• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arda gülenin tarikatından yani nur cemaatinden yoğun bir şekilde
ayrılanlar var ...Adıyaman menzil koluna giriyorlar yani nakşibendiye...
kaç kişi yanımıza gelip tövbe etti...

yazdıklarının çoğunu gönülden katıldım ama ''tövbe etmek'' kelimesini burada yerinde bulmadım.
herkesin yaptığı kendine tövbe etmek için ortada yanlış bir şey olması gerekmiyor mu?
neden tövbe ediyorlar?

Rusya da sigara yasaklandı arkadaşım..Belirtmemek benim hatam..

Yapma gözünü seveyim ya biri bir şey der gerisi sorgulamadan arkadasından gider..Diktatör kim biliyor musun Esad..Aklıma gelen ilk isim oldu sen nasıl Başbakanımızı böyle bir itham ile suçlayabilirsin ki..Senin ülkende ne zaman marketler yağmalandı ne zaman polis haklın üzerine yaylım ateşi açtı..Bir deli kuyuya taş atmış gerisi de aynen devam..

Müslümanlık Türklük öyle dille olmaz..

Yapma prenses ya. Sigara kapalı mekanlarda yasaklansın tabi ki. Rahatsız olanlar, icmeyenler vs vs. Ama icki? Sana ne evimde icerim icmem. Karısamazsın. Sen benim (sen dediğim iktidar) özgürlüğümü kısıtlayamazsın.

Sen benim kürtaj yaptırıp yaptırmayacağıma da karar vermezsin.

Kürtaj da icki de haram ve günah ise o benim Allah ile aramdaki meseledir.

Eğer bugün Başbakan herkesin adına konuşuyorsa diktatördür, basbakan bugün yayın yapmayan reklam kuruluşlarını tehdit ediyorsa diktatördür. Esed > tayyip ama ikisi de dikatördür. Hitlerden ne farkı var tayyipin?

Polis dün gece kızılayda halkın üzerine ates actı, mermi metal değildi plastikti, bu sayılır mı?

bu arda gülenin tarikatından yani nur cemaatinden yoğun bir şekilde
ayrılanlar var ...Adıyaman menzil koluna giriyorlar yani nakşibendiye...
kaç kişi yanımıza gelip tövbe etti...

Kimisi nettir, kimisi iğneyi marifet sanır :34: fazla pasta da bünyeye zararmış o halde.
Hayatta hep böyleleri var maalesef.
Hayata at gözlükleriyle bakmadığımdan başka görüşler duyduğumda sinir olmuyorum, saygım edebim hep aynı.

Herkesin görüşü kendine ama etrafı da panayıra çevirmeye gerek yoktu.

kimisi nettir, kimsii iğneyi menfaat sanır demişsinya bir önceki nick imden mütevellit pasta lafını üstüme alındım. yanlış anlayarak cevap vermemek adına konuyu açar mısın?
keşke iğne yerine açık açık yazsaymışsın da ne yazdığını anlamak için sana sormak zorunda kalmasaydım..

Son düzenleme:

Tövbe yarabbi, sana ne milletin MÜSLÜMANLIĞINDAN,TÜRKLÜĞÜNDEN. Sana mı kaldı sorgulamak ? Herkes Türk yada müslüman mı olmak zorunda. Azınlığı kabul etmeyen bir IRKÇI mısın ?

Cornetto lu bir paylaşım vardı face 'de "hiç bu kadar iyi yalayan" olmadı diye. O geldi aklıma nedense :34:

Saygısızlığa gerek yok siz böylesiniz işte siz söyleyine düşünce biz söyleyince anca böyle tepki verin..

lost87 açıkcası ben senin burada yazdıklarını çok ilginç buldum.

Teşekkür ederim değişik bilgiler paylaşıyorsun:46::42:

Bayanlar lütfen cevap vermeyin yazıp dursunlar zaten bir şey anlatamayacaksınız gerçekten boşuna üzüyorsunuz kendinizi. Belki çoğu ban alıp sonra tekrar üyelik açıp gelenler. Bu sayfa kapatılmasın lütfen sükunetinizi koruyun.

