Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herkes herseyi isine geldigince anliyor zaten .. İnsanlarin herseyden once kafa yapilarini degistrmeleri lazim

ne medyasıyaa medyamı var ortada o paylaşılan resımlerın çoğunu ınsanlar kendılerı çekiyor

uslubunuzu düzeltin herkes fikrını istediği gibi söyleyebılır

siz insanların boşu boşuna katledıldığı bır durumda gelecek maaşı düşünmeye devam edın

Kimi biber gazı yedi diye gözleri yanıyor, kiminin de biber gazı yiyemedim diye yüreği sızlıyor

hadi canım yok daha neler !

lakin bugün başkan biz parke diyorduk ağaç sökülmesini nereden çıkardılar diye de demeç verdi !

diyorum ya hepsi aynı bok .... (aha cezayı yerim bu kelimeden)

Olay sadece İstanbulun olayı değil , chpnin olayı değil , bakın sosyayl medyada çok direniş tweeti dönüyor .
Gaziantep
İzmir
Balıkesir
Kayseri
Edirne
Ankara

Ben ne CHP li ne de MHP li yim Nede Akp li
Bugün günlerden TÜRKİYE !

Bugün halk birleşti , asker halkın yanında durdu.
Durum vahim , milyonlar sesini yükseltiyor.
Hükmet korkusuna geri adım atamıyor.
Bakın eğer bu olayla geri adım atarsa süksesi bozulacak.
Sessizliğinin tek sebebi bu.
Bastırmaya çalışıyorlar oyüzden.
Eğer bu millet birlik olup direnmezse bu hükümet bunu atlatırsa istediğini yapabilecek.
Ama susmaz direnirsek geri adım atacak.
Ve insanımız sesini çıkarmayı bilecek.
Polisi halka düşman ettiler .
Kimse ölmesin hepimiz insanız.
Biz asker , polis , millet tek olup hükümüte karşı güçlü olmalıyız.
Polisleri oyuna alet ediyorlar.
Asker rengini belli etti.
Korkum büyük arkadaşlar , bugünün yarını daha ağır olacak.
Hükümet bilinçli susuyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gece kk kapanır demedi demeyin

Son düzenleme:

Bir tv bile acmayip gelip burada yorum yaparlar iste. Millete sirf laf sokmak icin . Boyle ilginc insanlarimiz var
bizim

bi delikten bakarsan sadece bi ışık hüzmesi görürsün pencededeb bakarsan bi ışık demeti görürsün çıkıp bi dağdan bakarsan güneşin kendini görürsün... şartlı bi bakış sizinkisi .... eminim şimdi bu yorumada takılıp kalacaksınz.... oradakiler her iki taraftakilerde insan.... bunun bilincinde olduğumuz içn devrilip yatamadık.....farklı görüşlere sahibz ama ikimzde sizde bizde şu an burdayız ve endişe içindeyiz asıl olanda bu...

Keske polis elindeki silahi birakip eylemcilerin yanina katilsa iste ozaman olmasi gereken görüntü budur diyecegim...Mustafa Kemal Atatürkün evlatlari yanyana el ele

farkındamısınız benım baktığım yerden bakan daha çok ınsan var

farkındamısınız benım baktığım yerden bakan daha çok ınsan var
işte problemde bu yeri geldiği zaman çıkıp bi dağın tepesine beraber bakamıyoruz güneşe..... elbette fikir ayrılıkları olacak olmasa garip olurdu zaten aşık vyselin dediği gibi koyun kurtla gezerdi fikir başka olmasaydı.... bu gün beraber bakma günü işte..... neyse nasıl olsa...

Taksimden çağrı var; 11 saattir savaşıyorlar aç susuz ve yorgunlar!Yiyecek içecek desteği bekleniyor... Paylaşalım dostlar.

Şuan olması gerekenin polisin geriye çekilmesi , yok mu vucudunda yürek taşıyan birtanesi ?

ozaman fıkrıme saygı duymayı deneyın yok delikten yok bılmem nerden bakıyorsunuz dıye eleştırmeyın

ayrıca bu edebı kelımlelerle ne savunduğunuz anlaşılmıyor

GENİŞ PENCERE diyorsunuz ya hani ...
Polis , "dağıt" emrini uygulamayıp, geri çekilse, jopunu indirse, biber gazını sıkmayı bıraksa ...
Hükümet zaten pes edecek. İstifaya bile gerek yok.
Ama tabi herkes 1 maaşın derdine düşünce, bu gerçeği göremiyor :)
Hani aynı dağdan bakmak dediniz ya ? Hah polisle, o saatlerdir biber gazı yiyen insanlar aynı tarafa geçse aynı dağa çıkmış olacaklar ...

Sabaha kadar calisan Kadıkoy - Z.kuyu metrobus iptal edilmis vaziyette. İnsanlar bogaz kop. yuruyerek gecmeyi planliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…