Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polis'e ait gorev listesi elimizde.. Siddet surerse, bu listeyi yayinlayacagiz! Sonrasini onlar dusunsun. Insan olsunlar.

redhackk

olanları birebir izledim gördüm yaşadım. Tayyipten bu kadarını ummuyodum günlerdir yapılan eylemden sadece 'ağaçlar kesilmesini' anlamış ama oysa mesela ağaç değil o konu kapandı bitti bizim için . Biz eylem yapıyoruz çünkü bu adam bizim şehitlerimiz için alt tarafı bi KELLE dedi ve bunun gibi bir sürü şey . adam halkım diyor diyor ama halkına sormadan kendi kendine karar veriyor. ben bunu yapıcam diyor ve yapıyor.

adam resmen medyayı korkuttu televizyonlarda yalan haber yayınlıyolar polisleri haklı eylemciyi de terörist gibi gösteriyor. Eylemci ilk gün sadece kitaplarını alıp gezi parkında otururken (ki eylem zaten oraya oturma eylemiydi kimse aksini düşünmedi ) tayyip polisleri insanların üstüne saldı . Toplu işkence uyguladı bunların hiçbirini medya göstermedi ! portakal gazı sıktı (portakal gazıda böcek ilacı ölüme kadar götürür insan vücudunu yakar ) izmirde insanları kandırıp bir yere kilitlediler ve işkence uyguladılar.

taksimi beşiktaşı vs her yeri yakıp yıktılar kirlettiler toplayan biz olduk . Zamanında çimlere basmayın yasaktır ! yazısı varken şimdi milyonlarca ağacı kesiyorlar ve yerlerine beton yığını yapıyorlar . nefes almaya alanımız cidden yok

Gerçi konu artık ağaç değil TAYYİP ve yaptıkları ! İstifa etsin artık ! Bakın benim ailem de olayları tvden izledi ve tayyipe hak verdiler çünkü tayyip medyayı korkuttu gerçek haber yayınlattırtmıyo. Ama noldu dün gece ablam üstü başı yırtık şekilde geldi Neden Tayyipin polisi yüzünden halk sessiz sedasız yürürken polis tuttuğuna işkence uyguluyor (özelliklede kızlara ) Çok şükür ailem tayyipin gerçek yüzünü gördü.
Dün fatih altaylıyla röportaj yaptı ve fatih (onada hiç bi lafım yok ! ) herşeyi kekele keleye sordu ve tayyip ne derse evet efendim haklısınız efendim ayağınızın altını öpeyim efendim dedi resmen !

bugün tayyip yine tunusa gitmeden önce bi konuşma yaptı ve bizlere SAF ! dedi ve tencere tava hep aynı hava dedi
ordaki bir gazeteci hiç korkmadan sorularını sorduğunda tayyip sustu ve konuyu olabildiğince başka yönlere çekti ve acaip sinirlendi.

Gerçek haberleri ulusal kanal , halk tv, +1 tv yayınlıyordu ve tayyip polise buraları bombalattırdı( gaz bombası )

Bize çapulcu dedi evet Çapulcuyuz Safız . Daha ne diyecek çok merak ediyorum :44:
Atamıza AYYAŞ dedi bunların hesabını vericek kesinlikle ve istifa edicek İstifa edene kadar durmak yok. Tayyip cidden korktu ve 4 günlüğüne buraları terkediyor. Dikkat ederseniz konuşurken kızarıp bozarıyo ne diceğini şaşırıyo bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlıyo.

Ve bu yapılan eylem bir araya gelen topluluk kuru kalabalık felan değil biz hakkımızı arıyoruz vatanımızı kurtarmaya çalışıyoruz Atam'ız bize emanet etti bu toprakları . O 19 mayısı 23 nisanı 29 ekimi 10 Kasımı Atamızı hiçe saydı ve bunların kaldırmak istedi o Atamızın yerine geçmeye çalışıyor ama bu asla olmayacak

Evet biz bu vatanı temizlemeye çalışırken tayyip ve tayyip gibilerden ( diğer siyasi partiler ) onlar yaptığımız eyleme karıştılar ayrı eylem yapmak istediler ama biz izin vermedik vermeyeceğiz bizim onlara ihtiyacımız yok

Bu arada o nasıl bir başbakandır ki daha karşısındaki insanla konuşmayı bilmiyor ! Atam her insanla Siz Biz derken o sen sen sen sen sen diyor

kusura bakmayın daha yazmak istediğim o kadar çok şey var ki . Ve biliyorum burdaki birçok kişi gerçekte neler olup bittiğini bilmiyor... Lütfen televizyonda yayınlanan haberlere inanmayın yalvarırım inanmayın .

