Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ADANA HALA AYAKTA VE BENDE YARIN KISMETSE GİDEBİLİRİM.TEK YÜREK(Lİ)OLMAK VE DAVRANMAK BU OLSA GEREK.

Elif....
saniye saniye takip ediyom
adananın haberlerini
BARAJYOLU GENÇLİK PARKINDA TOPLANILIYOR !!! ÇIK GEL !!! TÜM ÜLKE ŞUAN SOKAKTAYKEN SENDE SESİNİ DUYUR !!
bak adanadan yazmışlar
valla bak yarın gelebilirsen gel

04:31
Yağız Eylül
gelebilirsem geleyim

04:31
Elif
adanada zaten biber gazıymış polismiş onlar yok
olsada sıkıntı yok zaten

04:32
Yağız Eylül
kaçmaz bu tek yürekli davranış gelemesem bile burada çocuklarımı akrabalara bırakırsam gelirim belki

04:32
Elif
insanlar ölüyor bişeler yapabilmek adına
BİZDE TOPLANMAYA ÇALIŞIYORUZ İNŞALLAH.UYUMAK YOK ÜLKEM İÇİN TEK YÜREK

aziz allah allahım bu ezan saatınde tüm müslüman türk kardeslerımıze yardım et amin

[ı]dun sabahta ezandan sonra saldırıya gecmıstı polıs yıne aynı seyı yapmazlar umarım allahım sen ordakı vatandasımıza yardım et dayama gucu ver aminnnn[/ı]

Öncelikle artık elini masaya vuran milletimize sonra direnişi gösteren tek kanal olan halk Tv ye ve gidemesek de destek olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum.
Allah bu ülkeyi korusun .

Halk tv de şimdi şunu söyledi :

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDE Kİ KANDIR
TOPRAK EĞER ÜSTÜNDE ÖLEN VARSA VATANDIR ...

Evde oturduğun için kötü hissediyorsan, balkonuna bir bayrak as!...

Nasılda aklıma gelmedi şimdiye kadar

İstanbul'da karakollar boşaltıldı.Saat 05:00 gibi 20.000 polis saldıracak! Taksim'deki kardeşlerimizin görmesi için PAYLAŞ !

Aynen canım kesin bi bilgi alırsan muhakkak haber ver bende öyle yapıcam :)

Saat 18:00 etkinlik saati olarak belirlenmiş ama o saate kadar bekleyebileceğimizi sanmıyorum

Ben bekleyemeyeceğim zaten canım daha erken gideriz olmadı :)

Artik hava aydinlandi 4 saat sonra bizim cocuk kalkar rabbim halkimin yardimcisi olsun gune insalla guzel habeerler ile baslariz

Bütün gece ayakta ulusal kanal izledim...

Sabah 10:00 işçi partileri önlerinde toplanma çağrısı yapıldı ...partiyle alakalı olun olmayın sadece toplanma noktası dendi...

Kızım uykuda ( sabah 10:00 komşuya bırakıp gideceğim...

Direnen-- dirilen tüm halkımıza sonsuz teşekkürler...

Yaşananlar '' orantısız suç'tur''

Sen ne zaman buraya konu açtın

Buarada bende ekipteyim buluşalım gelmek isteyen varsa :)

İzmirde iseniz bize katılın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…