ben hiç sanmıyorum gülenin elini çektiğini eğer öyle olsaydı bu kadar rahat olmazdı bu adam , o adam sayesinde bugün buralarda,
arkadaşlar ankarada kuğular bıber gazından etkılendı öldü dıye haberler var nette
lütfen doğru olmadığını söyleyın
oyu boş atınca da o an olan iktidara gidiyor oylar yalnız
Rusyada nerde yasak ya adamlar su gibi votka iciyorlar?
Kimsenin camiide icki vs ictiği yok.
Sorun başbakanın diktatör olması. Sorun İstanbul ile ilgili bir durum varken belediye baskanının değil basbakanın konusması. Sorun suriye ile sorunumuz varken dışişlerinin değil başbakanın konuşması.
Biz Müslümanız, Biz Türküz. Müslümanlığımızı da Türklüğümüzü de sorgulayacak mercii siz değilsiniz, A KE PE değil. Başbakanız değil!
SANANE MÜSLÜMAN VEYA DEĞİL,SENİ NE İLGİLENDİRİR.
Sen mi belirliycen TÜRKLÜK VE MÜSLÜMANLIK kriterlerini.
En azından bizler sizin deyiminizle 3 tane ağaç için ,kürtle,ermeniyle,yahudiyle omuz omuza yürüyebiliyoruz.
Sizin gibi DAĞDAN inen KATİLLERİ alkışlamıyoruz.
Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..
Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..
Bugün içki ve sigara birçok ülkede yasak..Rusya mesela ciddi cezalar koydu..
Biz Müslüman bir ülkede olmamıza Rağmen millet parçalıyor kendini..
Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..
Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..
Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..
ASİME OLMUŞLAR BUNLAR YA NE TÜRK BUNLAR NE MÜSLÜMAN..!!!
Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..
Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..
Bugün içki ve sigara birçok ülkede yasak..Rusya mesela ciddi cezalar koydu..
Biz Müslüman bir ülkede olmamıza Rağmen millet parçalıyor kendini..
Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..
Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..
Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..
ASİME OLMUŞLAR BUNLAR YA NE TÜRK BUNLAR NE MÜSLÜMAN..!!!
Arkadaşların haklı
Pardon ama neden? Türkiye'de herkes müslüman mı olmalı? Gayrimüslim düşmanlığınız mı var? Ağır sözler söylüyorsunuz, hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?