Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sozcu gazetesinde gecen gun bi yazi vardi, 'oruc tutuyosun ama sunu sunu yapiosun' tarzinda uzun listeler vardi. Cok begenmistim, siyasette dini kullananlara karsi iyi laf soyluyorlardi aslinda.. Burada paylasildi mi bilmiyorum, denk gelirsek paylasalim

inşallah kabul olur miacım
Allah tüm insanları emperyalizmin pençesinden
faşist hükümetlerden
gençlerin ölümlerini gözünü kırpmadan izleyenlerden
çocuk ve kadın tecavüzcülerini kollayanlardan
hakkını arayanı dövenlerden
halkın rızkını çalanlardan kurtarır inşallah

[video=youtube;-QIeI-kOZSM]http://www.youtube.com/watch?v=-QIeI-kOZSM&feature=c4-overview&list=LLfzWTDQclZ35sG_P_W9efwA[/video]

Taksim gezi parkı eylemlerinden bıkan esnaf, şarkı yaptı
İstanbul Taksim’de esnaflık yapan 2 vatandaşın yazıp söylediği ‘Sandığa gelemez misin’ şarkısı sanal alemde tık rekorları kırıyor. Eylemlerden bıkan esnaf eylemcilere şarkı yaptı. Taksim’de esnaflık yapan Ersin Zengin ve Necmettin Akyüzoğlu isimli iki arkadaşın yazıp söylediği 'Sandığa gelemez misin’ isimli şarkı internette tıklanma rekorları kırıyor. Birlikte dükkanlarında şarkının sözlerini okuyan esnaf, bol bol Gezi Parkı eylemcilerine göndermede bulunuyor.

(İHA)

sekerler durumunuz ne iyimisiniz? bir seye ihtiyaciniz var ise bana mailden ulasabilirsiniz biliyorsunuz...Medcezir o karikatürü sen cizmedigin ve sadece burada paylastigin icin ceza alman bana mantikli gelmedi. Kendinden bir seyler ifsa etseydin olabilirdi...Bilemiyorum artikk...

Melih Gökcek ve basbakanin tweetlerini okuduktan sonra artik hic birsey icin sasirmiyorum.

Cok üzülecek bir dürüm.

Bu sitede sadece eylemi destekleyenler yok, hükümeti haklı bulanlarda var, herkesin birbirine hassasiyet göstermesi gerektiğini söyledim defalarca topikte, çizmediğiniz ama çizileni paylaştığınızda onca ikazlarıma rağmen başkalarını rencide edeceğinizi düşünemediğinizi söylerseniz bunu samimi bulmam.

Mantıksız mı?

Sizin güldükleriniz başkalarının hassasiyeti.

Bu topik malesef artık amacını aştı, BDV bölümünde açılan topiklerden çok daha fazla tolerans tanıdık gezi eylemi konusuna, herkes birbirine saygılı olsun dedik, birinin üzüntüleri, tabuları, hassasiyetleri diğerinin eğlencesi olmasın dedik.

Yeterince tartıştınız hatta yeterinden fazla haddi aşarak sözlerin nereye gideceğini hesap etmeyerek tartıştınız.
Kendinizi ve siteyi nasıl bir zora soktuğunuzu umursamadan yazdınız.
Konu artık kapatılacak, devamı niteliğinde konu açmayınız lütfen...

Bu yazıyı belli bir kesim üstüne alınıp diğerleri alınmamazlık etmesin, yazı bu topiğe yorum yapan her düşüncedeki insanlara yazılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…