- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
- 398
saygı duyduğum içn sizinle böle konuşuyorum kendi üslubunuza bakasanız bunu gayet rahat farkedebilirsinz....savunduğum asla ve kat'a bi parti değil sadece ülkemin bi pastaya dönmesini istemiyorum şimdiye kadar giden gitti alttan alttan zaten bunun sizde farkındasınz.. şimdi çıkmak zorundayım çıkmak zorunda olmama da bi mana yüklemeyin... umarım ülkem selamete erer olaylar büyümeden tek dileğim duam bu herkese hayırlı geceler... ayrıca derdimizde bi maaş değil bi de bunu anlayabilseydinz...... sadece gerçekler var onu anlatmaya çalıştık... ordaki öğrencilerinde okulları var ana babaları var memurunda evi var eşi var anası babası var herkesten bişeyler bekleyen birileri var..... neysee yaaaa nasıl olsa ön yargılısınız nasıl olsa anlamayacaksınz beni yada anlamak istemeyeceksinz.... Orada şiddet uyglayan insanları islamcı diye yargılayıp şu an endişe içinde evlerinde bekleyen dua eden herkesi aynı kefeye koyabilen bi gruba yazıyorum.... şimdi ben çıkıcam ve siz vurun abalıya diye başlayacaksınz muhtemelen....selametle....ozaman fıkrıme saygı duymayı deneyın yok delikten yok bılmem nerden bakıyorsunuz dıye eleştırmeyın
ayrıca bu edebı kelımlelerle ne savunduğunuz anlaşılmıyor
"Biber gazi mermisiyle basindan agir yaralanan tiyatro sanatcimiz Lale Okay hayatını kaybetti."
saygı duyduğum içn sizinle böle konuşuyorum kendi üslubunuza bakasanız bunu gayet rahat farkedebilirsinz....savunduğum asla ve kat'a bi parti değil sadece ülkemin bi pastaya dönmesini istemiyorum şimdiye kadar giden gitti alttan alttan zaten bunun sizde farkındasınz.. şimdi çıkmak zorundayım çıkmak zorunda olmama da bi mana yüklemeyin... umarım ülkem selamete erer olaylar büyümeden tek dileğim duam bu herkese hayırlı geceler... ayrıca derdimizde bi maaş değil bi de bunu anlayabilseydinz...... sadece gerçekler var onu anlatmaya çalıştık... ordaki öğrencilerinde okulları var ana babaları var memurunda evi var eşi var anası babası var herkesten bişeyler bekleyen birileri var..... neysee yaaaa nasıl olsa ön yargılısınız nasıl olsa anlamayacaksınz beni yada anlamak istemeyeceksinz.... Orada şiddet uyglayan insanları islamcı diye yargılayıp şu an endişe içinde evlerinde bekleyen dua eden herkesi aynı kefeye koyabilen bi gruba yazıyorum.... şimdi ben çıkıcam ve siz vurun abalıya diye başlayacaksınz muhtemelen....selametle....
Taylan Kılınç ‏@prayapos32 dk
Bağdat Caddesi ve birçok yerde neden mobese gökyüzüne bakıyor, yıldızlaramı bakacaksınız EMNİYET.
Kesin bilgi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?