Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rukgus acayip stresliyim bugün iş Yok güç Yok yarın dükkanı açmayı düşünmüyorum öğleye kadar uyuyupsonra pazara gitmeyi sonrada yeğenlerimle Sinema keyfi yapmayı planlıyorum çok sıkıldım çok o yüzden yarın ve pazar günü yazamam ptesi yazarım tamam mı canım
Iyi bari annemler gelicek dedin ya o yuzden sordumcanım ben kamuda memurum, oğlum kreşe gidiyor , işyerimde kreş var birlikte gidip geliyoruz, kızıma kayınvaldem bakıyor , şükür
Haaaayiiiir kesinlikle ...bisey yiycegim zamn kalorisine bakiyorum once ) birde ben sana bi soru sormustum gozunden kacti sanirim basari hikayeni yazmismiydin sen?Kızlarrrrr niye herkes çok sessizzz kaçamak yapmıyoruz değil mii ? hadi biraz hareketlenin
İnşallah canım benim çok sağol sana da iyi tatillerİyi haftasonları, kafanı boşalt , rahatla gel canım
Anladim ...tubiye ben de burdan mesaj attim bi iki cevap verdi sonrasi sesszlik..canım geçen hafta 78,500 düm, bu hafta tartılmadım çarşambayı bekliyorum tubiye bir kere vapsaptan yazdım ama bana geri dönmedi bende yazmadım canım başka
Canim Özür dilerim görmedim başarı hikayesi yazmak için girdim topige ama 18 kg vermem daha gerekliydi ve biraz erteledim 80 kgya düştüğüm gün size fotoğraf ekliyim diyorum ve nasip olursa 70de söyle güzel cetrefilli bir hikaye yazıcam ; )Haaaayiiiir kesinlikle ...bisey yiycegim zamn kalorisine bakiyorum once ) birde ben sana bi soru sormustum gozunden kacti sanirim basari hikayeni yazmismiydin sen?
Süpersin canım böyle devam diyoruzrukgus , bu hafta sıfır kaçamak :)
İnan hep aynı canım yaa aksama kadar zaman geçmiyor bende fena bunaldım güzel bi dağıt kafanı pazartesi bomba gibi başlayalım haftayarukgus acayip stresliyim bugün iş Yok güç Yok yarın dükkanı açmayı düşünmüyorum öğleye kadar uyuyupsonra pazara gitmeyi sonrada yeğenlerimle Sinema keyfi yapmayı planlıyorum çok sıkıldım çok o yüzden yarın ve pazar günü yazamam ptesi yazarım tamam mı canım
insallah cok guzel olur bizde seninle beraber yazariz ins.Canim Özür dilerim görmedim başarı hikayesi yazmak için girdim topige ama 18 kg vermem daha gerekliydi ve biraz erteledim 80 kgya düştüğüm gün size fotoğraf ekliyim diyorum ve nasip olursa 70de söyle güzel cetrefilli bir hikaye yazıcam ; )
BitmeyenUmidim (deneme) boyle yapinca direk sana dusuyor mesajim yani baska artisi yok sanirim..
Yok canım ben tavuk yiyince çok acıkmıyorum bazen yanında yoğurt ta yiyorum gece acıksamda kalkıp yemeye üşenirim ben birde o gün yemicem diye şartlanmışsam kimse bana yediremezElifim39 kız az deilmi o 150 Gr tavuk sonra acikmiyormusun gece ben ne yesem diye dusunur dururum