Oy verenler çok ya, ben sonuçların sahte olduğunu düşünmüyorum. :26: Görmüyor musunuz sosyal medyada ne kadar savunucuları var. :28: Acayip örgütlendiler ama bu bir gerçek (partiden bahsediyorum oy verenlerden değil)

canım internette yorum yazanlar akp nin para ile tuttuğu insanlar bir çok nicten yazıyorlar meslekleri bu
bir abim demişti bunu bana...
o bizzat öğretnmiş..

başbakan benim yandaşlarım sokaklara derse o zaman görülür hangi tarikat hangi cemaat vazgeçmiş güldürmeyin allah aşkına destekçisi olmasa bu kadar kendine güvenerek hareket etmez yüzde yüz eminim ki bugun seçim olsun yine birinci parti olarak başa gelir

Tabi ki hayır..Benim çok yakın arkadaşlarım arasında gayrimüslimler de vaR..Benim için değerlidirler..Evime gelip kalmış ve aynı sofrayı paylaşmışımdır..

Benim kızgınlığım ne biliyor munuz benim dinimden olmayanlar bile bana ve benim ibadetlerime ibadethanelerime saygı duyarken neden ben müslümanım diyenlerin saygı duymaması ve tam tersi davranışlarda bulunması..Yanlış yorumlamanıza üzüldüm dediğim gibi yakın arkadaşlarım var gayrimüslim olan..

Hayatını istediğin gibi yaşa ama Türkiye'de değil demişsiniz. Bunlar ne Türk ne Müslüman demişsiniz. Ağır oldu, çok ağır oldu. Sokaklara dökülenleri eleştirirken, belki de farkında olmadan bölücü şeyler söylüyorsunuz. Yapmayın lütfen. Biz herkesi seviyoruz, bana müslüman gayrimüslim, sunni alevi, Türk Kürt Ermeni fark etmez. Yeter ki insan olalım. Eleştirilerimizi din ve ırk üzerinden yapmayalım. :ssz:

cumhurbaşkanı Gül: "türk demokrasisi sınanmıştır" dedi...

ayrıca hiçkimse unutmasın ki olaylar mahkeme kararını, hukuku hiçe sayıp "biz karar verdik yapacağız" diyen başbakan yüzünden çıkmıştır..

birde iyi polis kötü polis vardır elbet çok kızsamda polisten nefret etmedim hiç ama kusura bakmayın lütfen ben bu olayda emir kulu değil görevini kötüye kullanan polisler görüyorum...birisi bana ingilizceyi yanlış öğretmemi emretse yaparmıydım bilmiyorum...yine de kızdığım onlar değil biline...

Ya hala aklım almıyor!!!

Kimse kusura bakmasın hala bunu yapanlara asimile olmuş müslüman değil çoluğumuz çouğumuz gece uyuyamıyor diyenler var

arkadaş nasıl bir zihniyet bu ne kadar körsünüz?!?!?!?

Tayyip ülkeyi parça parça sattı uyudunuz!!!:47:
Onlarca şehit verdik uyudunuz!!:47:
Reyhanlıda bombalar patladı masum insanlar yaralandı uyudunuz !!!:47:
Başbakan demeye dilim varmıyor orta doğuda halkına zulm eden siyasileri eleştirirken kendi halkını kendi plosine kırdırıyor siz hala uyuıyorsunuz!!?!?!:47:

Hayır uyumanız yetmiyor artık bu zulüme dur diyenleri faşistlikle zorbalıkla dinsizlikle vatan hainliği ile suçluyorsunuz:47:

Ayran mı çarpıyor bol tükentince anlamıyorum ne içiyorsanız bana da verin ki biraz sakinleşeyim:47:

Siz rahat rahat uyuyup gürültüye uyanıyoruz diye şikayet ederken

biz o gürültünün içinde yaralı arkadaşlarımızı sular gaz bombaları altında yardım etmeye çalışıyorduk

neden mi?

