Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese Günaydın
Günaydın fıstığım sağol ne güzel konuştun teşekkür ederim içimi ferahlattın rabbimde senin gönlünden geçen herşeyi kabul etsinGünaydın evet herkesin gunu iyi aydin olsun canlar bugun yine yoğun bigun olacak ayriyetten ev isleride beni bekliyor herkes kacamaksiz gun diliyorum.
Miyav_su ne kalmış 68 verirsin dun fazla cikman odemdir canim iki gun dikkat ettinmi gider senin gun iyu gecmemis sen o arkadaslari bos ver bize takil hayati yaşa bebegimm havalar biraz duzelsin herse yoluna girer canım hadi bakalimm canlanalim şöyle tempolu gunlerrr
Tamm canmAlıştım canım artık bir süre sonra istek olmuyor ama sende öyle bir durum varsa özellikle geç saatlerde ya tarçınlı süt yada 2 yk kadar yogurt yiyebilirsin ben ilk zamanlar öyle yapıyordum özelikle meyve ve kuruyemiş olayina girme
Kolay gelsin sana daGünaydın evet herkesin gunu iyi aydin olsun canlar bugun yine yoğun bigun olacak ayriyetten ev isleride beni bekliyor herkes kacamaksiz gun diliyorum.
Miyav_su ne kalmış 68 verirsin dun fazla cikman odemdir canim iki gun dikkat ettinmi gider senin gun iyu gecmemis sen o arkadaslari bos ver bize takil hayati yaşa bebegimm havalar biraz duzelsin herse yoluna girer canım hadi bakalimm canlanalim şöyle tempolu gunlerrr
Herkese Günaydın
Günaydın kızlar
Canım göz yorar okumaya üşenir insanlar kısaltıp sabah öğle akşam diye yazsan olur mu ?Herkese gunaydin arkadaslar ...Ben menumu adagidaki gibi paylassam olurmu acaba ?Eki Görüntüle 1900458 Eki Görüntüle 1900459
Tamm canim bidahakine oyle yazarim olur mu? Aklima gemisken senin verdigin 25 kg ile ilgili bi basari hikayen varmi?Canım göz yorar okumaya üşenir insanlar kısaltıp sabah öğle akşam diye yazsan olur mu ?
Evet bende ona baslamak istiyorum bi yakinim bu kurle 15 kg verdi acikinca surekli bundan yemis ..
Selam kızlar menüm
Sabah haşlanmış yumurta 3 zeytin domates salatalık
Öğle haşlanmış tavuk ayran
Aksam yeşil fasulye ve salata
Onun 2 çeşiti var ikisini de yapmış biri olarak haftada 2 gün 3 yk yoğurt 1er çay kaşığı zencefil zerdecal tarçın olanı fayda sağlamıştı canım bende pul biberli olanı da yaptım tadı kötü deil ama mide yanması yapmıştı
Iyi aksamlsr kizlar bugun almam gereken 2028 kalori yarin daha dusuk alacagim gun gun değişiyor kalori
Öğle iki yk bal bi tk.pekmez kozlenmis patlicam ve pişmiş domates biber bi dili ekmek
Ara elma uzum
Aksam serce parmagin yarisi kucuklugunde biber doldurdum bulgurlu ve bol sebze vardi
3 lt su icildi ve sekersiz cay iciyorum sindi
Aynen bende şu 68 rakamını görmek istiyorum
Umarım çerez kavrulmamıştır keşke akşam yemeğinde yeseydin canım seni tok tutardı