- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
İstanul Emniyet Müdürü olayını bende duydum ama ne kadar doğru bilinmez.
Medya hiç canlı yayın vermiyor
Tv de bir tek Halk tv den izleyebilirsiniz olayları onun dışında tüm kanallarda hayat güllük gülistanlık ! herşey çok normal !
LÜTFEN DUYURUN: GÖNÜLLÜ SAĞLIK EKİPLERİ İSTİKLAL CADDESİ İPEK SOKAKTA BEKLİYORLAR İSTİKLALE GİRİNCE İLK SOL İLK SAĞ. ASTIM İLACINA İHTİYACI OLANLAR 05336555385 NUMARAYI ARASIN LÜTFEN. TUTUKLANIRSANIZ AVUKAT İÇİN BARONUN NUMARASI 4445271. Mümkün olduğu kadar yayın lütfen
Adana 17:30 Atatürk Parkı, Ankara 19:00 Kuğulu Park,İzmir yarın aksam 17.00 Kaskatlı Havuz #direngeziparkı Lütfen paylaşalım Umudu BUYUTELIM
Ne oldu eylem falan mı :26:
eyleme giden bir bayanın attığı msjı okudum ve şok oldum.
yazdıklarının özeti şu;
"polis eylemcileri dağıtmaya değil, öldürmeye çalışıyordu. gazı yedik, kaçmaya çalıştık, yolumuz kesildi polisler tarafından. nefesim kesildi, artık midem iyice bulanmaya başladı, son anda rüzgar yön değiştirdi. etrafa baktım, sersemlemiş olanlara coplarla girişiyorlardı (o kanların sebebi cop müdahalesi) cafélere sığındık, oraya da attılar gaz bombasını."
dağıtmaksa amaç, dağılıp kaçmaya çalışanlar neden kıstırılıyor? kıstırıp neden gaza devam ediliyor? adam zaten gaz yemiş, nefes alamıyor, gözler gitmiş, neden copla girişiyorsun?
yazıklar olsun.
dip not; gezi parkının yok edilip, yerine yapılması planlanan avm var ya, arıncın oğlu işte ortak o avmye
Ben şimdi destek eylemine katılıyorum,ama ne yazıkki istanbul taksimde değil,bulunduğum şehirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?