• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..

Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..

Bugün içki ve sigara birçok ülkede yasak..Rusya mesela ciddi cezalar koydu..

Biz Müslüman bir ülkede olmamıza Rağmen millet parçalıyor kendini..

Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..

Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..

Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..

ASİME OLMUŞLAR BUNLAR YA NE TÜRK BUNLAR NE MÜSLÜMAN..!!!

Rusyada nerde yasak ya adamlar su gibi votka iciyorlar?

Kimsenin camiide icki vs ictiği yok.

Sorun başbakanın diktatör olması. Sorun İstanbul ile ilgili bir durum varken belediye baskanının değil basbakanın konusması. Sorun suriye ile sorunumuz varken dışişlerinin değil başbakanın konuşması.

Biz Müslümanız, Biz Türküz. Müslümanlığımızı da Türklüğümüzü de sorgulayacak mercii siz değilsiniz, A KE PE değil. Başbakanız değil!

canım inan % 50 sahte oy
akp oy verenler %32 lik bir sayı...

benim ananem nasıl bir rte aşığı anlatamam size
o ne eylerse güzel eyler diyor başka birsey demiyor
kaç defa anlatmaya çalıştım o kadar masum olmadığını ama en ufak bir değişme olmadı fikrinde
ecevit din derslerini kaldırdı iyi ki tayip var onun sayesinde çocuklar dindar yetişecek inşallah diyor
insanların onu bu kadar sevmesinin nedeni dini kullanması

hayır sanıyorlar ki burada bizimle tartısınca Türkiye'nin gündemi değişecek. şurada toplasan 40 kişiyiz bu kadar rahatsızsan git başbakanlığa ver dilekçeni bilmem neyi
biz ne yapabiliriz anlamadım ki
:46::46:

seçimler gerçeği göstermiyor
ona oy veren inanın yüzde 32 gibi bir rakamdır
yüzde 50 rakamı sahte oylarla oldu...

benim bağlı olduğum tarikatta
haftalık sohbetlerimizde çok kere akp oy vermediklerini söylüyor...
hatta işsiz biyoloji teksitil mezunu gibi bölümlerde mezun
arkadaşlarım var onlarda bu tarikatta ve sofiler
akp den nefret ediyorlar bizi işsiz bıraktılar diyorlardı
hatta bunalımdan dolayı dine verdik kendimizi demişlerdi...

oyların gerçekçiliğine bende inanmıyorum, sınırdan, derelerde oradan buradan çıkan sandıkalrı gördükçee, elektrik kesilmeleri manidar olunca ve daha bir sürü şey...

Benimde Akp 'nin aldığı oy için düşüncem yüzde 35 falandı..

Zaten bu kadar boş oy atan, barajı geçemeyen parti olduğu için yüzde 40 45e dayanmış olabilir.

Birde köy-ilçe- il gibi sistem yüzünden bazı yerler bir kaç kere sayılıyor.

evet aslında savunmayanlar da istemeden iktidara oy veriyor olabilirler
bilmemek ayıp değil de bu sayede öğrenmiş olduk

Son düzenleme:
Nakşibendi tarikatı akp yi desteklemiyor artık son seçimlerde senden elimizi çektik dediler
hatta internette araştırın orada da yazıyor...

Gülen cemaati desteğini cekti üzerinden. Zaman gazetesi sürekli aleyhine yazıyor. Söyledikleriniz doğru.

Erbakanın öğrencileri olan Gül ve Arıncın söylemleri cok ılımlı ama arkasına beyaz sarayı alan basbakan duracak gibi görünmüyor.

benim ananem nasıl bir rte aşığı anlatamam size
o ne eylerse güzel eyler diyor başka birsey demiyor
kaç defa anlatmaya çalıştım o kadar masum olmadığını ama en ufak bir değişme olmadı fikrinde
ecevit din derslerini kaldırdı iyi ki tayip var onun sayesinde çocuklar dindar yetişecek inşallah diyor
insanların onu bu kadar sevmesinin nedeni dini kullanması

katılıyorum. dindar bir nesil sözü yerleşmiş kafalarına çıkmıyor. dindar nesil yerine önce insan yetiştirse keşke.. hakedene hakkını verse..

Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..

Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..

Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..

Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..

Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..

çok haklısın çok güzel yazmışsın canım

Sayfa amacını çoktan aştı kızlar bu gün bu sayfada kapanır lütfen biraz dikkat edelim mi??artık yoksa ne bir haber ne de yardımlaşmaları yayabilicez...

halk sokakta bir kısımda olsa halk.
oraya herhangi bir partinin gitmesi açıkçası gözüm de sadece onları düşürüyor.
çünkü senin halkın açken sen ondan sağlık için para alınmasına göz yumdun.
sen kendi maaşına zam yapılırken, yıpranma payı alırken ses çıkarmadın, göz yumdun.

