Yok cnm, biraz önce kuğuluparkta yemek yedim. Gayet güzel süzülüyorlarHicbir sey olmadı.
Ben zaten sadece benim bulunduğum semtlerde yapılmasın demedim ki
Yaşadıklarımı örnek gösterebilirim öncelikle
Hiç bi semtte olmamalı tabi ki
Ama ben yapayım , polis yapmasın demek te hiç bi işe yaramaz
Hangi eylemde sadece eylemciler bulundu ki bunda bulunsun ?
Kimisine gün doğdu, doğuyor hazır etraf karışmışken iki de ben olay çıkartayım hıncımı alayım nasılsa gündem sebebiyle sanılır diye gezi parkı kisvesi adı altında neler dönüyor halbuki..
Bunlara bu sahayı hazırlamak bana mantıklı gelmiyor, etrafa rahatsızlık vermekte
bende duymuştum ölen insanların oy kullanmış gibi gösterildiğinigülünç bir şey yazmıyorum ben bizzat bu tarikata bağlıyım içinde olmasam konuşmam inanın ve içiniz rahat olsun.
akp oyları hep sahte diyorum 15 yıl önce adam ölmüş onun ismine sahte seçim belgesi geliyor bu sayede oylar %50 gördü
yine seçim olsa yine aynı dümen dönecek...
allah büyüktür...
Hayatını istediğin gibi yaşa ama Türkiye'de değil demişsiniz. Bunlar ne Türk ne Müslüman demişsiniz. Ağır oldu, çok ağır oldu. Sokaklara dökülenleri eleştirirken, belki de farkında olmadan bölücü şeyler söylüyorsunuz. Yapmayın lütfen. Biz herkesi seviyoruz, bana müslüman gayrimüslim, sunni alevi, Türk Kürt Ermeni fark etmez. Yeter ki insan olalım. Eleştirilerimizi din ve ırk üzerinden yapmayalım.
Sanki hepsi savaş olması için gaz verir nitelikte. Subliminal mesaj gibi, bilinçaltına işlemeye çalışmışlar, ilginç.
gülünç bir şey yazmıyorum ben bizzat bu tarikata bağlıyım içinde olmasam konuşmam inanın ve içiniz rahat olsun.
akp oyları hep sahte diyorum 15 yıl önce adam ölmüş onun ismine sahte seçim belgesi geliyor bu sayede oylar %50 gördü
allah büyüktür...
Yazımın nesine alındın, senin söylediklerinden fazlası ne ?
benim ananem nasıl bir rte aşığı anlatamam size
o ne eylerse güzel eyler diyor başka birsey demiyor
kaç defa anlatmaya çalıştım o kadar masum olmadığını ama en ufak bir değişme olmadı fikrinde
ecevit din derslerini kaldırdı iyi ki tayip var onun sayesinde çocuklar dindar yetişecek inşallah diyor
insanların onu bu kadar sevmesinin nedeni dini kullanması
gülünç bir şey yazmıyorum ben bizzat bu tarikata bağlıyım içinde olmasam konuşmam inanın ve içiniz rahat olsun.
allah büyüktür...
Aynen valla. Bizi birbirimize kırdıracaklar, aradan kendileri kazanacak.
Ha gayret konuyu kapattirmaniza az kaldi. Devam devam....(
Aslında doğru söylüyorsun Bir arkadaşım ile atıştım buraya sert çıktım..Haklısın Mübarek günler kalp kırmak hak almak istemem..AMa konular gerçekten çok başka boyuta gidiyor..Sinir olduğum şey adam karşıma geçmiş ben müslümanım ama zinaya sigaraya içkiye karışma diyor..Bende bunu anlamıyorum madem müslümansın bunlar zaten dinimizde yasak..O zaman bana müslümanım deme..Yasaklamayaz yok dinde öyle bir şey diyince benim saç tellerim diken gibi oluyor..
ya ben ırkçılık ile ilgili bir şey demedim ki sadece sen müslümanım diyorsun ama inkar edip saygı bile göstermiyorsun dedim bu böyle geçen sene eyüp sultanda alman bir grup geldi ve başını örttü ayakkabılarını çıkarttı boynuna sarılmamak için zor tuttum kendimi..Anlatmak istediğim bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?