gecmis olsun bu arada..Evet toplasamdik hele tubi nerde kimbilir?
canım ben kamuda memurum, oğlum kreşe gidiyor , işyerimde kreş var birlikte gidip geliyoruz, kızıma kayınvaldem bakıyor , şükürSen neyle ugrasiyodun ? Birde bebislere kim bakiyor ?
valla bende de burayı bıraktım kilo aldım kalsam yine iyiydi ama kaldı sorma ama gidecek inşallahBende ugrasmak istemiyorum ya yapisti kaldi valla kglar
Hayır canım yapmıyoruz tam yapıyordum agzıma ceviz attımKızlarrrrr niye herkes çok sessizzz kaçamak yapmıyoruz değil mii ? hadi biraz hareketlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?