Artık bu baskıcı iktidar dursun diye

buranın demokratik laik bi ülke olduğunu tekrar hatırlasın diye

siz sevgili başkanınızın bu tavrından rahatsız olmuyor olabilirsiniz

ama biz hala mustafa kemalin evlatları olduğumuzu unutmadık

rahatsız olan varsa otursun evinde

gölge etmesin başka ihsan istemiyoruz

ama bu ülke savaşa savaşa kazanıldı oturduğu yerde atamıza sarhoş ,askerimize şehidimize kelle ,apoya sayın kendine yandaş olmayan güzel halkımı faşist diye itham eden birine bırakılmayacak

biz ne parti sempatizanıyız ne başka birşey

dün beşiktaşta yanımda koşan düştüğümde kaldıran sizin sevgili başbakanınız değildi

kürdü lazı çerkezi fenerlisi beşiktaşlısı galatasaraylısıydı

omuz omuzaydı tek yumruktu

uyanın be uyanın şu gaflet uykusundan

kitap okuyarak protesto yapan insanları hastanelik etti sizin savunduklarınız

kendini ağaca siper eden bir ünv. öğrencisinin döverek yumurtalıklarını patlattı

biber gazı silahlarını halka doğru patlatarak ateşli silah olarak kullandı

ab yasalarınca yasak olan portakal gazını üstümüze defalarca saldı

su yetmedi suya biber gazı tozu karıştırıp onunla ıslattı

uyanın artık

bizi bize kırdırıyor bunlar:72::72::72::72::72::72:

:72::72::72::72::72:
$ADSZ1_~1.webp

Aslında herkes farkında olanların da yiğitliğe leke sürdürmüyorlar işte.

Bu ülke hepimizin. Refah icinde yaşamak varken, benim sectiğim liderin beni azarlamasına izin vermem. Vermemeliyiz.

Kimse haşa Allah gibi benim dinimi yargılayamaz.

Önce gidip Müslümanlıkta şirk koşmak nedir onu ve cezasını öğrenin..

john steinbeck'in bitmeyen kavga'sında demiş ki;

'aslında yönettiklerinden korkandır. içten içe, benimsediği katı yönetme şeklinin bir gün halkın isyan etmesine sebep olabileceğinin farkındadır. bu psikolojide de açıkça bilinen bir gerçektir çünkü, kitlelere yön verebilirsin ama ne yapabileceklerini asla tam olarak kestiremezsin.'

sanırım konuya cuk oturuyor..

:72::72:

başbakan benim yandaşlarım sokaklara derse o zaman görülür hangi tarikat hangi cemaat vazgeçmiş güldürmeyin allah aşkına destekçisi olmasa bu kadar kendine güvenerek hareket etmez yüzde yüz eminim ki bugun seçim olsun yine birinci parti olarak başa gelir

gülünç bir şey yazmıyorum ben bizzat bu tarikata bağlıyım içinde olmasam konuşmam inanın ve içiniz rahat olsun.
akp oyları hep sahte diyorum 15 yıl önce adam ölmüş onun ismine sahte seçim belgesi geliyor bu sayede oylar %50 gördü
yine seçim olsa yine aynı dümen dönecek...
allah büyüktür...

Arkadaşların haklı

Kürtaj yaptırana alenen katil ,
Ayda yılda 1-2 kadeh içene alkolik diyolar.Müslüman her şeyden önce eline,diline sahip olan kişidir.Yoksa tanımadığın insanlara ağzına geleni söyle,ee ben sabahtan akşama kadar namaz kılıyorum,yaz günü 18 saat oruç tutuyorum.Allah kabul etsin diyemicem.
Kadın kuluçka makinesi olduğu için 3 tane doğurmalı.
Ertesi gün hapını reçeteyle verdiklerini okudum bu forumda 2 gün önce.
Sadece bekarların yatak odasına mı müdahale edildi sanıyosunuz.

Allah aşkına %100 haklı olcağınız argümanlarla gelmeyin,camide içki içmişler.
Hangi cami kim içmiş,o kalabalık camide içki içmeyi mi savunuyomuş?
Başı kapalı olmayan kadının,Akp'ye oy vermeyen insanın dini değerleri,Akp yandaşından az mı sanıyosunuz?

Bence de katil ha 30 yaşındakini öldürmüşsün ha karnında ki bebeği..?

Haklısın bende o konuda senin gibi düşünüyorum..3 Şart bana da mantıklı gelmiyor..

Dolmabahçe’deki Bezmi Alem Valide Sultan Camii..

Ben öyle bir şey demiyorum demem de ama şu da gerçek ben Atatürk seviyorum dediğimde de insanlar bana anormal birşeymiş gibi davranıyor resmi bayramlarda bayrak asınca aa deniliyor niye akp ye oy veridğim için mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X