Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu zamana kadar taraf tuttuğum bir görüş olmadı...hepsi menfaatçi.....ama olan yıne bizlere olacak ....sandıktan çıkan değişmediği sürece!

herkesle anladığı dilden konuşamamak ne acıı

hayır sanıyorlar ki burada bizimle tartısınca Türkiye'nin gündemi değişecek. şurada toplasan 40 kişiyiz bu kadar rahatsızsan git başbakanlığa ver dilekçeni bilmem neyi
biz ne yapabiliriz anlamadım ki

Son düzenleme:
Sabrımız sınanıyor :) Olsun sınav güzeldir

seçimler gerçeği göstermiyor
ona oy veren inanın yüzde 32 gibi bir rakamdır
yüzde 50 rakamı sahte oylarla oldu...

benim bağlı olduğum tarikatta
haftalık sohbetlerimizde çok kere akp oy vermediklerini söylüyor...
hatta işsiz biyoloji teksitil mezunu gibi bölümlerde mezun
arkadaşlarım var onlarda bu tarikatta ve sofiler
akp den nefret ediyorlar bizi işsiz bıraktılar diyorlardı
hatta bunalımdan dolayı dine verdik kendimizi demişlerdi...

enteresan .........

Rabbim yardımcımız olsun..Bunların dertleri gezi parkı felan değil ya ne çevrecesi ne milliyetçisi sözde hepsi..

Bir çok arkadaşımla tartıştım tartışıyorum..Adam diyor ki sigarama içkime yatak odama karıştı Tayyip..gELDE SUS bakalım..

Bugün içki ve sigara birçok ülkede yasak..Rusya mesela ciddi cezalar koydu..

Biz Müslüman bir ülkede olmamıza Rağmen millet parçalıyor kendini..

Yatak odası dedikleri şey zina..Zinanın din de yeri yok olay ne anlamıyorum..O zaman evlenme kardeşim niye evleniyorsun sen yaşa hayatını bildiğin gibi ama TÜRKİYE de değil o kimlik ile olmaz Dini İslam ama kendi gayrimüslim..

Cami de içki içmişler ya elin gayrimüslimi bile camiye girerken başını örtüp ayakkabılarını çıkartıyor sen kimsin o zaman ya kimsin..

Protesto ediyorlar ama sağlarına sollarına bakmıyorlar kimler ile omuz omuza yürüyorlar görmüyorlar..

ASİME OLMUŞLAR BUNLAR YA NE TÜRK BUNLAR NE MÜSLÜMAN..!!!

bu zamana kadar taraf tuttuğum bir görüş olmadı...hepsi menfaatçi.....ama olan yıne bizlere olacak ....sandıktan çıkan değişmediği sürece!
bos oyda atsak partimizede oy atsak sonuz degismiyor cunku tam sayim zamani bir anda elektrik kesiliyor nedense halbuki cooook uzun zamandir elektrik kesintisi olmuyor ama o gun bir sebepten kediliyor!!'!'
TAYYIBIN ZOR TUTTUGU %50 HADI CIKINDA GORELIM NUR YUZUNUZU...

Oy verenler çok ya, ben sonuçların sahte olduğunu düşünmüyorum. :26: Görmüyor musunuz sosyal medyada ne kadar savunucuları var. Acayip örgütlendiler ama bu bir gerçek (partiden bahsediyorum oy verenlerden değil)

Benimde Akp 'nin aldığı oy için düşüncem yüzde 35 falandı..

Zaten bu kadar boş oy atan, barajı geçemeyen parti olduğu için yüzde 40 45e dayanmış olabilir.

Birde köy-ilçe- il gibi sistem yüzünden bazı yerler bir kaç kere sayılıyor.

Ünlülerin BDP'li milletvekilleriyle çekindikleri fotoğrafları koyup, AKP savunanlar çok komik duruyorsunuz dışardan. Apo'suna sayın diyen, ona bebek katili sıfatını yakıştıramayan, ondan emir alan, onun kararıyla anayasa yapmaya çalışan, onun seçimine göre akil insan belirleyen, Pkk'lılar terörist değildir diyen, kısacası Apo'nun kucağına oturanlar kim? Yapmayın çok komiksiniz. Ayrıca hemen CHP'lisiniz diye etiket yapıştırmayın. Tek bildiğiniz bu sanırım. Ben kendi adıma CHP'den, MHP'den, AKP'den nefret eden biriyim.

Arkadaşlar, körü körüne bağlı olanların yanı sıra, sosyal medyada sırf bu olayları karalamak için parayla tutulan insanlar da var. Ben burada da olabileceğini düşünüyorum. Zaten dini imanı para olmuş bunların, gerçek hayatta da görebiliyoruz. Burada daha detaylı örnekler de verebilirim kendi gözlemlediklerimden ama gerek yok. Cevap vermeyin. Ben vermeden duramayan biriyim ama şu saatten sonra vermeyeceğim.

Ayrıca cumhurbaşkanımızdan neden ılımlı bir konuşma bekliyorsunuz onu da anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.