• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GİDEN 25 KİLO VE YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Bu akşam eşimle kavga ettik bana demedigi kalmadi. Kilolarimla ilgilide laf soyledi cok zoruma gitti dahada yiyesim geliyor o oyle yaptikca. Tavsiye verin lutfen :-(

Bu akşam eşimle kavga ettik bana demedigi kalmadi. Kilolarimla ilgilide laf soyledi cok zoruma gitti dahada yiyesim geliyor o oyle yaptikca. Tavsiye verin lutfen :-(
Ben olsam o dediklerinden utandırmak için yemez inadına kilo vermeye devam ederdim şu kocalar önce kendi koca göbeklerine baksınlar:sinirli::sinirli::sinirli:

:confused:Ben irademe hakim olmiyacakmişim gibi geliyor.sabah uyandiğimda hersey iyiydi taki ailemle birlikte serpme kuy kahvaltisina gidene kadar...ve ipler koptu:KK33: aksam izgara balik bide salata yedim.yarinda misafirlerim var yemeğe.gelmeden benden ev baklavasi yapmami istediler,sanirim pazartesiye kadar duzene koyamiyacam.
Afiyet olsun canım baklavadan bir dilim yiyebilirsin misafirlerin gidince spor yaparsan erir giderler merak etme

Kavunu bende yedim bir gun once gece herkes yerken bakmistim cunku sabah kahvaltıda uc dilim üçgen yedim valla

Miyavsu tartildinmi benim eksi 300 gr görünüyor ama dört gündürde ayni kilodaydim bide o var yani bilemedim bir aydir 88.8 le 88.5 arasinda gidip geliyorum sinir bastı bugunde 88.2 hadi hayirlisi umarım 79 a kadar duraksamadan gider

Bu arada sporuda baya arttırdım genede inatçı kilolar 20 dk gunluk koşu bandında yürürdüm 10 gündüriki kez 45 dk yapmaya çalışıyorum yürüyüşümü

Miyavsu tartildinmi benim eksi 300 gr görünüyor ama dört gündürde ayni kilodaydim bide o var yani bilemedim bir aydir 88.8 le 88.5 arasinda gidip geliyorum sinir bastı bugunde 88.2 hadi hayirlisi umarım 79 a kadar duraksamadan gider
Çok iyi canım sen spor yapıyor Musun bende 70.800 gr Çarşamba günü bugün 70.300 gr -500 gr bakalım Çarşamba ne gösterecek sende de insülin direnci var değil mi

Sakın yeme canım onun yanında açım bile deme, canım istemiyor, biraz önce yemiştim ben felan de, zaten ilk zamanlarda fark etmez kilo verdigini bi 10 Kilo ver o zaman gör birde sana bakışını. Kızlar doğruyu söyleyim bende şişmanım yakışmıyor kadına kilo, erkeklerin zaten canı cehenneme. Ama kadının kilo tüm hayatında, eşinde, işinde, oturmasında kalkmasında şu kiloları verelim bakın görün baştan yaratılacağız herşey çok güzel olacak :süslü::süslü::süslü:

Miyavsu canim kan verdim insulin normal demir coook eksik aylardir hap kullaniyorum gunde iki tane d vitaminide eksikti 10 şişe ictim

Slm hoşbulduk canım, yarın tüm yağlarımla yediklerimle sporumla yanınızdayım inşallah 2017 yılına birşey kalmayacak :duduk:
Hadi bakalım canım hep birlikte inşallah yarın buraya kilonu yaz rukgus rukgus topik sahibi onun adını etiketle birde Çarşamba tartı günümüz foto çekip atıyoruz

Back