• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu akşam gezi parkındayım. Kaskım, maskem yok, herhangi bir saldırı aletim yok. Ben ve eşim varız sadece. Eğer bu ülkenin direnişi böyle başlayacaksa ben de bu direnişte ön saflarda olmak için gidiyorum. Gelecekteki evladımın yüzüne utanmadan bakabilmek için gidiyorum, onurum için gidiyorum.

Eğer siz de "Yeter artık!"diyorsanız bugün saat 19.00'da Taksim Gezi Parkı'nda olun. Unutmayın ki haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.

İstanul Emniyet Müdürü olayını bende duydum ama ne kadar doğru bilinmez.
Medya hiç canlı yayın vermiyor
Tv de bir tek Halk tv den izleyebilirsiniz olayları onun dışında tüm kanallarda hayat güllük gülistanlık ! herşey çok normal !

yazıklar olsun.. tek diyebileceğim bu, ülke ne hallere geldi :2: :2:

Vali de 500 promil alkol var heralde kafası kıyak ki herşey normal diyor.
Medya nın da ne hale geldiğini görmüş olduk bu olayla
Hiç bir kanal canlı yayın yapmadı

Yaşanan olayları izledim ve kanım dondu.
Öğretmenim ya hep bir umudum vardı bu ülke için ama bugün ülkemden nefret ettiğim gündür.
Resmen kan döküldü bugün Taksim'de.

LÜTFEN DUYURUN: GÖNÜLLÜ SAĞLIK EKİPLERİ İSTİKLAL CADDESİ İPEK SOKAKTA BEKLİYORLAR İSTİKLALE GİRİNCE İLK SOL İLK SAĞ. ASTIM İLACINA İHTİYACI OLANLAR 05336555385 NUMARAYI ARASIN LÜTFEN. TUTUKLANIRSANIZ AVUKAT İÇİN BARONUN NUMARASI 4445271. Mümkün olduğu kadar yayın lütfen

Adana 17:30 Atatürk Parkı, Ankara 19:00 Kuğulu Park,İzmir yarın aksam 17.00 Kaskatlı Havuz #direngeziparkı Lütfen paylaşalım Umudu BUYUTELIM

Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto eden gruplara tazyikli su ve gaz sıkan TOMA, geri dönüş manevrası için Gümüşsuyu Asker Hastanesi'nin bahçesine girmek istedi ve orada bulunan erlerden bariyerleri kaldırmalarını istedi. Askerler ise Acil Servis girişinde bunun yasak olduğunu belirtti ve bariyeri açmadı. Bunun üzerine, polisler ile askerler arasında tartışma yaşandı.

Polislerden biri, "Bir dahaki sefere buraya gaz bombası bırakacağım" diyerek askerleri tehdit etti. Bunun üzerine ortam gerildi. Görevli askerlerden biri de "Siz gaz bombasını atınca biz de bir şeyler atarız" diye karşılık verdi. Gerginlik, bir süre sonra yatıştı.

Polis aracı ise, bariyerlerin açılmaması üzerine başka bir bölgeden geri dönüş yaptı.

cnnturk

Son düzenleme:
LÜTFEN DUYURUN: GÖNÜLLÜ SAĞLIK EKİPLERİ İSTİKLAL CADDESİ İPEK SOKAKTA BEKLİYORLAR İSTİKLALE GİRİNCE İLK SOL İLK SAĞ. ASTIM İLACINA İHTİYACI OLANLAR 05336555385 NUMARAYI ARASIN LÜTFEN. TUTUKLANIRSANIZ AVUKAT İÇİN BARONUN NUMARASI 4445271. Mümkün olduğu kadar yayın lütfen

Adana 17:30 Atatürk Parkı, Ankara 19:00 Kuğulu Park,İzmir yarın aksam 17.00 Kaskatlı Havuz #direngeziparkı Lütfen paylaşalım Umudu BUYUTELIM

Facebook hesabımda paylaştım, İstanbul`değilim, dilerim bu şekilde ordakilere destek olurum

