Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçen gün roland garros tenis maçlarını izlerken spiker garrros kortunun eskiliğinden, neredeyse tarihi eser olduğundan fransız halkının çok sevdiğinden koruduğundan vsvs.. bahsetti sonra "bizde olsa çoktan şehir dışına taşınır, yerine AVM yapılırdı" dedi yanındaki yorumcu güldü söyleyecek bişey bulamadı" biz de öğreneceğiz" dedi...

ne zaman öğreniriz, ne zaman hafta sonları AVM lere doluşup ranta tant sağlamayı bırakırız, o zaman daha umutlu olurum...dilerim öğreniriz de hertürlü değerimize layığıyla sahip çıkarız...

kaç gündür bi yerlerde bahsedesim var, yeri oldu sanırım söylemeden edemedim...

ne kadar acı değil mi?
bir avm bu kadar mı değerliydi?

[sıze=2]inanılır gibi değil ama kadıköy'den insanlar yola çıktı. Köprüyü yürüyerek geçmeye çalışanlar var. Istikamet taksim! Türkiye ayakta![/sıze]

İnsanları durduk yerde kızıştırdılar.
İnsan gibi eylem yapanlara haince müdahale etmek nedendi ?
Bu olay 2 ağaç değil , bu 13 yılın birikimi.
Artık üst üste çok açık vermişti bu hükümet.

Son düzenleyen: Moderatör:
ozaman fıkrıme saygı duymayı deneyın yok delikten yok bılmem nerden bakıyorsunuz dıye eleştırmeyın

ayrıca bu edebı kelımlelerle ne savunduğunuz anlaşılmıyor
saygı duyduğum içn sizinle böle konuşuyorum kendi üslubunuza bakasanız bunu gayet rahat farkedebilirsinz....savunduğum asla ve kat'a bi parti değil sadece ülkemin bi pastaya dönmesini istemiyorum şimdiye kadar giden gitti alttan alttan zaten bunun sizde farkındasınz.. şimdi çıkmak zorundayım çıkmak zorunda olmama da bi mana yüklemeyin... umarım ülkem selamete erer olaylar büyümeden tek dileğim duam bu herkese hayırlı geceler... ayrıca derdimizde bi maaş değil bi de bunu anlayabilseydinz...... sadece gerçekler var onu anlatmaya çalıştık... ordaki öğrencilerinde okulları var ana babaları var memurunda evi var eşi var anası babası var herkesten bişeyler bekleyen birileri var..... neysee yaaaa nasıl olsa ön yargılısınız nasıl olsa anlamayacaksınz beni yada anlamak istemeyeceksinz.... Orada şiddet uyglayan insanları islamcı diye yargılayıp şu an endişe içinde evlerinde bekleyen dua eden herkesi aynı kefeye koyabilen bi gruba yazıyorum.... şimdi ben çıkıcam ve siz vurun abalıya diye başlayacaksınz muhtemelen....selametle....

Evet, üzgünüm. Ben sizi anlayamıyorum. Anlayamayacağım.Size de selametler...

İzmir'de Göztepe ve Karşıyaka taraftarları İstanbul'a doğru yola çıktılar! 51 otobüs, 25 minibüsle Gezi Parkına gidiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…