ah canım ben isteyince çok güzel kilo veriyorum sorunum verince koruyamamak ergenlikten sonra kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar alıp verdiğim kiloları toplasam kaç insan eder bilmiyorum bu sefer inşallah verince kilomu korumak istiyorum
ah canım ben isteyince çok güzel kilo veriyorum sorunum verince koruyamamak ergenlikten sonra kilo almaya başladım ve bu yaşıma kadar alıp verdiğim kiloları toplasam kaç insan eder bilmiyorum bu sefer inşallah verince kilomu korumak istiyorum
Chia tohumu hakkında bir bilgim yok canım üzgünüm yardım edemiceğimkızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır
Bende kendimi çok sıkmadım vermeye çalışıyorum hedefim yaza kadar 7 li rakamları görmek sonrası na bakarım artık ama spor konusunda tembelim arada kaçamak günlerimde oluyor ama sonra dengelemeyi başarabiliyorum çok yediğimzaman pes etmeden devam ediyorumAynı sorun bende de var.
Aslında çoğunlukta var galiba :)
Bir diyetisyenim "kilo vermek dünyanın en kolay işi, verilen kiloyu korumalta dünyanın en zor işi" demişti.
Gerçektende öyle...
Onun için ben yavaş yavaş vermeye çalışıyorum.
Sağlıklı beslenip, bol hareket etmeyi alışkanlık haline getirmek hedefim :)
Boyum kısa 1.58Boyun kaç ?
Bende kendimi çok sıkmadım vermeye çalışıyorum hedefim yaza kadar 7 li rakamları görmek sonrası na bakarım artık ama spor konusunda tembelim arada kaçamak günlerimde oluyor ama sonra dengelemeyi başarabiliyorum çok yediğimzaman pes etmeden devam ediyorum
Boyum kısa 1.58
Sen kaç kilo sun canım :)Boyumuz aynıymış. Yaşlarımız yakın, bende 38 :), kilolarda yakın sayılır :)
Sen kaç kilo sun canım :)
Canım ben spor yapsam çok iyi olucak kilo alıp vermekten vicudum pelte gibi oldu :)Harika ...
Zamanla sporda artar. Benim şuan tek yapabildiğim hafif tempoda kısa yürüyüşler.
Canım ben spor yapsam çok iyi olucak kilo alıp vermekten vicudum pelte gibi oldu :)
Canım benim ilk hedefim 24 aralıkta kızımın doğum gününde o kilolarda olmak kendimi çok sıkmak istemiyorum ayda iki tane arkadaş günüm var ben günlerde öyle ucundan tatmamGeçen hafta 86...
Çok yavaş veriyorum. 12 haftada 3.7 kg verebildim.
Sen yakında beni yakalarsın :)
Canım benim ilk hedefim 24 aralıkta kızımın doğum gününde o kilolarda olmak kendimi çok sıkmak istemiyorum ayda iki tane arkadaş günüm var ben günlerde öyle ucundan tatmamyoksa ben şimdiye 8li rakamları çoktan görmüştüm
Benim kilom 100 leri geçtiğinde dizlerim ağrıyor kilo verdikçe dizlerim rahatlıyor çok şükür başka bir sağlık problemi yok şimdilik, benim kollarda sarkık dambıl alayım dedim netten video baktım ama hala başlıyamadım göbek var ama çok büyük değil benim bacaklr kalınKızlar kolun iç kısmı için önereceğiniz basit hareketler var mı?
İnternetten de çok baktım aslında.
Yarın fotoğraf koyayım. Kollarım çok fena
Tabi birde kocaman göbeğim var. Onun için sporu sonraya saklıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?