Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada hiçbir partiyi savunmuyoruz ki
nereden bulup da x partili dediler cok merak ettim
çıkarlarını gözetiyor olmasın ?
bu arada az önce chp köpeğisiniz diye tehdit maili aldık :)))))
İki ayyaşın torunları sokaklarda...Ey hükümet siz uyanın asıl.
Suriye'deki katliamı haber etmeyen, oradaki şanlı mücadeleyi görmeyen yabancı basının Türkiye'de ağac eylemini dünyaya"devrim"olarak sunması bile oynanan oyunun çapını gösterir.
Yabancı basında ve halkının gözünde Türkler herzaman barbar türklerdir nolduda kahraman ilan ettiler bizi sanıyorsunuz.Sadece kalabalık etmek ıcın gıtmıs adam faceden haber verıyor taksımdekı gazmaskeli kız beni bul.:)
bakış açımız tamamen farklı... var mı orada bi yakının hem vatandaşın içinde hem polisin.... işte benim var o yüzden anlayamazsın beni..... sen mi bakacaksın o iki çocuğa hasta ana babaya... net sayfasından basın istifayı demekle olmuyo işte gerçekler var.... biz nasıl uyuyamıyorsak şu an burda hem arkadaşımın hem akrabamın yakınlarıda uyuyamıyo ve her iksinin ana babasıda dua ediyo sağ selamet gelsinler diye.... neyse ........... bazen üç nokta çok şey anlatır...
CHP köpeği miyiz? Orası kimseyi ilgilendirmez de, ALLAH kulu,insan evladıyız...
Bu adaletsizliğe, caniliğe karşı durmak için parti taraftarı olmaya gerek yok. İnsan olmak lazım.
Bu da cevap olsun onlara. Keşke küfretmeyi 1 günlük serbest bıraksan kazen.
Şu an Taksim'de şuan dünyaya rezil olan bir iktidar, Dünyanın hayranlıkla izlediği bir MİLLET var! gerisi boş...
Ooo para için tarasınlar o zaman milleti ?
Bu gidiş iyi değil , durum çok vahim.
Sabah uyandığımda askeriyenin duruma el koymasından endişe ediyorum.
Bu hkemetin açıklama yapmamasının sebebi ne olabilir ki ?
Bu arada artık gazlar farklıymış sanırım , sabah ki gibi değilmiş
Abimde polis ve medyanın yansıtmasıyla insanların polise bukadar yuklenmesine coook alıstım sizde gülün geçin olayların içyüzünü polis yakınları biliyorlar diğerleri oturdgu yerden yorum yapıyorlar.tv uyusturuyor nasıl göstermek istiyorsa o sekılde gosterıyor ve etkilide oluyor gordugumuz gıbı
serbest bırakırım da benim askerime, polisime hepsini bir kenara bırakın insana ölse de sevinirim diyen bir zihniyetin olduğu yerde neyi ? nasıl serbest bırakayım ?
bu faşist düşünceler silinmedikçe bu çok zor
işin iç yüzü meclisten gene özel bir karar geçecek bu hengamede demedi demeyin ...
Bu yasa çıktıktan sonra her şey normale dönecek