• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu akşam eşimle kavga ettik bana demedigi kalmadi. Kilolarimla ilgilide laf soyledi cok zoruma gitti dahada yiyesim geliyor o oyle yaptikca. Tavsiye verin lutfen :-(

Malesef erkekler kendileri kilo alınca sorun yapmıyorlar, kadınlar alınca rahatsız oluyorlar.

Bende üzülünce yemeğe saldıranlardanım.
Sen eğer eşinin söylediklerini hırsa çevirebilirsen senin için avantaj olur.
Kilo vereceğim ve bu lafları söyleyemeyeceksin diye geçir sürekli aklından...

Sakın yeme canım onun yanında açım bile deme, canım istemiyor, biraz önce yemiştim ben felan de, zaten ilk zamanlarda fark etmez kilo verdigini bi 10 Kilo ver o zaman gör birde sana bakışını. Kızlar doğruyu söyleyim bende şişmanım yakışmıyor kadına kilo, erkeklerin zaten canı cehenneme. Ama kadının kilo tüm hayatında, eşinde, işinde, oturmasında kalkmasında şu kiloları verelim bakın görün baştan yaratılacağız herşey çok güzel olacak :süslü::süslü::süslü:

Kesinlikle kilo en başta sağlık açısından risk yaratıyor. Sonra görünüşümüz pek iyi olmuyor. Giydiklerimiz yakışmıyor. Kendimize olan güvenimiz sarsılıyor.
Birde sen iradesizsin kilo veremiyorsun diye laf sokanlar var ki insanın tüm sinir sistemini bozuyorlar.

2017 yazı bizim yazımız olacak kızlar...
Gidecek bu kilolar :)

Nasıl oldun canım, grip geçti mi tamamen ?
Bugün bende biraz kırgınım. Grip olacak gibiyim.

Sinirlerimde bozuk bir konuya , bugün bakalım nasıl geçecek...
Geçti şükür neye bozuksa boşver kendimizi üzüyoruz başkada birşey olmuyor kemik sulu çorba iç bas içine acı baharat oh mis gibi tüket

Bugünkü menü sabah sucuklu yumurta peynir salatalık bir dilim ekmek tere akşama palamut balığı ve salata olucak iki litre su yürüyüş 45 dk

İyi haftalar hepinize. Eşimle didişmeye devam ediyoruz ufak şeyler için beni kırmaya devam ediyor. Bende bugun temizlik yapacagim. Cam silme ve evi dip köşe silme.. halen kahvalti yapmadim. Aciktigimi hissediyorum ama ne yesem bilemedim asabim bozuk çok:KK14:

İyi haftalar hepinize. Eşimle didişmeye devam ediyoruz ufak şeyler için beni kırmaya devam ediyor. Bende bugun temizlik yapacagim. Cam silme ve evi dip köşe silme.. halen kahvalti yapmadim. Aciktigimi hissediyorum ama ne yesem bilemedim asabim bozuk çok:KK14:
Moral bozmak yok ins herşey duzelecek... bu arada kolay gelsin :)

Back