Genetik test sonucu

bergentnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
82
26
3
24
Genetik testimin birinin sonucu çıkmış diğeri kromozomlar ile alakalıydı daha çıkmadı doktorum izinde sonucu gösteremedim anladığım kadarıyla pıhtılaşmaya yatkınlık var bilgisi olanlar yorumlayabilirmisiniz 2 düşüğüm var kalp durması ve kimyasal diğer kromozom çıkmadı gebelik düşünüyorum reglm bitmek üzere değerlendirmek istiyorum sorun olur mu olmazmı bilemedim başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_5939.webp
    IMG_5939.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 25
Genetik testimin birinin sonucu çıkmış diğeri kromozomlar ile alakalıydı daha çıkmadı doktorum izinde sonucu gösteremedim anladığım kadarıyla pıhtılaşmaya yatkınlık var bilgisi olanlar yorumlayabilirmisiniz 2 düşüğüm var kalp durması ve kimyasal diğer kromozom çıkmadı gebelik düşünüyorum reglm bitmek üzere değerlendirmek istiyorum sorun olur mu olmazmı bilemedim başına gelen var mı
Yatkınlık var düşük şekilde aslında doktorlara göre bu değerler normal ama yine de bu testlerin doğruluk oranları tamamen net değil bu nedenle iğne ilaç başlatacak kadın doğum doktorunu bul ve öyle değerlendirmeye başla mutlaka kullan ama

Back
X