Bu akşam eşimle kavga ettik bana demedigi kalmadi. Kilolarimla ilgilide laf soyledi cok zoruma gitti dahada yiyesim geliyor o oyle yaptikca. Tavsiye verin lutfen :-(
Canım ben 70.300 gr
Bu arada sporuda baya arttırdım genede inatçı kilolar 20 dk gunluk koşu bandında yürürdüm 10 gündüriki kez 45 dk yapmaya çalışıyorum yürüyüşümü
Evet inşallah canım takılı kaldım70 kiloya az kalmış.
İnşallah çarşamba günü görürsün yetmiş kiloyu ...
Sakın yeme canım onun yanında açım bile deme, canım istemiyor, biraz önce yemiştim ben felan de, zaten ilk zamanlarda fark etmez kilo verdigini bi 10 Kilo ver o zaman gör birde sana bakışını. Kızlar doğruyu söyleyim bende şişmanım yakışmıyor kadına kilo, erkeklerin zaten canı cehenneme. Ama kadının kilo tüm hayatında, eşinde, işinde, oturmasında kalkmasında şu kiloları verelim bakın görün baştan yaratılacağız herşey çok güzel olacak
Evet inşallah canım takılı kaldım
Geçti şükür neye bozuksa boşver kendimizi üzüyoruz başkada birşey olmuyor kemik sulu çorba iç bas içine acı baharat oh mis gibi tüketNasıl oldun canım, grip geçti mi tamamen ?
Bugün bende biraz kırgınım. Grip olacak gibiyim.
Sinirlerimde bozuk bir konuya , bugün bakalım nasıl geçecek...
İnşallah canımGünaydın kızlar bol eksili haftalar olsun inşallah
Çok güzel bir menü olmuş akşam sebze ,protein doğal karbonhidrat Harika afiyet olsunDünkü menum sabah sucuklu yumurta peynir domates yeşillik aksam yogurtlu kabak firinda kizarmis az döner iki köfte baya karıştırdım
Güne erken başliyorsan o yuzden olabilir. Ben çalişirken 11.30 da ogle yemegi yedigimi bilirim cunku acimdan kivrandigim olurdiHayırlı günler :)) yaa anlamıyorum bu saatler olunca sanki karnımda bi Afrika dolusu aç insan varmış gibi hissediyorum
Moral bozmak yok ins herşey duzelecek... bu arada kolay gelsin :)İyi haftalar hepinize. Eşimle didişmeye devam ediyoruz ufak şeyler için beni kırmaya devam ediyor. Bende bugun temizlik yapacagim. Cam silme ve evi dip köşe silme.. halen kahvalti yapmadim. Aciktigimi hissediyorum ama ne yesem bilemedim asabim bozuk çok
Olabilir bayağı erken uyanıyorum :))Güne erken başliyorsan o yuzden olabilir. Ben çalişirken 11.30 da ogle yemegi yedigimi bilirim cunku acimdan kivrandigim olurdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?