Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurt disidayim orda olmak icin can atiyorum bende katilirdim bence yanlis zamanda alkol yasaklandi herkes ayik uyandi bence artik hayir demeye baslandi insallah kimseye zarar gelmez

Şu an Taksim'de şuan dünyaya rezil olan bir iktidar, Dünyanın hayranlıkla izlediği bir MİLLET var! gerisi boş...

kazen partizanlık yapmadan buradayım örnek olsun o maili atanlara.... tek derdim vatanım hem vallah hem billah... doğmamış yavrumun derdindeyim...ne chp ne akp ne de diğerleri....

o kadar kafam dolu ki cevap veremeyecek kadar hem de. ya da bilmiyorum anlamıyorum artık devlet işlerine
benim kafa basmamaya başladı diyeyim

Abimde polis ve medyanın yansıtmasıyla insanların polise bukadar yuklenmesine coook alıstım sizde gülün geçin olayların içyüzünü polis yakınları biliyorlar diğerleri oturdgu yerden yorum yapıyorlar.tv uyusturuyor nasıl göstermek istiyorsa o sekılde gosterıyor ve etkilide oluyor gordugumuz gıbı

Ooo para için tarasınlar o zaman milleti ?

Bu gidiş iyi değil , durum çok vahim.
Sabah uyandığımda askeriyenin duruma el koymasından endişe ediyorum.
Bu hkemetin açıklama yapmamasının sebebi ne olabilir ki ?

Bu arada artık gazlar farklıymış sanırım , sabah ki gibi değilmiş

serbest bırakırım da benim askerime, polisime hepsini bir kenara bırakın insana ölse de sevinirim diyen bir zihniyetin olduğu yerde neyi ? nasıl serbest bırakayım ?

bu faşist düşünceler silinmedikçe bu çok zor

Yahu olay 2 ağaç değil anlayamayanlar var hala.

Orada senin ülkenin vatandaşı ölüyor.

60 yaşında amcanın kulağı kesiliyor.

25 yaşında gencin gözüne cisim sokularak kör ediliyor.

Hala suriyeymiş de bilmem neymiş.

Bırakın ya

Suriye şu an uyuyor, senin ülkenin vatandaşı ölüyor..

aynısını bende dusundum o yuzden uyku tutmuyor :26:

Ne biliyorsun oturduğumuz yerden yorum yaptığımızı ? Düzgün konuş saldırmadan.

Son düzenleme:
01.06.2013

Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların sökülmesine ilişkin belediye meclisi kararında CHP'lilerin de imzasının olduğu ortaya çıktı. 50 yaş üstü bazı ağaçların da kesilmesini öngören Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi 16 Eylül 2011'de CHP'li meclis üyelerinin de katılımıyla oy birliği ile kabul edildi. 2 No'lu Koruma Kurulu tarafından onaylanan proje 30 gün askıda kaldı. Ancak bu süre zarfında ağaçların kesilmesine dair herhangi bir itiraz olmadı. 'Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi' adlı 'imar plan tadilatı' İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 16 Eylül 2011 tarihli oturumunda 2111 sayılı meclis kararı ile hayata geçti. Karara göre proje alanı şuydu: Taksim Meydanı, yollar, yaya yolları metro hattı, finiküler hattı, nostaljik tramvay hattı ve Taksim Gezi Parkı. Projenin uygulanması için Koruma Kurulu'nun onay vermesi şartı da gözetildi. Karara göre 'Yayalaştırma Projesi' ile 'Taksim Kışlası' bir bütünlük içinde değerlendirilecekti. Ancak her ikisi de ayrı projelerdi.
sabah gazetesinden alıntı

Devede kulak kalıyor senin serbest bırakmanı istediğim ve senin de serbest bırakacağın değil mi ? Çok doğru söylüyorsun....

işin iç yüzü meclisten gene özel bir karar geçecek bu hengamede demedi demeyin ...

Bu yasa çıktıktan sonra her şey normale dönecek

hiç şaşırmam...

aslında "fütursuzca harcayamazlar" yazdıktan sonra "belki de artık daha dikkatli, sessiz sedasız yaparlar pis işlerini" diye düşünmedim değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…