Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah büyük...Bekleyip görecegizz.. Ne demisler, "padisahim, senden büyük Allah var" Bu mubarek günde edilen dualarin kabul olacagina inaniyorum ben. Rabbim Türk milletini her daim korumus ve kurtarmistir. Cagri ve Korkut Beyler den beri iyi takip ederim, her seferinde kurtarmistir. Sadece birazcik bicak kemige dayanana kadar bekliyor:))
Tweetin orjinalinde yazan kelime"k...na" imiş.
Ne yazdığını bilmediğimiz için hakaret içeren birşey yok demiştik.
Bu tweette Türk kadınına yapılan bir terbiyesizliktir.
Yazıklar olsun, bu kadar mı değersiziz biz kadınlar bu ülkede.
Milletvekili özür dilemiş, neyin özrü bu Allah aşkına,Türkiye Cumhuriyeti nin milletvekillerine bakın; kadını koydukları yere, yaptıkları terbiyesizliğe...
Biri kadın gazetecilere küfür eder, diğeri bir kadına.
Yazıklar olsun hepsine!!
sekerler durumunuz ne iyimisiniz? bir seye ihtiyaciniz var ise bana mailden ulasabilirsiniz biliyorsunuz...Medcezir o karikatürü sen cizmedigin ve sadece burada paylastigin icin ceza alman bana mantikli gelmedi. Kendinden bir seyler ifsa etseydin olabilirdi...Bilemiyorum artikk...
Bu sitede sadece eylemi destekleyenler yok, hükümeti haklı bulanlarda var, herkesin birbirine hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledim defalarca topikte, çizmediğiniz ama çizileni paylaştığınızda onca ikazlarıma rağmen başkalarını rencide edeceğinizi düşünemediğinizi söylerseniz bunu samimi bulmam.
Mantıksız mı?
Sizin güldükleriniz başkalarının hassasiyeti.
Bu topik malesef artık amacını aştı, BDV bölümünde açılan topiklerden çok daha fazla tolerans tanıdık gezi eylemi konusuna, herkes birbirine saygılı olsun dedik, birinin üzüntüleri, tabuları, hassasiyetleri diğerinin eğlencesi olmasın dedik.
Yeterince tartıştınız hatta yeterinden fazla haddi aşarak sözlerin nereye gideceğini hesap etmeyerek tartıştınız.
Kendinizi ve siteyi nasıl bir zora soktuğunuzu umursamadan yazdınız.
Konu artık kapatılacak, devamı niteliğinde konu açmayınız lütfen...