Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şu ana kadar gördüğüm milletvekili dokunulmazılığının tek yararı olarak, SIRRI SÜREYYA ÖNDER de gördüm..,iş makinalerei dokunamadı gerçekten de,adam geçti önüne durdu..
adamı zaten severim de ,bi de şu partide olamsaydı..neyse zaten hiç kimsenin fikirlerine %100 katılmak zorunda değiliz..hoşgörü gerekli sadece.. o ayrı bir konu da..

keşke istanbulda olup katılabilsem eyleme...arkanızdayım sonuna kadar,başbakana karar kesindir demiş,bakalım el mi yaman bey mi yaman..artık senin de arada bir de olsa,fetvalarının uygulanmadığını görmek istiyorum ....

hiç bırakmayın ülkenin toprağında ağacı, suyu. hes' lerle nehirlerin derelerin sularını kuruttular kurutuyorlar ağaçları da yok edin doğal yaşam alanlarının hepsini talan edin. yağmur duasına çıkın sonra da.

Newyorktaki avm sayısı 7,paris'teki sayı 5,berlin'deki avm sayısı 3,tokyo'daki sayı 22 adet-İstanbuldaki avm sayısı:93

Recep Tayyip Erdoğan, "3. köprü İstanbul için cinayettir. İnşallah bu cinayet bitmeden hükümet değişir." diyeli 18 yıl oldu.

Halkı dikkate almadan acımasızca ağaçları katlettiler...Haberleri izliyorum şokla.. İnsanların eşyalarını,çadırlarını yaktılar

Bu gerçekten bizim devletimiz mi yoksa düşman ülkesinde miyiz? Biz gerçekten BU devletin mi parçasıyız?

Nereye gidiyor bu ülke... Hayırlı bir yol olmadığı kesin. Bu karikatürlerin sadece "karikatür" olarak kalmasını isterdim

(Karikatürist Muhittin Köroğlu)

Son yaprak düştüğünde, son ağaç kesildiğinde, son akarsu kuruduğunda paranın yenmeyecek bir şey olduğunu göreceksiniz.

Son zamanlarda sürekli sorduğum sorular...
Bir ara yüzü maskeli tipler sürekli orayı burayı talan ederken bu polisler izliyordu,
Maşallah bu aralar pek bi çalışkanlar ellerinde biber gazı sanki sinek avındalar....
Şu biber gazıyla kimin cebi doluyor onu da merak ediyorum. Bu kadar çok tüketiliyorsa vardır bir amacı...

"Ağaç dikip gölgesinde halkı dinlendirmek gibi,insanın kıyamet gününde hesabına yarar bir erdem yoktur" Hz. Muhammed

"Tabiata saygı aklın vicdanıdır." M.K.Atatürk

Bir haber sitesinde bu haberle ilgili yorumları okudum da şok oldum. İyi ki bunlara oy vermişim diyenler, polisin biber gazı sıktığı insanlar için ohh iyi olmuş diyenler. Bu nedir ya? Hükümet faşist, halk ondan da faşist çıktı. Bu neyin kini neyin nefreti? Ellerine silah verseler bizi öldürecekler neredeyse.

Şafak baskını da düzenlediler ya daha ne diyeyim ben çok şey var demek istediğim ama yazık sadece yazık
Önceden devlet yazardı çimlere basmayın diye şimdi halk ağaçları korumak için mücadele veriyor.
Esada laf atıyor ya halka zulüm ediyor diye acaba şuan kendi yaptığı nedir ?
Avm yapıla yapıla bitmedi
Canlı olarak izliyorum geceden beri olan biteni

NTV SON DAKİKA: Gezi parkına yapılacak Avm nin ortaklarından biri Bülent Arınç'ın oğlu çıktı !!!!!!

NTV SON DAKİKA: Gezi parkına yapılacak Avm nin ortaklarından biri Bülent Arınç'ın oğlu çıktı !!!!!!

Hiç şaşırmadım... Karar verdik yapılacak demesinin geçerli bir nedeni olmalıydı... o neden buymuş demek..hemen de kokusu çıktı

An itibarıyla,Bir haberciden naklen:"DUYMAYAN KALMASIN!
Bu sabah Taksim Gezi Parkı'nda çıkan olaylarda POLİSİN MÜDAHALESİ SONUCU bir kişi can vermiştir! Korku filmi burada bitmemiş, polisler ölen kişiyi apar topar morga götürmüş ve KİMLİĞİNİ ALMIŞTIR. Şu an ölüm sebebi kalp krizi olarak geçiriliyormuş... Polisin gelebileceği en vahşi hali anlatan bu haberi tüm yakınlarınızla paylaşın!"

Alıntıdır.

Midem bulanıyor artık.

Medya üzerinden değil, sosyal medya üzerinden lütfen takip edin bu konuyu.

Her Yer Taksim Her Yer Direniş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…