GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Aynı sorun bende de var.
Aslında çoğunlukta var galiba :)
Bir diyetisyenim "kilo vermek dünyanın en kolay işi, verilen kiloyu korumalta dünyanın en zor işi" demişti.
Gerçektende öyle...

Onun için ben yavaş yavaş vermeye çalışıyorum.
Sağlıklı beslenip, bol hareket etmeyi alışkanlık haline getirmek hedefim :)

Boyun kaç ?

kızlar bir konuda fikrinizi almak isterim akşam yemeklerinde yoğurt içerisine 1yk chia tohumu ve 7 badem atarak yemeyi düşünüyorum bu haftaya özgü birşey konu ile alakalı yardımlarınız ricadır
Chia tohumu hakkında bir bilgim yok canım üzgünüm yardım edemiceğim

Bende kendimi çok sıkmadım vermeye çalışıyorum hedefim yaza kadar 7 li rakamları görmek sonrası na bakarım artık ama spor konusunda tembelim arada kaçamak günlerimde oluyor ama sonra dengelemeyi başarabiliyorum çok yediğimzaman pes etmeden devam ediyorum

Harika ...
Zamanla sporda artar. Benim şuan tek yapabildiğim hafif tempoda kısa yürüyüşler.

Canım ben spor yapsam çok iyi olucak kilo alıp vermekten vicudum pelte gibi oldu :)

Bende de sarkma çok.
Yaşımızdan dolayıda kilo verirken vücudun toparlaması için spor yapmak şart.
Ancak benim bir sağlık sıkıtnım var. Hafif tempoda kısa yürüyüşten fazlasını yapamıyorum bu dönemde.
Sadece kollarım beni acayip rahatsız ettiği için çok basit kol hareketleri yapmaya karar vermiştim. Doktorumda basit ve az olursa sorun yok demişti. Ona bile başlamadım

Kızlar kolun iç kısmı için önereceğiniz basit hareketler var mı?
İnternetten de çok baktım aslında.
Yarın fotoğraf koyayım. Kollarım çok fena
Tabi birde kocaman göbeğim var. Onun için sporu sonraya saklıyorum :)

Geçen hafta 86...
Çok yavaş veriyorum. 12 haftada 3.7 kg verebildim.
Sen yakında beni yakalarsın :)
Canım benim ilk hedefim 24 aralıkta kızımın doğum gününde o kilolarda olmak kendimi çok sıkmak istemiyorum ayda iki tane arkadaş günüm var ben günlerde öyle ucundan tatmam yoksa ben şimdiye 8li rakamları çoktan görmüştüm

Maşallah sen güzel kilo veriyorsun.

Benim kilom 100 leri geçtiğinde dizlerim ağrıyor kilo verdikçe dizlerim rahatlıyor çok şükür başka bir sağlık problemi yok şimdilik, benim kollarda sarkık dambıl alayım dedim netten video baktım ama hala başlıyamadım göbek var ama çok büyük değil benim bacaklr kalın

İyi akşamlar kızlar menüleri alalım
Sabah 1 yumurta 3 zeytin şekersiz çay
Öğle tavuk sote ayran
Aksam haşlama et salata
Kaçamak ve ara öğün yok
2 lt su
Yatmadan 3 mil leslie ile günü kapatirim

Bugünki menüm kahvaltıda :közlenmiş patlıcan ,peynir ,yeşillik ,çiğ kuruyemiş ,turp öğlen mercimek çorbası ,çiğ kabak çekirdeği,yarım nar akşAm : tabak üstü et döner,süzme yoğurt,turşu,turşu suyu spor olarak 25 dk kardiyo +45 dk ağırlık

Sabah iki haşlama yumurta bir çay kaşığı fıstık ezmesi 50 gr peynir çeşitlerinden ve çay
Öğle Yemeği tavuk köfte bir bardak ayran
Arada iki ısırık muz
Akşam haşlama tavuk
Spor yapmadım ama cam sildim
İlerliyen saatte Türk kahvesi içmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…