Geçti şükür neye bozuksa boşver kendimizi üzüyoruz başkada birşey olmuyor kemik sulu çorba iç bas içine acı baharat oh mis gibi tüket
Günaydın kızlar bol eksili haftalar olsun inşallah
Yalan söylemenin yaşı yok canım üzgünüm 80 yaşında bile olsa insanlar yalan söylüyor umarım bir önce konu açıklığa kavuşur sen canını sıkmaİyileşmene sevindim...
Dediğin gibi güzel bir çorba iyi olur. Akşama yapayım.
Bir konu var çok canımı sıktı. Umarım çözülür.
Ben insanların hele de elli yaşına gelmiş birinin yalan söylemesi, iş çevirmesini anlayamıyorum. Böye insanların kendilerine saygıları hiç yok
İnşallah canımİnşallah bu hafta eksi görürüm.
Yarın sabah tartılacağım ve 100 gr bile olsa eksi olsun 85 ile başlayan birşey göreyim.
İyi haftalar hepinize. Eşimle didişmeye devam ediyoruz ufak şeyler için beni kırmaya devam ediyor. Bende bugun temizlik yapacagim. Cam silme ve evi dip köşe silme.. halen kahvalti yapmadim. Aciktigimi hissediyorum ama ne yesem bilemedim asabim bozuk çok
Yalan söylemenin yaşı yok canım üzgünüm 80 yaşında bile olsa insanlar yalan söylüyor umarım bir önce konu açıklığa kavuşur sen canını sıkma
tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin kendinden bahseder misin biraz ?Slm kızlar burayı baştan beri takipteyim bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz
görürsün tatlım yeterki gereksiz stres yapmaİnşallah bu hafta eksi görürüm.
Yarın sabah tartılacağım ve 100 gr bile olsa eksi olsun 85 ile başlayan birşey göreyim.
Aynen insanlar yalanı meziyet sanıyor maalesef inşallah düzelir sorunun vilma
Slm kızlar burayı baştan beri takipteyim bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz
kızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır
görürsün tatlım yeterki gereksiz stres yapma
Hoş geldin aramıza :)Slm kızlar burayı baştan beri takipteyim bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz
Ciyanin Faydasinin yanında ciddi zararlarida mevcut bence uzun süreli kullanımdan sakınkızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır
Chia tohumunu banada önerdiler ama ben bulamadıgım için yememiştim. Bir tanidiga diyetisyeni önermiş. Bencede yogutla ye ama bir haftayi gecirme. Neticede herseyin fazlasi zararkızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır
hoş buldum 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim bir kızım var aralık sonu 3 yaşında olucak 109. 3 kiloydum ,en son çarşamba 95.4 çıkmıştımtabiki katılabilirsin canım hoşgeldin kendinden bahseder misin biraz ?
Tebrik ederim cok guzel kilo vermissinhoş buldum 39 yaşındayım 4 yıllık evliyim bir kızım var aralık sonu 3 yaşında olucak 109. 3 kiloydum ,en son çarşamba 95.4 çıkmıştım
ah canım ben isteyince çok güzel kilo veriyorum sorunum verince koruyamamak ergenlikten sonra kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar alıp verdiğim kiloları toplasam kaç insan eder bilmiyorum bu sefer inşallah verince kilomu korumak istiyorumTebrik ederim cok guzel kilo vermissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?