• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Sabah iki haşlama yumurta bir çay kaşığı fıstık ezmesi 50 gr peynir çeşitlerinden ve çay
Öğle Yemeği tavuk köfte bir bardak ayran
Arada iki ısırık muz
Akşam haşlama tavuk
Spor yapmadım ama cam sildim
İlerliyen saatte Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum
Güzel menü canım kilo veriyinceye kadar tatlı içerikli gıda fıstık ezmesi gibi yemesen baksana menün ve hareketin süper

İyi akşamlar kızlar menüleri alalım
Sabah 1 yumurta 3 zeytin şekersiz çay
Öğle tavuk sote ayran
Aksam haşlama et salata
Kaçamak ve ara öğün yok
2 lt su
Yatmadan 3 mil leslie ile günü kapatirim
Süpersin canım afiyet olsun

Canım benim ilk hedefim 24 aralıkta kızımın doğum gününde o kilolarda olmak kendimi çok sıkmak istemiyorum ayda iki tane arkadaş günüm var ben günlerde öyle ucundan tatmam :KK45:yoksa ben şimdiye 8li rakamları çoktan görmüştüm
Canım İnan bana tatlıyı çıkarırsan süper o kiloda olursun menün çok güzel gerçekten

Bugünki menüm kahvaltıda :közlenmiş patlıcan ,peynir ,yeşillik ,çiğ kuruyemiş ,turp öğlen mercimek çorbası ,çiğ kabak çekirdeği,yarım nar akşAm : tabak üstü et döner,süzme yoğurt,turşu,turşu suyu :KK72::KK72::KK72:spor olarak 25 dk kardiyo +45 dk ağırlık
Afiyet olsun canım senin kahvaltı öğünlerine hayranım ;) bu arada sana şeyi soracaktım bu 21 günlük şeker orucunu yaptın mı hiç Karatay tavsiyesi diye okudum fena fikir değil gibi

Afiyet olsun canım senin kahvaltı öğünlerine hayranım :KK66: bu arada sana şeyi soracaktım bu 21 günlük şeker orucunu yaptın mı hiç Karatay tavsiyesi diye okudum fena fikir değil gibi
Zaten benim hayatımda şeker yok Karatay'daki şeker orucunda kuru ve yaş meyvede yok istersen onu yapalım birlikte meyvedeki şekeride almamış oluruz ne dersin

Zaten benim hayatımda şeker yok Karatay'daki şeker orucunda kuru ve yaş meyvede yok istersen onu yapalım birlikte meyvedeki şekeride almamış oluruz ne dersin
Canim şeker konusunda bende kullanmamaya çalışıyorum meyve konusunda da zaten aram yok başka neye dikkat etez?

Chia tohumunda çok yüksek düzeyde omega 3 bulunuryüksek lif içeriği, kaliteli protein ve aminoasit kaynağı olması ve yine birçok mineralden de zengin bir tahıl olması ile öne çıkan Chia çekirdeğinin; salatalar, yumurtalı yiyecekler ve pudingler gibi birçok yemek çeşidi açısından da geniş bir kullanım yelpazesi var.Yüksek miktarda life sahip olan chia tohumu kan şekerini düzenler.

Cnm benim kızım bu yaz tatilinde 8 kilo verdi ve haftada birkaçdefa bunu tukerdi bende bazan yerdim,bir kokusu ve tadi yok.istediğin şeyin içine koy tuket.biz en çok sute koyum birkaç saat şişmesini bekleyip tukkettik.bir gun oncesindende yumusamaya birakabilirsin şiştikçe faydali diye biliyorum..

Ben toparlayamiyorum bugunde tatli yedim.yedikten sonra sinirlerim bozuldu tum gun zombi hibi dolaştim.Ben bir ay boyunca evde yaptiğim yoğurt kaymağini toplayip tereyaği yapiyorum.dunde yaptiğim tereyağindan sabah balla birlikte yedim..oğlende tatli yedim.ben yapacam oyle çok kutu gidiyorum inş duzeltirim yarin..

Sabah kahvalti da tereyağ bal peynir iki dilim tab buğday ek. Oğlen kuzlenmiş sebze bide tavuk iki dilim ekmek.akşam az patates puresi bir kase cacik.kizlar ben sabah 6 dan aonra uyumuyorum o yuzden gunde uç uğun yapiyorum..

Son düzenleme:
Canim şeker konusunda bende kullanmamaya çalışıyorum meyve konusunda da zaten aram yok başka neye dikkat etez?
Başkada birşey yok canım nescafe yada o tarz kahvede olmayacak meyvesuyu hazır ve kendin sıktığın oda yok şuan evde mevsimin son kavunu var :KK70:perşembeden itibaren başlayalım olur mu :KK3:

Ben toparlayamiyorum bugunde tatli yedim.yedikten sonra sinirlerim bozuldu tum gun zombi hibi dolaştim.Ben bir ay boyunca evde yaptiğim yoğurt kaymağini toplayip tereyaği yapiyorum.dunde yaptiğim tereyağindan sabah balla birlikte yedim..oğlende tatli yedim.ben yapacam oyle çok kutu gidiyorum inş duzeltirim yarin..

