• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

yarin haftada üç gun spor salonu na gidecegim inş devam ederim ve kiloda kaybederim ayy yarin zorlanacakmiyim hammiyim 8 kilo verince kolay yapabilecekmiyim bi fark olacakmi gorecegim çünkü spor hocasi iyi calistiriyordu :))
Canım zorlanırsın Tabiki ben merdivenlere bile çıkamamıştım sana tavsiyem spor sonrası kaş gevşetici al mutlaka yoksa yarın kıpırdayamazsın

yarin haftada üç gun spor salonu na gidecegim inş devam ederim ve kiloda kaybederim ayy yarin zorlanacakmiyim hammiyim 8 kilo verince kolay yapabilecekmiyim bi fark olacakmi gorecegim çünkü spor hocasi iyi calistiriyordu :))

spor çok iyi gelir, şimdiden keyifli sporlar diliyorum, yansın yağlar

Haaftasonu menüm ;

Cumartesi:
Sabah : Peynir, zeytin, menemen, yumurta, 1 dlm ekmek
Öğle: Yoğurt çorbası
Ara: 1 elma, 1 madalina, 1 çay bardağı süt
Akşam : 4 köfte

Pazar:
Sabah : Peynir, zeytin, yarım simit
Öğle: 1 trabzon hurması, 1 bardak kakaolu süt
Ara: 2 madalina
Akşam : Izgara palamut, salata
İşte bu süper bir menü afiyet olsun canım

İyim. Canım güzel geçti ctesi dükkanı açmadım yeğenlerimle gezdim dolaştım sinemaya gittik dün dükkanı açtım kapatınca arkadaşa gittim kısır partisi yaptık iyi oldu Benim için kendime geldim sen nasılsın canım neler yaptın

İyi geçmesine çok sevindim :KK19::KK19::KK19:

Iyi aksamlar kızlar
Menu
Öğle az yağlı ciger kavurmasi sebzeli bi tabak yedim iki domates kk peynir şekersiz çay
Ara yesil cay
Aksam mercimek çorbası, 4-5 yk kuru fasulye iki domates yesillik erik komposto sekersiz
Sade soda , 2- 2.5lt su icilecek 2 saat gezdim
Birazdan cayda icerim
Almam gereken kalori 1300 du 1060 kalori aldimmm ileri saatte bi elma neymm yiyebilirim..
Afiyet olsun canım ciğerle b12 vitamini almışsın doğal yollar ile

Günaydın kızlar mutlu haftasonu diliyorum hepinize benim gibi çalışan kesime de kolaylıklar :KK49::KK49:
dünkü menüm
sabah peynirli omlet yeşillik çay
öğle 3 köfte salata yağsız
akşam ıspanak yemeği bulgurlu (3yk ) ve ayran

yine kaçamaksız tam gaz devam ediyoruz :KK76::KK76::KK76:

ben pazartesi itibari ile eğer başarabilirsem 3 gün boyunca armut süt detoxu yapıcam deneyim herhangi bir sıkıntı olmazsa size de veririm tarifini :deli::deli:
Afiyet olsun canım detox yapmasan diyorum ama sen bilirsin canım umarım vücudun metabolizmasını bozmaz

Back