işte bu sebeple oylar %50 olmuşevet iktidar kimse ona gider oylar. hatta barajı aşamayan partilerin oyları da iktidara gider.
Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..
Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..
Bugün içki ve sigara birçok ülkede yasak..Rusya mesela ciddi cezalar koydu..
Biz Müslüman bir ülkede olmamıza Rağmen millet parçalıyor kendini..
Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..
Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..
Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..
ASİME OLMUŞLAR BUNLAR YA NE TÜRK BUNLAR NE MÜSLÜMAN..!!!
Nakşibendi tarikatı akp yi desteklemiyor artık son seçimlerde senden elimizi çektik dediler
hatta internette araştırın orada da yazıyor...
canım inan % 50 sahte oy
akp oy verenler %32 lik bir sayı...
hayır sanıyorlar ki burada bizimle tartısınca Türkiye'nin gündemi değişecek. şurada toplasan 40 kişiyiz bu kadar rahatsızsan git başbakanlığa ver dilekçeni bilmem neyi
biz ne yapabiliriz anlamadım ki
seçimler gerçeği göstermiyor
ona oy veren inanın yüzde 32 gibi bir rakamdır
yüzde 50 rakamı sahte oylarla oldu...
benim bağlı olduğum tarikatta
haftalık sohbetlerimizde çok kere akp oy vermediklerini söylüyor...
hatta işsiz biyoloji teksitil mezunu gibi bölümlerde mezun
arkadaşlarım var onlarda bu tarikatta ve sofiler
akp den nefret ediyorlar bizi işsiz bıraktılar diyorlardı
hatta bunalımdan dolayı dine verdik kendimizi demişlerdi...
Benimde Akp 'nin aldığı oy için düşüncem yüzde 35 falandı..
Zaten bu kadar boş oy atan, barajı geçemeyen parti olduğu için yüzde 40 45e dayanmış olabilir.
Birde köy-ilçe- il gibi sistem yüzünden bazı yerler bir kaç kere sayılıyor.
Nakşibendi tarikatı akp yi desteklemiyor artık son seçimlerde senden elimizi çektik dediler
hatta internette araştırın orada da yazıyor...
benim ananem nasıl bir rte aşığı anlatamam size
o ne eylerse güzel eyler diyor başka birsey demiyor
kaç defa anlatmaya çalıştım o kadar masum olmadığını ama en ufak bir değişme olmadı fikrinde
ecevit din derslerini kaldırdı iyi ki tayip var onun sayesinde çocuklar dindar yetişecek inşallah diyor
insanların onu bu kadar sevmesinin nedeni dini kullanması
Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..
Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..
Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..
Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..
Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..
Sayfa amacını çoktan aştı kızlar bu gün bu sayfada kapanır lütfen biraz dikkat edelim mi??artık yoksa ne bir haber ne de yardımlaşmaları yayabilicez...
Gülen cemaati desteğini cekti üzerinden. Zaman gazetesi sürekli aleyhine yazıyor. Söyledikleriniz doğru.
Erbakanın öğrencileri olan Gül ve Arıncın söylemleri cok ılımlı ama arkasına beyaz sarayı alan basbakan duracak gibi görünmüyor.
ben hiç sanmıyorum gülenin elini çektiğini eğer öyle olsaydı bu kadar rahat olmazdı bu adam , o adam sayesinde bugün buralarda,
ASİME OLMUŞLAR BUNLAR YA NE TÜRK BUNLAR NE MÜSLÜMAN..!!![/QUOTh
anlayana bunca söz yeter ama dertleri anlamak degil ortalıgı karıştırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?