Sabah kahvalti da tereyağ bal peynir iki dilim tab buğday ek. Oğlen kuzlenmiş sebze bide tavuk iki dilim ekmek.akşam az patates puresi bir kase cacik.kizlar ben sabah 6 dan aonra uyumuyorum o yuzden gunde uç uğun yapiyorum..
Canım patates ve ekmek fazla olmuş

Güzel menü canım kilo veriyinceye kadar tatlı içerikli gıda fıstık ezmesi gibi yemesen baksana menün ve hareketin süper
Canım pazartesi günü genelde protein yapıyorum tatlı konusuna gelince ben bu konuda çok sıkamıyorum çok sıkarsam bu sefer diyetten sıkılıyorum benim beslenme biraz karışık haftanın bazı günleri fırsat oldukça oruç tutuyorum pazartesi ve salı günü genelde protein besleniyorum çarşamba tartıda mutlaka ekside çıkıyorum diğer günlerde bu eksi yi korumaya çalışıyorum şimdiye kadar genelde bu şekilde devam ettim genelde her gün bir kupa yeşil çay içiyorum 2-3 litre arası su içiyorum ve akşam yemeğini saat 6dan sonraya bırakmıyorum akşam açlık hissedersem kahve soda felan içiyorum

Canım pazartesi günü genelde protein yapıyorum tatlı konusuna gelince ben bu konuda çok sıkamıyorum çok sıkarsam bu sefer diyetten sıkılıyorum benim beslenme biraz karışık haftanın bazı günleri fırsat oldukça oruç tutuyorum pazartesi ve salı günü genelde protein besleniyorum çarşamba tartıda mutlaka ekside çıkıyorum diğer günlerde bu eksi yi korumaya çalışıyorum şimdiye kadar genelde bu şekilde devam ettim genelde her gün bir kupa yeşil çay içiyorum 2-3 litre arası su içiyorum ve akşam yemeğini saat 6dan sonraya bırakmıyorum akşam açlık hissedersem kahve soda felan içiyorum
Anladım canım demek ki senin metabolizma böyle ne güzel çözmüşsün canım bende bundan sonra sana ona göre yorum yaparım

Anladım canım demek ki senin metabolizma böyle ne güzel çözmüşsün canım bende bundan sonra sana ona göre yorum yaparım
Canım senelerdir o kadar çok diyet yaptımki hepsinde çok güzel kilolar verdim ama korumayı başaramadım bu sefer kaçamak yaptıktan sonra dengelemeyi öğrendim bir gün çok yedim diye pes etmedim arkadaş toplantılarında hamur işi yiyince akşam bir şey yemiyorum ertesi gün protein beslenerek dengeliyorum birde burda paylaşım yapmakta motive ediyor instagramda takip ettiğim kişilerde var onların beslenmelerindende fikir alıyorum tek düzene sokamadığım konu spor

Chia tohumunda çok yüksek düzeyde omega 3 bulunuryüksek lif içeriği, kaliteli protein ve aminoasit kaynağı olması ve yine birçok mineralden de zengin bir tahıl olması ile öne çıkan Chia çekirdeğinin; salatalar, yumurtalı yiyecekler ve pudingler gibi birçok yemek çeşidi açısından da geniş bir kullanım yelpazesi var.Yüksek miktarda life sahip olan chia tohumu kan şekerini düzenler.

Cnm benim kızım bu yaz tatilinde 8 kilo verdi ve haftada birkaçdefa bunu tukerdi bende bazan yerdim,bir kokusu ve tadi yok.istediğin şeyin içine koy tuket.biz en çok sute koyum birkaç saat şişmesini bekleyip tukkettik.bir gun oncesindende yumusamaya birakabilirsin şiştikçe faydali diye biliyorum..
Canim cok tesekkur ederim bilgiler için faydalı oldu benim için akşam yemeği yerine yoğurtla 1 yk yemeyi düşünüyorum

Başkada birşey yok canım nescafe yada o tarz kahvede olmayacak meyvesuyu hazır ve kendin sıktığın oda yok şuan evde mevsimin son kavunu var :KK70:perşembeden itibaren başlayalım olur mu :KK3:
Bebek boşver kavunu hani çok zararlı yaa ;);) tamam sen nasıl istersen ben uyarım şekerim

Meraba bugun üç cam sildim, evi toparladim halilarimi yikamaya verdigim icin butun evi supurdum falan derken saat 2den 6ya kadar hic durmadim..

Sabah kahvalti yapmadim
Saat 4-5 gibi yumurta yedim ekmekle :-|
Sonra aksam da corba ve makarna yedim. Biliyorum cok kotu bir gun oldu yarin daha iyi olacak :olamaz:

Back