Yanlış bişey dediysem Affola

Tayyeap he koşulda herkesin ağzına 1 parmak bal çalarak bazı kesimleri susturuyordu ama bu sefer hırsına yenik düştü.. bu sefer herkes uyandı.. herkes değil de çoğunluk diyeyim.. fazla hamurişi bünyeye zarar

Rusya da sigara yasaklandı arkadaşım..Belirtmemek benim hatam..

Yapma gözünü seveyim ya biri bir şey der gerisi sorgulamadan arkadasından gider..Diktatör kim biliyor musun Esad..Aklıma gelen ilk isim oldu sen nasıl Başbakanımızı böyle bir itham ile suçlayabilirsin ki..Senin ülkende ne zaman marketler yağmalandı ne zaman polis haklın üzerine yaylım ateşi açtı..Bir deli kuyuya taş atmış gerisi de aynen devam..

Müslümanlık Türklük öyle dille olmaz..

lütfen bunlara cevap verme. bunlar herkesi bir tutup iftira atmanın ve aynı zamanda Allahmış gibi yargılamanın derdinde. nasıl bir şirkte bulunduklarının farkında bile değiller. zaten o günahlarla yatacak yerleri yok. bu kadar insanın imanıyla ilgili böyle şeyler belirterek bu kadar kul hakkını nasıl ödeyecekler bakalım. Allah vicdan versin.

Pardon ama neden? Türkiye'de herkes müslüman mı olmalı? Gayrimüslim düşmanlığınız mı var? Ağır sözler söylüyorsunuz, hiç hoş değil.

bu arda gülenin tarikatından yani nur cemaatinden yoğun bir şekilde
ayrılanlar var ...Adıyaman menzil koluna giriyorlar yani nakşibendiye...
kaç kişi yanımıza gelip tövbe etti...

Tövbe yarabbi, sana ne milletin MÜSLÜMANLIĞINDAN,TÜRKLÜĞÜNDEN. Sana mı kaldı sorgulamak ? Herkes Türk yada müslüman mı olmak zorunda. Azınlığı kabul etmeyen bir IRKÇI mısın ?

Cornetto lu bir paylaşım vardı face 'de "hiç bu kadar iyi yalayan" olmadı diye. O geldi aklıma nedense

Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..

Arkadaşların haklı

Kürtaj yaptırana alenen katil ,
Ayda yılda 1-2 kadeh içene alkolik diyolar.Müslüman her şeyden önce eline,diline sahip olan kişidir.Yoksa tanımadığın insanlara ağzına geleni söyle,ee ben sabahtan akşama kadar namaz kılıyorum,yaz günü 18 saat oruç tutuyorum.Allah kabul etsin diyemicem.
Kadın kuluçka makinesi olduğu için 3 tane doğurmalı.
Ertesi gün hapını reçeteyle verdiklerini okudum bu forumda 2 gün önce.
Sadece bekarların yatak odasına mı müdahale edildi sanıyosunuz.

Allah aşkına %100 haklı olcağınız argümanlarla gelmeyin,camide içki içmişler.
Hangi cami kim içmiş,o kalabalık camide içki içmeyi mi savunuyomuş?
Başı kapalı olmayan kadının,Akp'ye oy vermeyen insanın dini değerleri,Akp yandaşından az mı sanıyosunuz?

Son düzenleme:
Kimisi nettir, kimisi iğneyi marifet sanır fazla pasta da bünyeye zararmış o halde.
Hayatta hep böyleleri var maalesef.
Hayata at gözlükleriyle bakmadığımdan başka görüşler duyduğumda sinir olmuyorum, saygım edebim hep aynı.

Herkesin görüşü kendine ama etrafı da panayıra çevirmeye gerek yoktu.

konu amacından sapıyor yalnız
bu başlık kapanırsa da heberdar edemeyecegız birbirmizi.

Pardon ama neden? Türkiye'de herkes müslüman mı olmalı? Gayrimüslim düşmanlığınız mı var? Ağır sözler söylüyorsunuz, hiç hoş değil.

Tabi ki hayır..Benim çok yakın arkadaşlarım arasında gayrimüslimler de vaR..Benim için değerlidirler..Evime gelip kalmış ve aynı sofrayı paylaşmışımdır..

Benim kızgınlığım ne biliyor munuz benim dinimden olmayanlar bile bana ve benim ibadetlerime ibadethanelerime saygı duyarken neden ben müslümanım diyenlerin saygı duymaması ve tam tersi davranışlarda bulunması..Yanlış yorumlamanıza üzüldüm dediğim gibi yakın arkadaşlarım var gayrimüslim olan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…