Canım menün kötü özellikle pirinç patlağı ve gazlı içecek birde helva hem sabah hem akşam yemişsinSabah : 2 dilim kizarmis ekmek , kk peynir, bi porsiyon tereyagli yumurta, 1 tatli kasigi helva,2 cay kasigi sekerli cay
Oglen:etiform princ patlagi paketin yarisi kadar 2 saat sonra elma mandalina
Aksam: 1 pors.mercimk corba 1 porsiyon balik tava ,salata , 1 bardak gazli icecek...Yarim kase irmik helva
1 saat yuruyus yapildi 2 litre su
Disardaydim princ patlagini cok acikip tatli biseye saldirmamk icin yedim.Sabahki helva da tatli istegim icindi recel yerine yaniCanım menün kötü özellikle pirinç patlağı ve gazlı içecek birde helva hem sabah hem akşam yemişsin
Tamam öğlen tatlı yememek için pirinç patlağı yemişsin ama akşam yemişsin canım tatlı cayın şekerli bir helva yemişsin Tabiki açıkırsın onun yerine çiğ kuruyemiş yeseydin ne pirinç patlağı nede tatlı yerdin birde kuru meyve ye incir ve kuru kayısı tatlı isteğini bastırırDisardaydim princ patlagini cok acikip tatli biseye saldirmamk icin yedim.Sabahki helva da tatli istegim icindi recel yerine yani( Sabah kalhvaltida onu es gecemiyorum
Tmm canim duzeltecrgim ins.Biraz yanlis olmus dogruTamam öğlen tatlı yememek için pirinç patlağı yemişsin ama akşam yemişsin canım tatlı cayın şekerli bir helva yemişsin Tabiki açıkırsın onun yerine çiğ kuruyemiş yeseydin ne pirinç patlağı nede tatlı yerdin birde kuru meyve ye incir ve kuru kayısı tatlı isteğini bastırır
Canım ballı Elmalı sirke mideni bulandırmadı mısende şeker var mıydı hacamat ilk kez mi yaptırdın bende yaptırmak istiyorum şifa olsun sana
Günaydın hayırdır ne oldugünaydın canım
Anladım canım o yüzden içtin bende şekerde olunca o tarz içecekler içemiyorumMiyav_su canim bende seker yok sade hapi kullandim bebek tedavisi içindi
ifade yanlış olmuş şekerim bişey yokGünaydın hayırdır ne oldu
merhaba canım hoşgeldin aramızamerhaba ben 36 yaşındayım 1 hafta önce başladım diete şuanki kilom 76 boyum 168 irade cok önemli arkadaşlar.ben işim muhasebe dolayısıyla sürekli masa başındayım .hedefim 60 kilo olmak 16 kilo fazlalığım var inşallah 3 ay içersinde bu kiloları verebilirim
mislisse sen misin bu canım yoksaBi kere denemistim tadi acikcasi cok hosuma gitmemisti ama aksam deneyince haber veririm..
Geçmiş olsun canım kızınakızlar günaydın, günlerdir yazamıyorum kusura bakmayın kızım çok hastaydı diş çıkarıyor galiba anlamadım hiçbirşey , gecemiz gündüzümüz karıştı ama geldim yanınıza, şükür iyi şimdi , herkes nap4ıyo bakıyım
canım teşekkür ederim inşallah tamamen geçer siz naptınız grup çoğalmış ben yokkenGeçmiş olsun canım kızına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?