• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Sabah : 2 dilim kizarmis ekmek , kk peynir, bi porsiyon tereyagli yumurta, 1 tatli kasigi helva,2 cay kasigi sekerli cay

Oglen:etiform princ patlagi paketin yarisi kadar 2 saat sonra elma mandalina

Aksam: 1 pors.mercimk corba 1 porsiyon balik tava ,salata , 1 bardak gazli icecek...Yarim kase irmik helva
1 saat yuruyus yapildi 2 litre su
Canım menün kötü özellikle pirinç patlağı ve gazlı içecek birde helva hem sabah hem akşam yemişsin

Canım menün kötü özellikle pirinç patlağı ve gazlı içecek birde helva hem sabah hem akşam yemişsin
Disardaydim princ patlagini cok acikip tatli biseye saldirmamk icin yedim.Sabahki helva da tatli istegim icindi recel yerine yani :(( Sabah kalhvaltida onu es gecemiyorum

Disardaydim princ patlagini cok acikip tatli biseye saldirmamk icin yedim.Sabahki helva da tatli istegim icindi recel yerine yani :KK43:( Sabah kalhvaltida onu es gecemiyorum
Tamam öğlen tatlı yememek için pirinç patlağı yemişsin ama akşam yemişsin canım tatlı cayın şekerli bir helva yemişsin Tabiki açıkırsın onun yerine çiğ kuruyemiş yeseydin ne pirinç patlağı nede tatlı yerdin birde kuru meyve ye incir ve kuru kayısı tatlı isteğini bastırır

Tamam öğlen tatlı yememek için pirinç patlağı yemişsin ama akşam yemişsin canım tatlı cayın şekerli bir helva yemişsin Tabiki açıkırsın onun yerine çiğ kuruyemiş yeseydin ne pirinç patlağı nede tatlı yerdin birde kuru meyve ye incir ve kuru kayısı tatlı isteğini bastırır
Tmm canim duzeltecrgim ins.Biraz yanlis olmus dogru

Canım ballı Elmalı sirke mideni bulandırmadı mı :eek:sende şeker var mıydı hacamat ilk kez mi yaptırdın bende yaptırmak istiyorum şifa olsun sana

Canim pazartesi son yaptircaksan bunun ozel günü var sali persembe pazartesi firsai kacirma hicri yili ozel.bir gun arastirsan .
Hacamati yaptirdiktan sonra balli su yada sirkeli su icmen gerekiyor o yuzden ictim ve mide bulandirmuyor aksine güzel sabahlsr bazen be hafif balli elma sirkeli su icerdim..
Eger ysptiracaksan bir gun once yaptirdigi gun ve sonraki gun yani üç gun hayvansal gida sut yogurt peynir yemiyeceksinn cok faydalari varmis canim inşallah bende görürüm. .

Kizceler slm ben bugun basladim tekrardan bir haftadir regl ve hastaliklar derken cok yoruldum ins kimse hastaolmazda bende dietimebakarim umudum bu yonde tam iyilesmedi kizlarim burunlar akiyor oksuruk takir takir ama ates simdilik gecti cok sukur

merhaba ben 36 yaşındayım 1 hafta önce başladım diete şuanki kilom 76 boyum 168 irade cok önemli arkadaşlar.ben işim muhasebe dolayısıyla sürekli masa başındayım .hedefim 60 kilo olmak 16 kilo fazlalığım var inşallah 3 ay içersinde bu kiloları verebilirim

merhaba ben 36 yaşındayım 1 hafta önce başladım diete şuanki kilom 76 boyum 168 irade cok önemli arkadaşlar.ben işim muhasebe dolayısıyla sürekli masa başındayım .hedefim 60 kilo olmak 16 kilo fazlalığım var inşallah 3 ay içersinde bu kiloları verebilirim
merhaba canım hoşgeldin aramıza :KK76::KK76:

kızlar günaydın, günlerdir yazamıyorum kusura bakmayın kızım çok hastaydı diş çıkarıyor galiba anlamadım hiçbirşey , gecemiz gündüzümüz karıştı ama geldim yanınıza, şükür iyi şimdi , herkes nap4ıyo bakıyım
:halay:

kızlar günaydın, günlerdir yazamıyorum kusura bakmayın kızım çok hastaydı diş çıkarıyor galiba anlamadım hiçbirşey , gecemiz gündüzümüz karıştı ama geldim yanınıza, şükür iyi şimdi , herkes nap4ıyo bakıyım
:halay:
Geçmiş olsun canım kızına

Back