Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Askeri de tehdit etmiş polis. iyice zıvanadan çıktılar. Yazıklar olsun!
Terör örgütünün liderinin posterlerini açıp eylem yapanlara bir şey yok, Bayrak açana, öğrenciye, ağaçlar kesilmesin diyenlere biber gazı, şiddet, kan... Türk polisi olamaz bunlar.

birilerine diktatör diye çamur atanlar kim diktatör

samanyolu, dünyaya imajımızı kötü yansıtan görüntüler demiş

valla ne dersin bi bakıma doğru, ama onların anladığı açıdan değil

habelerde bir amca torunuydu sanırım onla birlikte yakalanmıs amca ben kalp hastasıyım diyor ufak cocukda epilepsiymiş sırılsıklam nefes nefese kalmıslar..

Son düzenleme:
ne hale geldi bu toplum ya...
para bu kadar mı değerli hale geldi?
arınç'ın oğlunun cebi şişecek diye bizler ve nesillerimiz giderek azalan yeşillikten mahrum kalarak beton yığınları içinde ömür geçirecekler,
polislerin yaptığıysa kesinlikle vahşet.
maksat ortalığı dağıtmak değil,hırs çıkarmak.
düzeleceğini zannetmiyorum,
başımızda böyle yöneticiler varken.

polislerin %80i cemaatçi zaten kalan %20de istisna, bi kısmı zaten öğretmen mühendis vs olup atanamayan 6 aylık eğitimle polis olanlar,mecburiyetten yani

Yazıp yazıp siliyorum çünkü yazdıklarımdan sadece küfür çıkıyor ve bu olay saygılı yorumu hak etmiyor...

Bir insan kendi milletine böylesine bir muameleyi, işkenceyi layık görür mü? Diyecek çok söz var ama ne desem boş.
Bu adamları tepemize çıkarıpta tüm gücü eline verenler dönüp de ne yaptıklarına baksınlar bi!

bu olanlar iktidar sarhoşluğudur şımarıklığıdır faşizmin ayak sesleridir üstelik dinci bir faşizmin ayak izleri içki yasağı Atatürk'e ayyaş denmesi bunlar hep basamak artık insanlar bunları nasıl görmüyo diye hayıflanmıyorum çünkü artık görülmicek şeyler değil alenen yapılıyor, güneşin doğuşunu görmedim diyemezse kimse, bunlar içinde görmedim cahilim okumadım diye bir bahane olamaz demek ki insanlar böyle yönetilmek istiyolar Bülent Arınç iktidarın adamıysa bal tutan parmağını yalar diyolar,bu işler yeni değil ki devleti kefil gösterip gazeteleri bankaları el değiştirdi bu adamlar, çarşaf çarşaf çıktı bizim çalıklar damatlar, ama yok arkadaş yok

Bu işin cemaatçi olmakla ilgisi yok. Bunlarda insanlık yok vicdan yok.

kesinlikle cemaatçi olmakla alakası var bu insanlar kolejden ya da polis okulundan itibaren eylemciyi solcuyu yani kendilerinden olmayan herkesi ayyaş günahkar dinsiz görür böyle baktığınız insanlara bu kadar acımasız olmak doğaldır dini bi alt yapı var,o yüzdendir ki bazı polisler düşen eylemcilere yardım etmeye çalışırken bazıları düşene bile tekme atar

[h=5]Ölüm geliyor aklıma birden ölüm.
Bir ağacın gövdesine sarılıyorum.

Cemal SÜREYA
[/h]

[h=5]Ölüm geliyor aklıma birden ölüm.
Bir ağacın gövdesine sarılıyorum.

Cemal SÜREYA
[/h]

Bu insanlar benim dinimden olamaz. Benim inanışımda böyle bir şiddet,böyle bir vahşilik, böyle bir canilik yok. Bunun hiç bir bahanesi olamaz, doğal kabul edilemez. Ama ne demek istediğini anlıyorum.

dini bir alt yapı var da ne demek?
din vicdansızlık mıdır?
hemen olayı dine, tarikata bağlıyorsunuz diyecek kelime bulamıyorum, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…