• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Sakın yeme canım onun yanında açım bile deme, canım istemiyor, biraz önce yemiştim ben felan de, zaten ilk zamanlarda fark etmez kilo verdigini bi 10 Kilo ver o zaman gör birde sana bakışını. Kızlar doğruyu söyleyim bende şişmanım yakışmıyor kadına kilo, erkeklerin zaten canı cehenneme. Ama kadının kilo tüm hayatında, eşinde, işinde, oturmasında kalkmasında şu kiloları verelim bakın görün baştan yaratılacağız herşey çok güzel olacak :süslü::süslü::süslü:
Doğruyu söylüyorsun canım ben de güzel kilo verdim fakat daha eşim ağzını açıp birşey söylememiştir

Bende haşlanmış yumurta zeytin peynir yedim kahvaltida şuanlarda acımdan ölüyorum. Kayinvalidemdeyim nohut yogurtlu corba ve pilav yapiyoruz misafir var dikkat gerektiriyor bu aksamki menum :-|

Ipek zeynep cim Sakin vazgeçme bu seni daha fazla azimlendirsin. Erkekler her zaman yuzeyseller ve bazan çok kirici oluyorlar..ben her hamile kaldiğimda birak yanimda olmayi.sanki kendi hamileymiş gibi bana tripler yapardi odasini bile ayirdi bebek sesini duymamak için.ama ben bunlari dert etmedim rabbime olan inancim i bunlari aşmama vesile oldu. 12 kilo verdim ama beni gorenler 20 kilo verdim saniyorlar spor yapmaktan sanirim.evet şu anda canim bana herşeyi değişti etrafimda fir dunuyor.asla yolunda vazgecme...

sabah kahvalti da yağsiz yumurtali melemen biraz koy peyniri, iki dilim tam buğday ekmeği evde kendim yapiyorum.şekersiz siyah çay onsuz yapamam.ara uğunde bitki çayi,5 badem iki kuru incir.akşam mangal da tavuk kuzlenmiş sebze bir dilim ekmek..bu gun kendim yaptiğim baklavadan uç dilim.baklavayi kendi tarifimle yaptigim için tarifin yarisi şeker ve yağin yarisini koyuyorum dişariya gore hem daha lezzetli hem daha sağlikli oluyor..

sabah kahvalti da yağsiz yumurtali melemen biraz koy peyniri, iki dilim tam buğday ekmeği evde kendim yapiyorum.şekersiz siyah çay onsuz yapamam.ara uğunde bitki çayi,5 badem iki kuru incir.akşam mangal da tavuk kuzlenmiş sebze bir dilim ekmek..
Oh afiyet olsun canım menün güzel

Kızlar iyi akşamlar evde değildim dün akşam bulunduğum yerde internet sorunu yaşadım biraz gecikmeli olarak menümü yazayım
Sabah yumurta az peynir 2 zeytin 7 çiğ badem
Öğlen 1 haşlanmış patates baharatlı şekersiz çay
Aksam düğün çorbası 1/2 kase kavurma 2 yk
Aksama kadar hareket ettim spor yapmayı düşünmüyorum aramıza yeni katılan arkadaşlar çarşamba günü başlangiç ve hedef kg yazarsaniz sevinirim imkanı olan arkadaşlar Tarti fotosunu da atabilir hepinizi öptüm ;);)

Günaydın kızlar, İnşallah çokkk güzel bir hafta olur :dua::dua::dua:

Birazdan gelip menümü yazarım, sonrada geçmişi okurum.

Gergin bir telefon görüşmesi yapacağım. Şans dileyin ...

Benim menülerim;

Cumartesi:
Sabah: Peynir, Zeytin, Menemen, Patatesli omlet
Öğle: Haşlanmış patates, peynir , tereyağ , mayonez karışımı
Akşam : Karnıyarık (közlenmiş patlıcandan ), enginar, 1 dlm ekmek ( yemek çok geç saate kaldı , sanırsam 21:30 civarı yedim )

Pazar:
Sabah: Peynir, Zeytin, Menemen, Patatesli omlet, 1 dlm ekmek
Öğle: Nohut, bulgur pilavı
Akşam : Zeytinyağlı fasülye ( bu seferde 20:00 de yedim )

Merhaba bende araniza katilabilirmiyim.Yaşım 34 boyum 1.70 kilom 82
Ben geçen yil 94 ten 82 ye indim diyetisyen kontrolunde 4 ayda verdim.diyetisyenim i çok sevmistim çok fazla pisikolojik destek oldu bana,oda şehirden ayrilinca devam etmedim.kilomu korudum ama bu kiloda saplanip kaldim.. Birturlu istediğim azmi yakaliyamadim.

Hoşgeldin...
Verdiğin kiloyu 1 sene korumuş olman süper.
En zor kısmı verdikten sonra korumak.

İstediğin kiloya ulaşmanı diliyorum.

kızlar bu hafta çarşamba günü liste yapmayı düşünüyorum herkes başlangıç kilosunu ve bu haftaki kilosunu yazsa süpe olur kim ne kadar vermiş doğrularımız yanlışlarımız neler bir görelim :KK66:

Başlangıç kilom : 89.7 ( 12 hafta önce ki)
Şuanki kilom: 86

Back