Gezi parkının yıkılmasını istemeyen protestoculara polisin müdahalesi

Son düzenleme:
tüylerim diken diken izliyorum, ordaki yürekli insanların hepsine benim de hakkımı korudukları için şükran duyuyorum,eşim polis valla orda olsaydı boşardım o derece sinir oldum,batmanda olmasam katılırdım

eyleme giden bir bayanın attığı msjı okudum ve şok oldum.

yazdıklarının özeti şu;

"polis eylemcileri dağıtmaya değil, öldürmeye çalışıyordu. gazı yedik, kaçmaya çalıştık, yolumuz kesildi polisler tarafından. nefesim kesildi, artık midem iyice bulanmaya başladı, son anda rüzgar yön değiştirdi. etrafa baktım, sersemlemiş olanlara coplarla girişiyorlardı (o kanların sebebi cop müdahalesi) cafélere sığındık, oraya da attılar gaz bombasını."

dağıtmaksa amaç, dağılıp kaçmaya çalışanlar neden kıstırılıyor? kıstırıp neden gaza devam ediliyor? adam zaten gaz yemiş, nefes alamıyor, gözler gitmiş, neden copla girişiyorsun?

yazıklar olsun.

dip not; gezi parkının yok edilip, yerine yapılması planlanan avm var ya, arıncın oğlu işte ortak o avmye

Ben şimdi destek eylemine katılıyorum,ama ne yazıkki istanbul taksimde değil,bulunduğum şehirde :(

eyleme giden bir bayanın attığı msjı okudum ve şok oldum.

yazdıklarının özeti şu;

"polis eylemcileri dağıtmaya değil, öldürmeye çalışıyordu. gazı yedik, kaçmaya çalıştık, yolumuz kesildi polisler tarafından. nefesim kesildi, artık midem iyice bulanmaya başladı, son anda rüzgar yön değiştirdi. etrafa baktım, sersemlemiş olanlara coplarla girişiyorlardı (o kanların sebebi cop müdahalesi) cafélere sığındık, oraya da attılar gaz bombasını."

dağıtmaksa amaç, dağılıp kaçmaya çalışanlar neden kıstırılıyor? kıstırıp neden gaza devam ediliyor? adam zaten gaz yemiş, nefes alamıyor, gözler gitmiş, neden copla girişiyorsun?

yazıklar olsun.

dip not; gezi parkının yok edilip, yerine yapılması planlanan avm var ya, arıncın oğlu işte ortak o avmye

ay hayvanlara bile gaz sıkıyolar ve gazların standart biber gazı olmadığı bariz kimyasal olduğu renginin farklı olduğu söyleniyo Allah kahretsin :47:

bir tek o olsa neler oluyor son zamanlarda.gerçekten artık benim de tahammülüm kalmadı.

Ben şimdi destek eylemine katılıyorum,ama ne yazıkki istanbul taksimde değil,bulunduğum şehirde :(

kalbim seninle canım Türkiyenin bi ucundayım umarım bu bi uyanma hareketi olur Haziranda Ankaraya geldiğimde ben de katılırım Ankarada da toplanıyodu arkadaşlarım

tumblr_mno6u8c2f71ste7qoo1_1280.jpg

tumblr_mno6lzs9w51ste7qoo1_1280.jpg

tumblr_mno6e35PC31ste7qoo1_1280.jpg
tumblr_mno63v4Vqy1ste7qoo1_1280.jpg

tumblr_mno3krCpAW1ste7qoo1_1280.jpg

Avm değil ağaç isteyen zararsız bir topluluğa davranışlara bakın..Hazmedilecek yanı yok gerçekten.

Eklentiler

• $tumblr_mnnrzpGFii1ste7qoo1_400.jpg
    $tumblr_mnnrzpGFii1ste7qoo1_400.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $tumblr_mnnsr1AS4f1ste7qoo1_1280.jpg
    $tumblr_mnnsr1AS4f1ste7qoo1_1280.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 79
  • $tumblr_mnntrh0hBc1ste7qoo1_1280.jpg
    $tumblr_mnntrh0hBc1ste7qoo1_1280.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $tumblr_mnnz81Uzhx1ste7qoo1_1280.jpg
    $tumblr_mnnz81Uzhx1ste7qoo1_1280.jpg