Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen artık uyansın bu ülke.

Orada ölenler sizin eşiniz, dostunuz, akrabanız olabilirdi.

Siz de olabilirdiniz..

Artık sahip çıkalım bu memlekete..

Yorum yok. Beynim error veriyo artik

istifayı basmak kolay mı arkadaşım... geçim derdi diye bişey var.... insan tek kendini düşünmüyo bazı kararları alırken eşini evladını anasını babasını sevgilisini.....

hee maaş alsın dıye ınsanlara işkence edebılırler ozaman bende o parayı gönul rahatlığıyla yıyıcem doğru geçim derdi

:)))) yeni bomba facebook editörümüz de tehdit edilmiş : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

iyi geceler (uyumaya devam) yazmış ona da yandaş denmiş : )))))

şaka gibi uyumaya devam derken yatın uyuyun olarak mı anladılar...

çıkarlarını gözetiyor olmasın ?

Bu arada az önce chp köpeğisiniz diye tehdit maili aldık :)))))

[ı]yazıklar olsun o maılı atanlara burada ıkı partının provakasyonu degıl turk mılletının uyanışı direnişi var bunu goremeyen korler oldukça daha çok ayaklanıcak halk[/ı]

meclisten süper maaşları, dokunulmazlıkları, özel masraflarına ait yasalar çıkarken bu vekillerin sesi neden çıkmıyordu ?

aaa onlar normalde birbirlerine yapmadıklarını bırakmazlar.
ama konu bunlara gelince ''çokkkkk haklısın kardeşim ''der. birbirlerinin sırtını sıvazlarlar.

halkı bu halde ama adam yıpranıyormuşşşş
maaşı yetmiyormuş.

istifayı basmak kolay mı arkadaşım... geçim derdi diye bişey var.... insan tek kendini düşünmüyo bazı kararları alırken eşini evladını anasını babasını sevgilisini.....

Valla kimse kusura bakmasın da, benim attığım bir biber gazı birinin ölümüne sebebiyet verdikten sonra, bana o kazandığım paradan hayır mı gelecek sanki ?!! Yapma ALLAH aşkına.

bu arada az önce chp köpeğisiniz diye tehdit maili aldık :)))))

Hah işte bende gördüm bu yazıları.

Diyecek hiç bir şey yok.

Biz köpek olalım en azından onlarda merhamet duygusu vardır.

Peki sırf kendi siyasi görüşünde değil diye ölen insanlardan pay çıkaran, mutlu olanlar ne ?

Bu insanlar neyine güveniyor?????????????????

Burdan yazmaya cesaret edememiş mi :))

Herkes burdan fikrini söylerken gizli kapaklı iş yapmak hükümet ve yandaşlarının işi, bi kere daha görmüş olduk.

burada hiçbir partiyi savunmuyoruz ki
nereden bulup da x partili dediler cok merak ettim

CHP köpeği miyiz? Orası kimseyi ilgilendirmez de, ALLAH kulu,insan evladıyız...
Bu adaletsizliğe, caniliğe karşı durmak için parti taraftarı olmaya gerek yok. İnsan olmak lazım.
Bu da cevap olsun onlara. Keşke küfretmeyi 1 günlük serbest bıraksan kazen.

hee maaş alsın dıye ınsanlara işkence edebılırler ozaman bende o parayı gönul rahatlığıyla yıyıcem doğru geçim derdi
bakış açımız tamamen farklı... var mı orada bi yakının hem vatandaşın içinde hem polisin.... işte benim var o yüzden anlayamazsın beni..... sen mi bakacaksın o iki çocuğa hasta ana babaya... net sayfasından basın istifayı demekle olmuyo işte gerçekler var.... biz nasıl uyuyamıyorsak şu an burda hem arkadaşımın hem akrabamın yakınlarıda uyuyamıyo ve her iksinin ana babasıda dua ediyo sağ selamet gelsinler diye.... neyse ........... bazen üç nokta çok şey anlatır...

Italyan kanalında bir dialog
-Bu olayların sebebi ne?
-Halk doğaya zarar gelsin istemiyor
-Nasıl yani sadece ağaçlar için mi?
-Onlar Türk

Suriye'deki katliamı haber etmeyen, oradaki şanlı mücadeleyi görmeyen yabancı basının Türkiye'de ağac eylemini dünyaya"devrim"olarak sunması bile oynanan oyunun çapını gösterir.

Yabancı basında ve halkının gözünde Türkler herzaman barbar türklerdir nolduda kahraman ilan ettiler bizi sanıyorsunuz.Sadece kalabalık etmek ıcın gıtmıs adam faceden haber verıyor taksımdekı gazmaskeli kız beni bul.:)

insanlar ölüyor kımının kulağı kopmuş kımının gözü çıkmış sız neden bahsedıyorsunuz ALLAH aşkına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…