şimdi halk çıkınca bende varım. o zaman neden sustun? menfaatçi
sen mecliste ol halkın için çalış yeter.

mecliste menfaatine bir şey varsa halkı bırak oraya koş, sokakta senin nemalanacağın bir şey varsa oraya koş.
arkanızdayız falan filan.

gerek yok senin arkamda durmana çok şükür ben arkamı da ülkemi de korurum.

Sayfa amacını çoktan aştı kızlar bu gün bu sayfada kapanır lütfen biraz dikkat edelim mi??artık yoksa ne bir haber ne de yardımlaşmaları yayabilicez...

evet bence de başlıga uygun yazalım:31:

Gülen cemaati desteğini cekti üzerinden. Zaman gazetesi sürekli aleyhine yazıyor. Söyledikleriniz doğru.

Erbakanın öğrencileri olan Gül ve Arıncın söylemleri cok ılımlı ama arkasına beyaz sarayı alan basbakan duracak gibi görünmüyor.

ben hiç sanmıyorum gülenin elini çektiğini eğer öyle olsaydı bu kadar rahat olmazdı bu adam , o adam sayesinde bugün buralarda,

SANANE MÜSLÜMAN VEYA DEĞİL,SENİ NE İLGİLENDİRİR.
Sen mi belirliycen TÜRKLÜK VE MÜSLÜMANLIK kriterlerini.
En azından bizler sizin deyiminizle 3 tane ağaç için ,kürtle,ermeniyle,yahudiyle omuz omuza yürüyebiliyoruz.
Sizin gibi DAĞDAN inen KATİLLERİ alkışlamıyoruz.

Cemaat AKP'den desteğini çekti, MHP'ye oy istedi

AKP, bugüne kadar en büyük desteği gördüğü tarikatların da desteğini kaybetmeye başladı. Türkiye'deki en büyük tarikatlerden biri olan Nakşibendi Tarikatı bünyesindeki en büyük cemaat olan İskenderpaşa Cemaati, AKP'den desteğini çekti. Cemaatin lideri Nureddin Coşan, seçimlerde tavrını MHP'den yana koydu ve cemaat mensuplarını MHP'ye oy vermeye çağırdı

Anketlerde oy kaybetmeye başladığı ortaya çıkan AKP, bugüne kadar en büyük desteği gördüğü tarikatların da desteğini kaybetmeye başladı. Türkiye’deki en büyük tarikatlerden biri olan Nakşibendi Tarikatı bünyesindeki en büyük cemaat olan İskenderpaşa Cemaati, AKP’den desteğini çekti. Cemaatin lideri Nureddin Coşan, seçimlerde tavrını MHP’den yana koydu ve cemaat mensuplarını MHP’ye oy vermeye çağırdı.

Nureddin Coşan (alıntıdır)

ben hiç sanmıyorum gülenin elini çektiğini eğer öyle olsaydı bu kadar rahat olmazdı bu adam , o adam sayesinde bugün buralarda,

Cemaat çekti canım elini. Cok acık. Ama elini cekmesi tamamen cekilmesi anlamına gelmiyor. Onun arkasında bambaska gücler de var. Bir zamanlar cemaat liderini yurtdışına kacıranlar.

[/QUOTh
anlayana bunca söz yeter ama dertleri anlamak degil ortalıgı karıştırmak

demokrasi=seçim zannedenlere

NTV haber;

cumhurbaşkanı Gül; "demokrasi sadece seçim değildir. mesaj alınmıştır" gayet uzlaştırıcı

başbakan; "tencere tava hep aynı hava"

başbakanın evlerinde zorla tuttuğu kitle ?????

sandığa gittim oyumu kullandım, demokratik haklarımdan SADECE 1 TANESİNİ kullandım...sonra 4 yıl sorgusuz sualsiz memleketimize ne yaparsa yapsın boyun eğeceğim öyle mi?? buna demokrasi değil çoğunluğun tiranlığı denir..

bir de başbakan lütfen anlasın bu iş hiç bir siyasi partinin işi değil...herkes biliyor ki türk baharı arap baharına benzemez dış basında da bu tarz haberler var..kimse arap ülkelerindeki kaos ve sözde baharla karıştırmasın...

NTV önünde medya protestosu var NTV veriyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X