Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözü dönmüş bunların..İnsanlar ölüyor,yaralı dolu her yer... ve orada yaşananlar :

dini bir alt yapı var da ne demek?
din vicdansızlık mıdır?
hemen olayı dine, tarikata bağlıyorsunuz diyecek kelime bulamıyorum, haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.

beni az çok tanıyanlar ne demek istediğimi anlar bişey biliyorum ki söylüyorum tartışmaya gerek yok dini alt yapı onların dini alt yapısı şüphesiz, mevlana yunus emre hoşgörüsüne dayanan İslam öğretisi değil

''Kıyametin kopacağını bilseniz,elinizdeki fidanı dikiniz.'' (Hadis-i Şerif)

Bu işte bir tezatlık var,hem de çok fena.:44: İçkiyi yasakla,haram de. Ama ağacı kökünden sökmede bir mahsur görme. İğreniyorum.

bu bir nevi kurtuluş savaşıdır çocuklarıma bakacak biri olsaydı ben de gidecektim gidemediğim için de çok üzgünüm içim içimi yiyor. bilirkişi raporuna göre bu avm kanuna aykırı şehircilik ilkelerine aykırı bunlar daha neyin peşindeler resmen kanuna karşı suç işliyorlar.

Alkışlıyorum bu mesajı,olaylara objektif yaklaşan,doğruya doğru yanlışa yanlış diyen insanlar olduğu sürece benim hala umudum var...

orta doğu dan beter olduk.
oy verenler görse bu muameleyi keşke.
odtü lü bir genç felç oldu bu ses bombaları yüzünden.
geçen sene astım hastası öldü biber gazından..
nefret ediyorum nefret. gündem değiştirme çabaları..
akil akılsızlar bunlara yorum yapsın.

avm yapılacak kim para kazanacak ? allah diyen münafıklar. cemaatçiler.
hitler bile ne yapacaksa açık açık yaptı.o zalimdi ,insanları katletti. bunlar ? bunlar insanların hayatları boyunca en hassas olduğu inancı kullanarak en büyük kötülükleri yaratıcı emretmiş gibi sanki bir peygamber edasıyla yapıyor ve destekleniyor !
hergün yüzlerce çocuk öksüz kalıyor,aç kalıyor. her gün yüzlerce anne göz yaşı döküyor.. dur denmeli artık bunlara..
bu insanların evlatları yok mu ? eşleri ,anneleri,babaları.. bunlar nasıl polis.

RTE: "Topçu Kışlası’nı yapacağız. Üst Kurul reddetmiş. Biz de reddi reddedeceğiz" demiş.

bizim eylemden bir kare

ne yazıkki bir merdiveni dolduracak kadardık...
Şarkılar söyleyip, sloganlar atıp dağıldık...

içim sızlıyor düşününce ülkeye ait fotoğrafta barış yok dağdakileri davulla karşıla doğuda nevruzu bayraksız kutla gel istanbula bir avuç yeşili yak yık buna müdahale edincede sık gazı yorulduk be ülkece yorulduk ne çektik sizin elinizden

o değilde bu direnişler çok geç kaldı be halkım yargı geri çekmiş talebi çekmese ne olur adam aklına koymuş yapacak ha 5 ha 10 yıl sonra neyi yapmadı ağzından çıkarttığı hangi sözü yapmadı sinsicede gitti hakkını yemiyeceğim

ulusal ve halk tv yayınlarıyla izledim şok oldum gerçekten şaşkınım bumuydu çok demokratik güzel ülken

Bu şerefsizlik karşısında küfürler bile kifayetsiz kalıyor.
Odtü'ye 500 korumayla değil 500 tam puanla giriliyor sevgili (!) başbakan!
Daha doğaya hayvana saygısı olmayan bir insanın insana nasıl saygısı olsun!
Bunlar hepsini münasip bir taraflarından taksim meydanında sallandırmak lazım ibret olsun diye!
Kesin bu olayların bu kadar büyümesinin kanlanmasının sebebi başkadır. Gündemi değiştirip Türkiye'nin hangi toplarını kime satıyorlardır.!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…