• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Geçti şükür neye bozuksa boşver kendimizi üzüyoruz başkada birşey olmuyor kemik sulu çorba iç bas içine acı baharat oh mis gibi tüket

İyileşmene sevindim...
Dediğin gibi güzel bir çorba iyi olur. Akşama yapayım.

Bir konu var çok canımı sıktı. Umarım çözülür.
Ben insanların hele de elli yaşına gelmiş birinin yalan söylemesi, iş çevirmesini anlayamıyorum. Böye insanların kendilerine saygıları hiç yok :(

İyileşmene sevindim...
Dediğin gibi güzel bir çorba iyi olur. Akşama yapayım.

Bir konu var çok canımı sıktı. Umarım çözülür.
Ben insanların hele de elli yaşına gelmiş birinin yalan söylemesi, iş çevirmesini anlayamıyorum. Böye insanların kendilerine saygıları hiç yok :KK43:
Yalan söylemenin yaşı yok canım üzgünüm 80 yaşında bile olsa insanlar yalan söylüyor umarım bir önce konu açıklığa kavuşur sen canını sıkma

İyi haftalar hepinize. Eşimle didişmeye devam ediyoruz ufak şeyler için beni kırmaya devam ediyor. Bende bugun temizlik yapacagim. Cam silme ve evi dip köşe silme.. halen kahvalti yapmadim. Aciktigimi hissediyorum ama ne yesem bilemedim asabim bozuk çok:KK14:

Bugün bende gergin ve sinirliyim.
İnşallah gün bitmeden sıkıntılarımız biter :dua::dua::dua:

kızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır ;);)

kızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır :KK66::KK66:

Chia hakkında pek bilgim olmadığından malesef yardımcı olamayacağım.
Umarım bilen ve bilgi veren biri olur.

Bir ara internetten bakmıştım chia tohumuna uzun süreli kullanımıda riskli diye algılamıştım.

Slm kızlar burayı baştan beri takipteyim bende katılmak isterim tabi kabul ederseniz :KK68:
Hoş geldin aramıza :)

kızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır :KK66::KK66:
Ciyanin Faydasinin yanında ciddi zararlarida mevcut bence uzun süreli kullanımdan sakın

Chia tohumunu banada önerdiler ama ben bulamadıgım için yememiştim. Bir tanidiga diyetisyeni önermiş. Bencede yogutla ye ama bir haftayi gecirme. Neticede herseyin fazlasi zarar

Back