Doğruyu söylüyorsun canım ben de güzel kilo verdim fakat daha eşim ağzını açıp birşey söylememiştirSakın yeme canım onun yanında açım bile deme, canım istemiyor, biraz önce yemiştim ben felan de, zaten ilk zamanlarda fark etmez kilo verdigini bi 10 Kilo ver o zaman gör birde sana bakışını. Kızlar doğruyu söyleyim bende şişmanım yakışmıyor kadına kilo, erkeklerin zaten canı cehenneme. Ama kadının kilo tüm hayatında, eşinde, işinde, oturmasında kalkmasında şu kiloları verelim bakın görün baştan yaratılacağız herşey çok güzel olacak
Tamam canım kaç kişiyiz gruptaHadi bakalım canım hep birlikte inşallah yarın buraya kilonu yazrukgus topik sahibi onun adını etiketle birde Çarşamba tartı günümüz foto çekip atıyoruz
Seninle 5 kişi olduk canımTamam canım kaç kişiyiz grupta
Oh afiyet olsun canım menün güzelsabah kahvalti da yağsiz yumurtali melemen biraz koy peyniri, iki dilim tam buğday ekmeği evde kendim yapiyorum.şekersiz siyah çay onsuz yapamam.ara uğunde bitki çayi,5 badem iki kuru incir.akşam mangal da tavuk kuzlenmiş sebze bir dilim ekmek..
Günaydın canım inşallahGünaydın kızlar, az kalorili bol sporlu bir gun olsun hepimiz için
sağol canım iyi haftalarGünaydın kızlar herkese sağlıklı,Mutlu ,huzurlu bir hafta dilerim
Akşam yemeğim çorba ve makarna oldu. Bugun cok rahatsizim sanirim midemi bozmuşum wcden cikamiyorum ilaclarda agir geliyo sanirim
Merhaba bende araniza katilabilirmiyim.Yaşım 34 boyum 1.70 kilom 82
Ben geçen yil 94 ten 82 ye indim diyetisyen kontrolunde 4 ayda verdim.diyetisyenim i çok sevmistim çok fazla pisikolojik destek oldu bana,oda şehirden ayrilinca devam etmedim.kilomu korudum ama bu kiloda saplanip kaldim.. Birturlu istediğim azmi yakaliyamadim.
kızlar bu hafta çarşamba günü liste yapmayı düşünüyorum herkes başlangıç kilosunu ve bu haftaki kilosunu yazsa süpe olur kim ne kadar vermiş doğrularımız yanlışlarımız neler bir görelim
Kızlar selam pazartesi günü itibariyle aranıza katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?